JohnDoe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 (edited) egyszerre egy hozzászólást csak egy helyre írj be - uhuhu Módosítva December3, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 kormány bőrőzésre tud vki ajánlani emberkét? meg hogy kb mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 kormány bőrőzésre tud vki ajánlani emberkét? meg hogy kb mennyibe kerül? http://www.fellserkft.hu/magyar/cegismerteto.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Vagy még: http://www.varrga.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 és csinált már ilyet vki? kocsit pl ott kell hagyni, vagy megvárható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sander00 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Új fórumtag vagyok, nem tudom jó helyen kopogtatok, de az alábbi problémával fordulok hozzátok. Mostanság egyre erősebb búgó, morgó hangot észlelek az autóban vezetés közben. Eleinte a motorra gyanakodtam. Kipróbáltam, hogy üresbe helyezve gázt adva hallható ez a hang, de nem jelentkezett, így kizártnak tartom, hogy a motorral lenne valami. Aztán elkezdtem a futóműre gyanakodni, mert rendszeresen egy bizonyos sebesség/fordulatszám esetén jelentkezik, erősödik, néha a kormány is rezonál. Mi lehet a probléma? Csapágy? Ha csapágy mennyibe kerülhet? Tudtok ajánlani valakit/valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok!Van egy 98-as G astrám (x14xe) amin nemsokára olajat kell cserélnem,GM 10W 40-re gondoltam,de közben szólt tesóm,hogy neki van,majd ő ad,csak annyi baj van vele,hogy dieselbe való az olaj,természetesen nem fogom beletenni,bár ő azt mondta nem lesz baja,sőt még jobb is mert finomabb mint a benzinesekbe való.Nagy hülyeséget mondott??Mi a különbség a benzines és a diesel olajok között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok!Van egy 98-as G astrám (x14xe) amin nemsokára olajat kell cserélnem,GM 10W 40-re gondoltam,de közben szólt tesóm,hogy neki van,majd ő ad,csak annyi baj van vele,hogy dieselbe való az olaj,természetesen nem fogom beletenni,bár ő azt mondta nem lesz baja,sőt még jobb is mert finomabb mint a benzinesekbe való.Nagy hülyeséget mondott??Mi a különbség a benzines és a diesel olajok között? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1613 itt bogarásszál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 vagyok ám :lol: ,nem tűntem el :lol: sok a melóm,meg vettem egy új telót oszt még nagyon kínai :) ,SE xperia x10 ....durva jószág :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2010 mért nem veszel egy olyan telefont amit még használni is lehet vagy használni tudsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Új fórumtag vagyok, nem tudom jó helyen kopogtatok, de az alábbi problémával fordulok hozzátok. Mostanság egyre erősebb búgó, morgó hangot észlelek az autóban vezetés közben. Eleinte a motorra gyanakodtam. Kipróbáltam, hogy üresbe helyezve gázt adva hallható ez a hang, de nem jelentkezett, így kizártnak tartom, hogy a motorral lenne valami. Aztán elkezdtem a futóműre gyanakodni, mert rendszeresen egy bizonyos sebesség/fordulatszám esetén jelentkezik, erősödik, néha a kormány is rezonál. Mi lehet a probléma? Csapágy? Ha csapágy mennyibe kerülhet? Tudtok ajánlani valakit/valamit? Csapágyas is lehet,az búgó hangot ad a kerék felől.Vagy ha a kerék mellé állsz és megrángatod a gumit akkor kopog-lötyög a felni. Nem nagy pénz a csapágy,de csak aggyal együtt van ,külön nem lehet cserélni. kb.10-15-20 ezer,márkától függ. Sziasztok!Van egy 98-as G astrám (x14xe) amin nemsokára olajat kell cserélnem,GM 10W 40-re gondoltam,de közben szólt tesóm,hogy neki van,majd ő ad,csak annyi baj van vele,hogy dieselbe való az olaj,természetesen nem fogom beletenni,bár ő azt mondta nem lesz baja,sőt még jobb is mert finomabb mint a benzinesekbe való.Nagy hülyeséget mondott??Mi a különbség a benzines és a diesel olajok között? Ne halgass a tesódra!A GM is jó,de bármely más is ami az előírásnak megfelel,meg a pénztárcának!Lásd a fenti linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 vagyok ám :lol: ,nem tűntem el :lol: sok a melóm,meg vettem egy új telót oszt még nagyon kínai :D ,SE xperia x10 ....durva jószág :D Francér veszel kínai telefont? :) Meg nem is értessz hozzá,utána meg elhanyagolod a munkát,a családot,a fórumot.Kell ez neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 mért nem veszel egy olyan telefont amit még használni is lehet vagy használni tudsz? :lol: :) az nagyamamafon :lol: jó lesz ez,fogom szeretni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Francér veszel kínai telefont? :lol: Meg nem is értessz hozzá,utána meg elhanyagolod a munkát,a családot,a fórumot.Kell ez neked? :D azért hogy napközben is tudjak fórumra nézni :D ,nem mindig van időm irodáskodni :) Tényleg kínai ...legalább is ott készült... :lol: Tegnap voltunk valami cipő boltba...ott láttam egy olyan címkét a dobozon hogy nem kínai ,hanem lengyel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 ha már itt vagyunk... indítás : kulcs elfordít világit aminek kell ,és el is alszik aminek el kell. majd tovább fordít a kulcsot ,indul ahogy kell és akkor elkezd világítani az abs visszajelző kb 1-2 sec-ig,ezt csak mínuszokba csinálja és hideg motornál... olajszint ok. ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 vagyok ám :lol: ,nem tűntem el :lol: sok a melóm,meg vettem egy új telót oszt még nagyon kínai :D ,SE xperia x10 ....durva jószág :D Az jó, mer már aszittem, történt valami. De akkor csak az új tárgyacska rabja vagy, és nincs időd opelezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Az jó, mer már aszittem, történt valami. De akkor csak az új tárgyacska rabja vagy, és nincs időd opelezni :lol: Hazajött az asszony és jól elvannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Az jó, mer már aszittem, történt valami. De akkor csak az új tárgyacska rabja vagy, és nincs időd opelezni :lol: A tárgyacskát már harmadjára olvasom trágyacskának!Lehet baj van az idegeimmel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2010 ha már itt vagyunk... indítás : kulcs elfordít világit aminek kell ,és el is alszik aminek el kell. majd tovább fordít a kulcsot ,indul ahogy kell és akkor elkezd világítani az abs visszajelző kb 1-2 sec-ig,ezt csak mínuszokba csinálja és hideg motornál... olajszint ok. ??? igy jó ahogy van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 A tárgyacskát már harmadjára olvasom trágyacskának!Lehet baj van az idegeimmel. :lol: Mindenki azt olvassa, ami a tudatallattijában van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Mindenki azt olvassa, ami a tudatallattijában van :lol: Kössszzzz..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ezt láttátok? http://www.alon.hu/egy-zalai-jaror-kozleke...ndorfokapitanyt Kérdés: mi célt szolgál az autok elsö szélvédöjén lévö,álltalában jobb also sarokban lévö matrica? Nekem szélvédöt cseréltek és mehetek az okmányirodába egy ujért mert a régit állitolag nem szabályos visszarakni,van aki visszateszi van aki nem,nekem nem tették vissza azt mondták 1200 ft-körül van az okmányirodában az új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ezt láttátok? http://www.alon.hu/egy-zalai-jaror-kozleke...ndorfokapitanyt Kérdés: mi célt szolgál az autok elsö szélvédöjén lévö,álltalában jobb also sarokban lévö matrica? Nekem szélvédöt cseréltek és mehetek az okmányirodába egy ujért mert a régit állitolag nem szabályos visszarakni,van aki visszateszi van aki nem,nekem nem tették vissza azt mondták 1200 ft-körül van az okmányirodában az új. Át kell rakni szélvédőcserekor!Kötelező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1613 itt bogarásszál :lol: itt már bogarásztam,de nem jöttem rá a benzin-diesel különbségre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hazajött az asszony és jól elvannak. :) nem igaz.... :lol: tényleg sok a melóm. az a szokásos 12-14 óra. :D ja és van 14nap szabin....de nem vehetem ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts