Korzika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 a Sole-nél dolgozol ??? Vagy mi... Nem értelek jó lovag,a nyúl bent van. Mi meg kint. :excl: Ez a nyúlon túl van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Csak kíváncsiságból: Mi volt vele a baj? Röviden: utángyártott és nem bele való.b Akkoriban még nem fórumoztam, megvettem, mert szép, csak kvra nem láttam vele semmit, mert azt a T. tuningosok csak eladták, egy szóval sem mondta senki, hogy projektoros lámpatestbe sima izzó. hehe. (pedig a búrán HCR felirat van) Na mindegy, xenont próbáltam bele azzal lehetett látni, de a szintszabályozó ehhez a lámpához esélytelen, fényszórómosót fél évig kerestem bontottba, egyszer szóltak, hogy lett, csak épp a szivattyú volt megrepedve, szóval nem vettem meg (mondjuk akkor már nem volt meg a lámpatest, de a járgányba csak jó lett volna). Utángyártottként, bal lámpa FK Automotive, jobba Depo felirat, búrán HCR felirat. Búra ragasztás nagyon gáz szerintem, illetve a beszerelés az utángyártottaknál szokásos nehézségekbe ütközik, állt az mindenhogy, csak nem jól. A körökből simán kirázkódott a rizsszemizzó. Asszem kb ennyi. csak nehogy azt mondjátok hogy nincs képem :excl: mai játék: [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03580_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03581_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03582_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03583_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03584_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101121/DSC03585_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ti mindig maszekoltok melóhelyen. Irigyellek titeket, hogy ennyi szabad időtök van. értem én .... :lol: szerinted mi lehet azzal a J-vel hogy ennyi??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...t_enjoy-4265900 Szerk: lehet hogy jégkáros mint az enyém :( Te csak piros autókat vagy hajlandó megvenni, látom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Nem ide tartozik, csak szeretném megkérdezni, hogy ezek a kék helyzetjelzők jók Neked? És a szembejövők is szeretik? Vagy ezek nem is helyzetjelzők, nem is kékek? Helyzetjelzők, LEDek. Bár tavaly műszakira kivettem, és még nem volt kedvem visszarakni. Egyébként a foglalat kialakításából adódóan inkább felfelé világítottak eredetileg. És mivel úgy nemigazán volt látható, kicsit megcsiszoltam (mattra a felét) hogy jobban szórja a fényt. Szóval nem zavaró, és így már azért látható is. (Azt én sem szeretem ha szembejönnek olyan LEDdel ami pont a szemembe világít! A többi összevissza világító,vakító lámpáról nem is beszélve!!) Egyébként egy időben a tompítottam egy nagyáruházban vásárolt ócó izzóval világított olyan magasra a legalsó fokozatban, mint egy márkás izzó a legfelsőben.(elektomos magasságállítással) :( És mikor megpakoltam a kocsit, sokan villogtak,de nem tudtam lejjebb állítani. Ennyit az olcsó izzókról :excl: Röviden: utángyártott és nem bele való.b Akkoriban még nem fórumoztam, megvettem, mert szép, csak kvra nem láttam vele semmit, mert azt a T. tuningosok csak eladták, egy szóval sem mondta senki, hogy projektoros lámpatestbe sima izzó. hehe. (pedig a búrán HCR felirat van) Na mindegy, xenont próbáltam bele azzal lehetett látni, de a szintszabályozó ehhez a lámpához esélytelen, fényszórómosót fél évig kerestem bontottba, egyszer szóltak, hogy lett, csak épp a szivattyú volt megrepedve, szóval nem vettem meg (mondjuk akkor már nem volt meg a lámpatest, de a járgányba csak jó lett volna). Utángyártottként, bal lámpa FK Automotive, jobba Depo felirat, búrán HCR felirat. Búra ragasztás nagyon gáz szerintem, illetve a beszerelés az utángyártottaknál szokásos nehézségekbe ütközik, állt az mindenhogy, csak nem jól. A körökből simán kirázkódott a rizsszemizzó. Asszem kb ennyi. Ez durva. Akkor tényleg pénzkidobás! Még jó hogy nem volt pénzem ,mert én is akartam ilyet. Akkor ez nem igaz?: "Ez a fényszóró Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Ebbe az első lámpába a gyári magasságállító motor átszerelhető." Vagy igaznak igaz,csak ennek ellenére használhatatlan? Vajon a többi is ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ez durva. Akkor tényleg pénzkidobás! Még jó hogy nem volt pénzem ,mert én is akartam ilyet. Akkor ez nem igaz?: "Ez a fényszóró Európai engedéllyel (E jellel) rendelkezik! Ebbe az első lámpába a gyári magasságállító motor átszerelhető." Vagy igaznak igaz,csak ennek ellenére használhatatlan? Vajon a többi is ilyen? Igaz. E jel benne van. Ugyan az a búra van rajta, mint a Depo lámpákon. Motort is bele lehet tenni. Nekem az FK volt. Igaznak igaz, csak ezen kívül van még más is. Ha xenont lehetne tenni, akkor a burán DCR van feltüntetve, mivel ezen HCR van ezért a rendős simán büntet, ha xenonnal használod. Mivel projektoros ezért sima izzóval nem ér semmit (ezért nem is értem miért van rajta HCR), nem látsz vele, a xenont meg nem teheted bele, mert nincs automata magasságállító, meg kellene fényszórómosó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ez a nyúlon túl van! Neeemmmm a nyúl az :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Röviden: utángyártott és nem bele való.b Ti mindig maszekoltok melóhelyen. Irigyellek titeket, hogy ennyi szabad időtök van. Te csak piros autókat vagy hajlandó megvenni, látom. :lol: Nem is igaz :excl: A fastra az anyáméké...otthon nincs targonca :( A melóhelyen meg csak munkaidő után szoktam :lol: Teccik a piros ,tudod megy az egyéniségemhez :lol: De azt nem merném...gyanúsabban olcsóbb mint az enyém volt...pedig az is elég gyanús volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Majd írd meg, mik a tapasztalatok vele, mennyire csúszkál stb. kíváncsi vagyok jónak néz ki...nem mozog,még méretileg is elég jó. bakker nem csináltam képet :excl: Na majd holnap :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 El lehet kezdeni spórolni RÁ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 El lehet kezdeni spórolni RÁ. Háromajtós insignia :excl: Teccik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 El lehet kezdeni spórolni RÁ. Hogy fog kinézni amikor nekiállnak ezt az újat úgy "tuningolni", mint a régit!? Mert hát a legtöbbjével elbántak rendesen! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ez sem rossz! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrawarrior Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Hogy fog kinézni amikor nekiállnak ezt az újat úgy "tuningolni", mint a régit!? Mert hát a legtöbbjével elbántak rendesen! :excl: :lol: jól fog mutatni rajta a teszkó gizdaságos krómcsík, blue dragon üléshuzat, és mindenféle ledes villódzás kívülbelül... :( viszont az a GTC...nice :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 jól fog mutatni rajta a teszkó gizdaságos krómcsík, blue dragon üléshuzat, és mindenféle ledes villódzás kívülbelül... :excl: A Calibra soká lesz még olyan olcsó,hogy az olcsójános hülyegyerekek meg tudják venni!Lásd a GT-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Polifémosz Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Sziasztok! 1996-os 1,6 16v Astrám van, 175 ezer km-el. Azt vettem észre, hogy mióta hidegebb van reggeli hidegindítás után mikor terhelést kap a motor halk kopogó hangot ad. Alapjáraton nem észlelhető, és 2-3 km megtétele után teljesen megszűnik. Ha este hidegen beindítom, hogy mondjuk beálljak a garázsba akkor másnap reggel alapjáraton is erős durva kopogó hangot ad ami kb. 10 sec alatt elhalkul, és a kipufogóból erős szag jön. Mi lehet ? Hidrotőke? Szelephézag? Valvoline 10W40 es olaj van benne. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Sziasztok! 1996-os 1,6 16v Astrám van, 175 ezer km-el. Azt vettem észre, hogy mióta hidegebb van reggeli hidegindítás után mikor terhelést kap a motor halk kopogó hangot ad. Alapjáraton nem észlelhető, és 2-3 km megtétele után teljesen megszűnik. Ha este hidegen beindítom, hogy mondjuk beálljak a garázsba akkor másnap reggel alapjáraton is erős durva kopogó hangot ad ami kb. 10 sec alatt elhalkul, és a kipufogóból erős szag jön. Mi lehet ? Hidrotőke? Szelephézag? Valvoline 10W40 es olaj van benne. Köszönöm. Feltételezem,hogy ez a 96-os Astra nem G,hanem F Astra. Elég olaj van benne amúgy? Szerintem is hidrotőke vagy szelep,de ezt persze hallani kellene,így nehéz rámondani hogy mi kopog. Lehet mondjuk pl. harkály is! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 így nehéz rámondani hogy mi kopog. Lehet mondjuk pl. harkály is! :( Szerintem ,ha jó: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Lehet mondjuk pl. harkály is! :( Akkor gyorsan meg kell enni. Csak, hogy védjük az erdőket. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 A Silvercrest a Beta csoport tagja? :( Igen ez is ...mint a faalátámasztás :excl: Inkább mond meg hogy kihez vigyék anyámék a fastrát péteren. Olyan kell aki tud diagnosztikát csinálni,és ért is hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Inkább mond meg hogy kihez vigyék anyámék a fastrát péteren. Olyan kell aki tud diagnosztikát csinálni,és ért is hozzá :excl: Rostás Alekszandró szerződött ,garanciális Opel szakszervíz(és színesfémfelvásárló telep). Sajószentpéter Alsó Dűlő 8.Rögtön a Melissza után a sarkon jobbra kell lefordulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 El lehet kezdeni spórolni RÁ. Hehe. A Calibraclubon elég éles vitát váltott ki a hír, leginkább azt kifogásolták a legtöbben hogy miért Calibra lesz a neve, miért nem Manta (Ahogy a VW is a Sciroccot újította fel, nem a Corradot, és a Ford is a Caprit tervezi újraéleszteni, nem pedig a Probe-t), mert így a mostani Calibrák elértéktelenednek majd... :excl: Hiába mondtam nekik hogy ez nem attól függ, egy legenda addig él, amíg életben tartják. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 hy all cartársak kérdéssel fordulok hozzátok,rendszámcsere!?valaki cserélt már rendszámot ugyan is nekem a hátsorol kezd lejönni a festés+ valami átlácco réteg elég szarul néz ki,valaki tudna nekem árat mondani a rendszám cseréröl, csak a hátsot érdemes cserelni, vagy ujjat párba cserélni!!?? köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 hy all cartársak kérdéssel fordulok hozzátok,rendszámcsere!?valaki cserélt már rendszámot ugyan is nekem a hátsorol kezd lejönni a festés+ valami átlácco réteg elég szarul néz ki,valaki tudna nekem árat mondani a rendszám cseréröl, csak a hátsot érdemes cserelni, vagy ujjat párba cserélni!!?? köszi üdv Nekem úgy rémlik csak egyet lehet cserélni (valami 6000FT körüli összegért), párban már nem adják, csak ha átrendszámozod az autót, ilyenkor teljesen új rendszámot kapsz másik betű-szám kombinációval és új forgalmi is kell hozzá... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Nekem úgy rémlik csak egyet lehet cserélni (valami 6000FT körüli összegért), párban már nem adják, csak ha átrendszámozod az autót, ilyenkor teljesen új rendszámot kapsz másik betű-szám kombinációval és új forgalmi is kell hozzá... :excl: Rendszámtábla pótlás Google a barátod!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Rendszámtábla pótlás Google a barátod!!!! THX!!!! De árat nem találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 hy all cartársak kérdéssel fordulok hozzátok,rendszámcsere!?valaki cserélt már rendszámot ugyan is nekem a hátsorol kezd lejönni a festés+ valami átlácco réteg elég szarul néz ki,valaki tudna nekem árat mondani a rendszám cseréröl, csak a hátsot érdemes cserelni, vagy ujjat párba cserélni!!?? köszi üdv ocsmányirodába beballag, rdsz legyártást vagy cserét kérvényez árak (ezt nem tudom érvényes-e) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts