Mc-elek Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 ma olyat csináltam amit még sose... rendeltem egy gyári, új szerelt motort Z14XEP-be. 13% kedvezmény levonása után brutto 1.300.000 Ft ért kapja a kedves ügyfél. autópályán elfolyt a vize, és addig ment vele amig össze nem olvadt mind a 4 dugattyú, és kuka a hengerfej is. hát így járt :lol: bakker nagy az isten állatkertje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2010 csak nem a vízpumpánál? dede... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2010 hát én még 1-ért se én 100 ért venék bontottat, de ez céges, az autót még 3-4 évig futtatni akarják, és megjavittatják...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 dede... akkor nekem még iszonyat mákom volt hogy a horvát apartman parkolójában engedte el magát és csak 2 napot mászkáltam kölcsön autóval+mutogattam kézzel lábbal hogy legyártassam a riviérán az alkatrészt bele :lol: genyó egy hiba ez is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ezzel megint ugyanaz a helyzet mint a korábban általam említett Focussal: azért olcsóbb, mert még egy korábbi generációs motor van benne, 1.6 16V mindössze 100LE-vel és 5 sebességes váltóval (szemben az új Astra modernebb 1.4 120LE-s motorjával és 6 sebességes váltójával), valamint a felszereltsége is szegényebb (a Renaultban pl. nincsen ESP), úgyhogy a teljes képhez figyelembe kell venni az összes részletet! Persze én megértem azt is ha valakinek az ár a legfontosabb, de én nem vennék Renault-ot akkor sem ha olcsóbb, inkább akkor nem cserélem le a mostani autómat, szóval ezzel hogy "az árcédula előbb utóbb mindenkiben legyőzi az előítéleteket", nem feltétlenül értek egyet. Nos, az 1.6-os 110LE-s, 6 sebességes Expression felszereltségű ( ebben széria az ESP, van benne rádió is ) franciát most akciósan tolják 3.790.000-ért. Az általad említett 1.4 Turbo Astra Essentia felszereltséggel 5.140.000 Ft. Az 1.6-os Opelt pedig ( 5-ös váltóval !! ) 5.030.000 Ft-ért adják oda. OK, ezekből az árakból még lehet kicsit faragni, de azért látod, mi a differencia. Hiába akarjuk kikerülni, sajnos ez van, drága lett az Opel! Néztem magamnak egy 1.4-es Turbo Merivát, 4.2M fapadosan, rádió és klíma nélkül. Ha ezekhez is ragaszkodom, akkor 4.7Méter a rokka. Noormááááliiis?? :lol: :lol: Szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szép jó reggelt a csapatnak! Abban kérném a segítségeteket, hogy a vezérműtengely lefogató csavarokat mekkora nyomatékkal kell meghúzni és milyen sorrendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szép jó reggelt a csapatnak! Abban kérném a segítségeteket, hogy a vezérműtengely lefogató csavarokat mekkora nyomatékkal kell meghúzni és milyen sorrendben? 8 Nm, a sorrendet sajna nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcimarci Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szisztok uj tag vagyok egy x20dtl Gastrám van olyan problémám van vele hogy a hőmérő nem valós értékeket mutat +15 fokkal többet és nem is izzit pedig már kellene. Valószinuleg a külső hőmérséklet érzékelő romlott el de nem tudom hogy hol van ,ha direktre kötöm fog izzitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szisztok uj tag vagyok egy x20dtl Gastrám van olyan problémám van vele hogy a hőmérő nem valós értékeket mutat +15 fokkal többet és nem is izzit pedig már kellene. Valószinuleg a külső hőmérséklet érzékelő romlott el de nem tudom hogy hol van ,ha direktre kötöm fog izzitani? A külső hőmérséklet érzékelő az első lökhárító mögött van, középen, alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcimarci Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szisztok uj tag vagyok egy x20dtl Gastrám van olyan problémám van vele hogy a hőmérő nem valós értékeket mutat +15 fokkal többet és nem is izzit pedig már kellene. Valószinuleg a külső hőmérséklet érzékelő romlott el de nem tudom hogy hol van ,ha direktre kötöm fog izzitani? Szia köszönöm a válaszod meg is találtam,be tettem a fagyóba lehütöttem -16 fokra a kijelző jelezte is rendesen de izzitás nincs valószinú hogy azt más érzékelő érzékeli.Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tud valami megoldást azt megköszönöm.(aszervizbe vinni jelenleg nem tudom jön a karácsony itt a télapó sajnos igy próbálkozok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 én 100 ért venék bontottat, de ez céges, az autót még 3-4 évig futtatni akarják, és megjavittatják...... 1.3 millióért már komplett autót lehet venni. Ebayen volt múltkor 0 km-es Z14XEP valami 500.000 Ft körül. Mondjuk a posta nem tudom mennyi lett volna rá. :lol: Agyam eldobom, mennyi fölösleges pénzük van egyeseknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szia köszönöm a válaszod meg is találtam,be tettem a fagyóba lehütöttem -16 fokra a kijelző jelezte is rendesen de izzitás nincs valószinú hogy azt más érzékelő érzékeli.Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tud valami megoldást azt megköszönöm.(aszervizbe vinni jelenleg nem tudom jön a karácsony itt a télapó sajnos igy próbálkozok) Persze, mert az ECU nem innét kap jelet! De erre rá is jöttél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Szép jó reggelt a csapatnak! Abban kérném a segítségeteket, hogy a vezérműtengely lefogató csavarokat mekkora nyomatékkal kell meghúzni és milyen sorrendben? Szia, Olvass vissza, a hozzászólásaim között részletesen le van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcimarci Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Persze, mert az ECU nem innét kap jelet! De erre rá is jöttél. De ha meg mondanád azt megöszönném.(persze ha tudod) Kösz!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Sziasztok. Az a gondom hogy kiment a biztositék a rádionak és nincs kod. Ha valaki tudna segiteni, nagyon hálás lennék. A Rádio magnó ,CCR 600 cd-tár a kesztyütartobann 4-cd, philips 330886636, No:24 455 380, Type:CCR 600 W8S, GM060021458682. Kérem aki tud segitsen. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 De ha meg mondanád azt megöszönném.(persze ha tudod) Kösz!!!!!!!! Hogy melyik hőmérő az izzítás alapja? nem tudom én sem, (gondolom a víz hőmérséklet) de géppel több hőmérséklet jel is mérhető (beszívott levegő, olaj, víz, gázolaj) teljesen kihűlt állapotban ezek 2-3 fok különbséggel azonosat szoktak mutatni) Összehasonlítási alapnak még ott a külső hőmérséklet értéke a műszerfalon. Amelyik irreálisan magasat mutat az lehet a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 1.3 millióért már komplett autót lehet venni. Ebayen volt múltkor 0 km-es Z14XEP valami 500.000 Ft körül. Mondjuk a posta nem tudom mennyi lett volna rá. :lol: Agyam eldobom, mennyi fölösleges pénzük van egyeseknek. azt láttam én is.... majdnem megvettem... komplett motor,váltóval,szívórésszel,folytószelepházzal,ECU val,katalizátorral........ nagyon durva volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 érdekesség: ugyebár volt sárga lámpám a hátsó lambda miatt... csere után 6-8 indítás és elmúlt.... ugyebár ilyenkor 4 vissza jelző marad égve,mert tárolja a hibát.... ma reggel nézzem oszt már csak három világit .... akkor hogy is ez???törli saját magának?? és nem éget ki, meg nem is volt gépen... :lol: nincs ezzel gond ,csak érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 érdekesség: ugyebár volt sárga lámpám a hátsó lambda miatt... csere után 6-8 indítás és elmúlt.... ugyebár ilyenkor 4 vissza jelző marad égve,mert tárolja a hibát.... ma reggel nézzem oszt már csak három világit .... akkor hogy is ez???törli saját magának?? és nem éget ki, meg nem is volt gépen... :lol: nincs ezzel gond ,csak érdekes Vannak hibák, amelyek bizonyos hibamentes indításszám után törlődnek. Úgy látszik ez is ilyen. Vagy csak megunt Téged nézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Vannak hibák, amelyek bizonyos hibamentes indításszám után törlődnek. Úgy látszik ez is ilyen. Vagy csak megunt Téged nézni. :lol: valóban.... én úgy tudtam hogy hibát csak géppel lehet törölni...de ezek szerint nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 teljes kuplungcsere szerkezet tárcsa kinyomócs hidraulikus anyag 59000 35% kedvezménnyel a bárdiba szerelés 25000 kezd unalmas lenni hogy mindig van valami decemberben Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 teljes kuplungcsere szerkezet tárcsa kinyomócs hidraulikus anyag 59000 35% kedvezménnyel a bárdiba szerelés 25000 kezd unalmas lenni hogy mindig van valami decemberben tiszta olcsóság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 tiszta olcsóság! :lol: ha csak ennyi akkor tényleg olcsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 ha csak ennyi akkor tényleg olcsó! Ennyiért már van 2 db, 2 év műszakis Lada. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Hozzáértőt kérdeznék,hogyez a laptop jó ?Érdemes megvenni vagy hasonló árban van esetleg jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts