panizzi Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Barna írta: Valamint a képen szereplő készüléket próbáld meg bedugni egy földelt magyar konnektorba :lol: ha sikerül, a spórolás már garantált :) De ez licit, nem 3e lesz a vége... :lol: kb egy ezresből házhoz jön Visit My Website nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :D
dsteel Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 panizzi írta: :lol: kb egy ezresből házhoz jön Visit My Website nagy üzlet :D na jó, ez épp nem szállít _Magyarisztánba :) ez mennyire komoly már :lol: egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet...
1.2 gcc Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Megvannak a króm műszerfal karikák. Holnap be is szerelem! :lol:
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 dsteel írta: ez mennyire komoly már :lol: egy csomóan biztos megveszik, mer csak egy ezres, az előállítása meg mondjuk 50 Ft... elég jó üzlet... jaj olyanok vagytok.... :lol: :)
dini979 Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 1.2 gcc írta: Megvannak a króm műszerfal karikák. Holnap be is szerelem! :lol: Milyen cikkszámon rendelted meg és mennyibe került?
speter Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 dsteel írta: Fenyőfaállításban mérnökember ismerősöm az ász: szerinte egyetlen módja a fenyőfa függőlegesre állításának a függesztés. Értsd:a plafonban lévő kampóra lógatja fel a fát. Gyönyörű megoldás, de egyben igaza van: a fa mindig függőleges és sosem dől fel :lol: A fregolin meg nem száradt rendesen a teregetett ruha, ezért kiszámította, hogyha egy törülközőt forgatva a levegőben szelet csinál a fürdőszobában, pontosan hova álljon. Ezen már csak röhögni tudtam. Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem.
dsteel Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 speter írta: Múltkor csatornaépítés miatt átmentem egy udvaron, ilyen fémipari emberkék lehettek ott, a lényeg, hogy csináltak hulladék vasból terminátort, qwa jól nézett ki, legközelebb lefényképezem. Az jó, majd publikáld, imádom az ilyen buhera-dolgokat :lol:
Korzika Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Mc-elek írta: ]http://kephost.hu/thumb-EE39_4D10762F.jpg tavaly karikor :) Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :lol: ................ :D .......... :lol:
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 corsIKa írta: Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :lol: ................ :D .......... :lol: idén meg is sütöm :D ,már bele próbáltam a citromot a szájába :)
banjani Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 corsIKa írta: Tavaly felakasztottátok a macskát a fára??? :D ................ :lol: .......... :lol: :lol: :) :D :D Ezen kifeküdtem!! :D :D Megkönnyeztem a hozzászólásod corsIKa :lol: Ez sem rossz :lol:
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 banjani írta: :lol: :lol: :) :D Ezen kifeküdtem!! :D :D Ez sem rossz :lol: szegénykém :D ....nem tudtam végignézni..
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Mc-elek írta: az ex opelos OGGY-nak szülinapot vagy százat. :lol: Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is!
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 oggy írta: Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is! szivi... ennyire nem jött be a ford??
banjani Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Mc-elek írta: szegénykém :lol: ....nem tudtam végignézni.. Én sem tartom viccesnek csak azt mikor beleereszti a karmait a fickó lábába. Én is szeretem a macskákat. Anyámnak is van két cirmosa :lol:
banjani Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 oggy írta: Köszönöm, köszönöm! Erősen visszahúz a szívem ide, nameg a Márkához is! Boldog szülinapot! Majdnem lemaradtam a köszöntőről.
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Mc-elek írta: szivi... ennyire nem jött be a ford?? Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni!
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 banjani írta: Boldog szülinapot! Majdnem lemaradtam a köszöntőről. Köszi!
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 oggy írta: Nemmondom, hogy rossz autó (pláne így, hogy lassan összeáll, ezt ajánlom is neki me széjjevágom), de egyszerűen nem tudom megszokni! szerk.:Eccerűen, teljesen hidegen hagy! Eddig az összes Opelomat (volt jópár), rajongásig imádtam! Főleg a géasztrát!
Lipi-G Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 oggy írta: szerk.:Eccerűen, teljesen hidegen hagy! Eddig az összes Opelomat (volt jópár), rajongásig imádtam! Én meg amit eladtam,azt meg is bántam!!
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Lipi79 írta: Én meg amit eladtam,azt meg is bántam!! Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam! Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort! Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül! Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"!
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 tgabika76 írta: Vezérműszíjcsere intervallumok: köszönjük Gabi :lol: ez is jó ötlet volt.
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 oggy írta: Hhúú énis nagyon megbántam, hogy eladtam! Jobban tettem volna ha a + lóvén amit beletettem ebbe, inkább vettem volna valami jó kis motort! Az az autó még jó ideig szolgált volna nálam, mindengond nélkül! Na mindegy, így alakultak a dolgok mostmár, azember meg mindig ilyenkor "okos"! ezért jó a fórum..... pl ha nem fórumoznék akkor valszeg én is bele szaladtam volna egy vezérműtengely törésbe :lol:
oggy Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 corsIKa írta: Oggy:Happy Birthday! Köszönöm corsIKA! Hátbizony még egy gyönge év és megkarcolom a negyvenet! De nem csüggedek el ezen, mert ahogy öregszem, úgy szépülök is! :lol:
uhuhu Elküldve December21, 2010 Szerző Elküldve December21, 2010 jaja, mi is igy látjuk! :lol: ( mi meg ahogy öregszünk úgy vakulunk... :lol: )
Recommended Posts