törvényenkívüli Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 de gondoltam,csak tovább gondoltam :lol: az usb kivezetés már elavult dolog :lol: még gyerekcipőben jár a kivitelezés de ha kell, akkor ülésfűtés vagy rejtve kesztyűtartó ill bal kéznél lévő rekesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 de ha kell, akkor ülésfűtés vagy rejtve kesztyűtartó ill bal kéznél lévő rekesz és még szép is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 az usb kivezetés már elavult dolog :lol: még gyerekcipőben jár a kivitelezés de ha kell, akkor ülésfűtés vagy rejtve kesztyűtartó ill bal kéznél lévő rekesz Zseniális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 az usb kivezetés már elavult dolog :lol: még gyerekcipőben jár a kivitelezés [ig]http://files.michaelburri.ch/astra/063.jpg [ig]http://files.michaelburri.ch/astra/065.jpg [ig]http://files.michaelburri.ch/astra/068.jpg de ha kell, akkor ülésfűtés vagy rejtve kesztyűtartó ill bal kéznél lévő rekesz Neked most piros, vagy ezüst ótód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Neked most piros, vagy ezüst ótód van? Szerintem piros, ugyanis ezt a színt lehet a lépen látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 G Astrába X16XEL fűzött blokkot keresünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Szerintem piros, ugyanis ezt a színt lehet a lépen látni Ja, de a tréleren ezüst van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Ja, de a tréleren ezüst van. Ki tudja hova vitte utána a tréler azt az autót, lehet egy festőműhelybe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Ki tudja hova vitte utána a tréler azt az autót, lehet egy festőműhelybe :lol: Én azt gondoltam haza, vagy szervizbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Ja, de a tréleren ezüst van. Igen, de azt csak úgy lefényképezte és eltévesztette, mikor avatárként betette. Azóta meg nincs ideje lecserélni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából szerintetek hova ? gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe... szerintetek? A kijelzőnél szvsz hülyén néz ki, az ülésfűtés kapcsoló helyére meg azért nem tenném, hátha egyszer lesz még ott ülésfűtés... Én mindenképp elrejteném, vagy a bal oldali kis fedeles rekeszbe, vagy ha nem dohányzol akkor esetleg a hamutartóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sander00 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok! Ha lemerült az aksi, a műszerfalon jelez valami? nem indul az autó, én arra gyanakszom, az aksi. Köszi Szabolcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok! Ha lemerült az aksi, a műszerfalon jelez valami? nem indul az autó, én arra gyanakszom, az aksi. Köszi Szabolcs Szia! Inditásnál elhalványulnak a visszajelzök?Lassan,nyögdécselve teker,vagy abszolut meg sem forgatja az inditó motort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 .......... az ülésfűtés kapcsoló helyére meg azért nem tenném, hátha egyszer lesz még ott ülésfűtés... Én mindenképp elrejteném..........., vagy ha nem dohányzol akkor esetleg a hamutartóba. Mi van ha egyszer a dohányzásra szokik rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok! Ha lemerült az aksi, a műszerfalon jelez valami? nem indul az autó, én arra gyanakszom, az aksi. Köszi Szabolcs ha aksira gondolsz akkor probálj bele másikat vagy bikázzátok be! De be ne toljátok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 köszi urak a javaslatokat :lol: törvénytelen, :lol: , nekem usb-s a gyári töltő is. majd még megálmodom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Mi van ha egyszer a dohányzásra szokik rá :lol: kivancsukva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sander00 Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Szia! Inditásnál elhalványulnak a visszajelzök?Lassan,nyögdécselve teker,vagy abszolut meg sem forgatja az inditó motort? Eleinte lassan, nyögdécselve tekert, aztán meg sem nyikkant. Veszek egy új aksit,arra gyanakszom, remélem nem zárlat. Tudtok javasolni, hol kapok olcsón, jó akksit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 ADAC akkumulátor teszt - németül, - magyarul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Neked most piros, vagy ezüst ótód van? Szerintem piros, ugyanis ezt a színt lehet a lépen látni igen, eltaláltátok, nem az enyém a képen látható autó az enyém ezüst (igen-igen, mint az avataron, ahol épp tengelytörés után viszik szakihoz :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kertészgéza Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Tudtok javasolni, hol kapok olcsón, jó akksit? http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...rcePageId=47763 http://www.opelcentrum.hu/index.php?option...9&Itemid=11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 mindenkivel minden oké?? semmi probléma a hó miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 most már ilyenem is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 most már ilyenem is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Szép darab. Hol sikerült rá szert tenni és mennyiért? vatera, 10e csak ezért hogy 8Nm az 8 legyen :lol: ui:képet szerkeszd ki lécci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts