panizzi Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Valamint a képen szereplő készüléket próbáld meg bedugni egy földelt magyar konnektorba :lol: ha sikerül, a spórolás már garantált :) De ez licit, nem 3e lesz a vége... :lol: kb egy ezresből házhoz jön Visit My Website nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 :lol: kb egy ezresből házhoz jön Visit My Website nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :) ez mennyire komoly már :lol: egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Megvannak a króm műszerfal karikák. Holnap be is szerelem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ez mennyire komoly már :lol: egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet... jaj olyanok vagytok.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Megvannak a króm műszerfal karikák. Holnap be is szerelem! :lol: Milyen cikkszámon rendelted meg és mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Fenyőfaállításban mérnökember ismerősöm az ász: szerinte egyetlen módja a fenyőfa függőlegesre állításának a függesztés. Értsd:a plafonban lévő kampóra lógatja fel a fát. Gyönyörű megoldás, de egyben igaza van: a fa mindig függőleges és sosem dől fel :lol: A fregolin meg nem száradt rendesen a teregetett ruha, ezért kiszámította, hogyha egy törülközőt forgatva a levegőben szelet csinál a fürdőszobában, pontosan hova álljon. Ezen már csak röhögni tudtam. Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem. Az jó, majd publikáld, imádom az ilyen buhera-dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ]http://kephost.hu/thumb-EE39_4D10762F.jpg tavaly karikor :) Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :lol: ................ :D .......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :lol: ................ :D .......... :lol: idén meg is sütöm :D ,már bele próbáltam a citromot a szájába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :D ................ :lol: .......... :lol: :lol: :) :D :D Ezen kifeküdtem!! :D :D Megkönnyeztem a hozzászólásod corsIKa :lol: Ez sem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 :lol: :lol: :) :D Ezen kifeküdtem!! :D :D Ez sem rossz :lol: szegénykém :D ....nem tudtam végignézni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 az ex opelos OGGY-nak szülinapot vagy százat. :lol: Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is! szivi... ennyire nem jött be a ford?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 szegénykém :lol: ....nem tudtam végignézni.. Én sem tartom viccesnek csak azt mikor beleereszti a karmait a fickó lábába. Én is szeretem a macskákat. Anyámnak is van két cirmosa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is! Boldog szülinapot! Majdnem lemaradtam a köszöntőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 szivi... ennyire nem jött be a ford?? Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Boldog szülinapot! Majdnem lemaradtam a köszöntőről. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni! szerk.:Eccerűen, teljesen hidegen hagy! Eddig az összes Opelomat (volt jópár), rajongásig imádtam! Főleg a géasztrát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 szerk.:Eccerűen, teljesen hidegen hagy! Eddig az összes Opelomat (volt jópár), rajongásig imádtam! Én meg amit eladtam,azt meg is bántam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én meg amit eladtam,azt meg is bántam!! Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam! Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort! Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül! Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Vezérműszíjcsere intervallumok: köszönjük Gabi :lol: ez is jó ötlet volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam! Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort! Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül! Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"! ezért jó a fórum..... pl ha nem fórumoznék akkor valszeg én is bele szaladtam volna egy vezérműtengely törésbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Köszi! Oggy:Happy Birthday! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Oggy:Happy Birthday! Köszönöm corsIKA! Hátbizony még egy gyönge év és megkarcolom a negyvenet! De nem csüggedek el ezen, mert ahogy öregszem, úgy szépülök is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2010 jaja, mi is igy látjuk! :lol: ( mi meg ahogy öregszünk úgy vakulunk... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts