Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon.

De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami.

Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki!

Én ezt megoldottam.Leszedtem a karikákat,vettem bontóba középkonzolt,két oldali fűtés körüli műanyagokat kilincseket,mind a négy,és elvittem fényezőhöz,és szép autó színű lesz!

Remélhetőleg nemsoká.

Megosztás:

Sziasztok,

most hogy jön az újabb mediterrán ciklon nagy esővel, toltam fel ilyet a szélvédőre:

http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004788

Valaki használta már? Ér valamit?

Köszi

Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt.

Megosztás:

Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt.

Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol:

Megosztás:

Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

Megosztás:

Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon.

De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami.

Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki!

Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol:

Megosztás:

Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol:

Na én ezért vettem bontóban,kicsi pénzért.

Megosztás:

Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :)

Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:)

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Megosztás:

Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :D

Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:)

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Na most egy kicsit átértékeltem az életem! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.