Lipi-G Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon. De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami. Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki! Én ezt megoldottam.Leszedtem a karikákat,vettem bontóba középkonzolt,két oldali fűtés körüli műanyagokat kilincseket,mind a négy,és elvittem fényezőhöz,és szép autó színű lesz! Remélhetőleg nemsoká. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Én ezt megoldottam.Leszedtem a karikákat,vettem bontóba középkonzolt,két oldali fűtés körüli műanyagokat kilincseket,mind a négy,és elvittem fényezőhöz,és szép autó színű lesz! Remélhetőleg nemsoká. optikai tuning + 10le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 optikai tuning + 10le :lol: he he :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 he he :lol: jóvan mááá.... a szurkálódás itt természetes .... bocs ha megbántottalak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 jóvan mááá.... a szurkálódás itt természetes .... bocs ha megbántottalak :lol: Tudom.Engem ugyan nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Neked is LPG-ben gazdag új évet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalap Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 hali! Nemtudjátok hogy lehetne visszanyomozni az autó előző tulaját? A szervízkünyvbe nincs bele írva , és bank által visszavett autó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Sziasztok, most hogy jön az újabb mediterrán ciklon nagy esővel, toltam fel ilyet a szélvédőre: http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004788 Valaki használta már? Ér valamit? Köszi Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalap Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt. Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon. De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami. Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki! Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol: Na én ezért vettem bontóban,kicsi pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na jó, ma én kezdem a sort: mindenkinek bokaüki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na jó, ma én kezdem a sort: mindenkinek bokaüki Én folytatom! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog karit mindenkinek. Ez a pont aktuális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :) Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:) BOLDOG KARÁCSONYT!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz: Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :D Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:) BOLDOG KARÁCSONYT!!! Na most egy kicsit átértékeltem az életem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Ünnepeket mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 „Karácsony készűl, emberek! Szépek és tiszták legyetek! Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek, legyetek újra gyermekek hogy emberek lehessetek!” Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Egyik ismerősömtől hallottam, hogy van ú.n első lámpasötétítő fólia. Valóban létezik ilyen, vagy milyen lehetőség van még az első lámpabúrát sötétíteni? Egyáltalán érdemes -e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts