Zachi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Öööö, az miaz? A kötelet a kulcsról. Akkor kiderülne, hogy a kötél vagy a mechanika hibás e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Alternatív megoldás: aláteszel egy jó forró vizes lábast, és várod, míg kiolvad. Befagyott kézifékkel általában nehezebb elmenni a következő mélygarázsig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 akkor ma egész nap a fórumon fogsz lógni, mi ?! :) nem is igaz.... :lol: voltam csergőnél,aztán ázsia center (a férfiak rémálma :lol: ,de sok jó kínai bige van :D ),aztán ereco-nál,majd bemegyünk a mekibe a salgótarjáni útnál....csak mennénk mert bezárt...akkor haza. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 küszöbök , oldalléc és kilincsek színre fújása kb. mennyibe kerül? /ezüst szürke színű az autóm/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nem is igaz.... :lol: voltam csergőnél,aztán ázsia center (a férfiak rémálma :lol: ,de sok jó kínai bige van :D ),aztán ereco-nál,majd bemegyünk a mekibe a salgótarjáni útnál....csak mennénk mert bezárt...akkor haza. ennyi. Mintha csak rólam beszélnél... Ha végre elesz oda a fene, és megtetszik mondjuk egy nadrág, veszek rögtön 3at, hogy minél ritkábban kelljen vásárolni. A világ legrosszabb vásárlóereje a magyar férfi :) Én van, hogy ilyen nagyáruházakban fizikailag leszek rosszul. Mondjuk lehet, hogy a fele hiszti, de tényleg van, hogy majdhogynem leizzadok. Szegény asszonnyal veszexem, h mennyünkmámennyünkmá, lassan mind2en rájövünk, mindenkinek jobb, ha ő megy egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Alternatív megoldás: aláteszel egy jó forró vizes lábast, és várod, míg kiolvad. Befagyott kézifékkel általában nehezebb elmenni a következő mélygarázsig. Köszi, ez használhatónak tünik, megpróbálom... bár nem hiszem hogy befagyott volna, hiszen elötte pörögtem párat kézifékkel Egyébként a höforrást a hátsó kerekek mögé kell tenni? Próbálta valaki? Garázs az nem jön szóba most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Mióta ez a téma a fórumon folyamatosan fülelek, de én még sohasem hallottam, hogy bármi bármit is működne. Süket vagyok? :lol: Én úgy szoktam fülelni, hogy ráállítom mondjuk lábra (ablakon nem működik, ott mindig nyitott állapotban van), venti egyesre van kapcsolva és csak gyújtást adom rá, nem indítom be a motort. Majd eztán nyomkodom a belső levegő keringetőt. Lehet hallani a kis motort ahogy zár nyit. Különben meg a beáramló levegő hangja is megváltozik amikor mondjuk zár vagy nyit. Akár 4-esen is lehet hallani. Egyébként megjavult nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://epitkezes-otthon.vatera.hu/barkacs_...1433891748.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://epitkezes-otthon.vatera.hu/barkacs_...1433891748.html :lol: Ez jó árnak számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ez jó árnak számít? 10237+fa a bolti ár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ez jó árnak számít? Szerintem korrekt. A piacon is elkérnek 6000-t egy készletért, és hol van az a Beta-hoz. Ég és föld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://epitkezes-otthon.vatera.hu/barkacs_...1433891748.html :lol: Nálatok se a mézeskalács, meg a szaloncukor kerül a fára, hanem a nyomatékkulcs, meg a torx-készlet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Szerintem korrekt. A piacon is elkérnek 6000-t egy készletért, és hol van az a Beta-hoz. Ég és föld. a yokito-t talán 2,5ért vettem ,az is jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Szerintem korrekt. A piacon is elkérnek 6000-t egy készletért, és hol van az a Beta-hoz. Ég és föld. már van mindkettő :lol: néztem már nagyobb nyomaték kulcsot is 20Nm-200Nm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Mintha csak rólam beszélnél... Ha végre elesz oda a fene, és megtetszik mondjuk egy nadrág, veszek rögtön 3at, hogy minél ritkábban kelljen vásárolni. A világ legrosszabb vásárlóereje a magyar férfi :lol: Én van, hogy ilyen nagyáruházakban fizikailag leszek rosszul. Mondjuk lehet, hogy a fele hiszti, de tényleg van, hogy majdhogynem leizzadok. Szegény asszonnyal veszexem, h mennyünkmámennyünkmá, lassan mind2en rájövünk, mindenkinek jobb, ha ő megy egyedül. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy: "De ugyanez 312 Ft-tal olcsóbb a ...-ban, vegyük meg inkább ott". (Az nem érdekes, hogy 800 Ft-ból lehet oda eljutni... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 És akkor még nem beszéltünk arról, hogy: "De ugyanez 312 Ft-tal olcsóbb a ...-ban, vegyük meg inkább ott". (Az nem érdekes, hogy 800 Ft-ból lehet oda eljutni... :) ) nem értünk mi ilyen dolgokhoz :lol: bezzeg a csajok :lol: .. de tény hogy vannak árkülönbségek,nem is kicsik Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 a yokito-t talán 2,5ért vettem ,az is jó :lol: King Tony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 King Tony jó kis bolt ez is :lol: jó ár ,mondjuk +fa,de az se gond... a nyomatékkulcs 12100+fa amit vettem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 a yokito-t talán 2,5ért vettem ,az is jó :lol: Azt nem ismerem. De a cégnél King Tony készletünk van. Jól bírja, igaz 9000 volt egy 12 darabos készlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 küszöbök , oldalléc és kilincsek színre fújása kb. mennyibe kerül? /ezüst szürke színű az autóm/ Kérdezz meg egy festőt, aztán számold hozzá hogy, ami most van fent az rücskös, vagyis kell sima, festető. Vagy kérdezd meg a festőt, hogy mit tud alakítani vele, gondolom nem sokat. 10237+fa a bolti ár :lol: MC törzsvásárlói kedvezménnyel, vagy anélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 MC törzsvásárlói kedvezménnyel, vagy anélkül. :lol: nincs kedvezményem a beta-nál.... kérdeztem ..... azt mondták milliós tételnél lehet róla szó.. kösz a semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nincs kedvezményem a beta-nál.... kérdeztem ..... azt mondták milliós tételnél lehet róla szó.. kösz a semmit :lol: Kíváncsi lennék azért, hogy a betánál elköltött egy milláért kapott dolgokat simán hazavinném-e kis 5 ajtósomba. Szerintem simán. Na, jövő héten kipróbálom, úgyis jön a karácsony. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Kíváncsi lennék azért, hogy a betánál elköltött egy milláért kapott dolgokat simán hazavinném-e kis 5 ajtósomba. Szerintem simán. Na, jövő héten kipróbálom, úgyis jön a karácsony. :lol: simán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nincs kedvezményem a beta-nál.... kérdeztem ..... azt mondták milliós tételnél lehet róla szó.. kösz a semmit :lol: Nincs az már olyan messze Neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nincs az már olyan messze Neked :lol: gyors fejszámolás :kb 100e értékben vettem beta-t a többit már nem számolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts