nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szia nyuszifül :lol: Együtt a nyulak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem mélykék76 Úrnak is :lol: Hellóóóóóóó :D Képek a nyuszmusz avtóról vannak már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hellóóóóóóó :lol: Képek a nyuszmusz avtóról vannak már ? na tessék velem bezzeg szóba sem áll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hoppá... Itt alakul vmi... :wink: mit irigykedsz???? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Mondom, hogy itt alakul vmi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hellóóóóóóó :lol: Képek a nyuszmusz avtóról vannak már ? Sajna nincs, de vettem már digitális gépet :lol: Hétvégén lemosatom és akkor csinálok róla :D Jelenleg csak nyaralási képeim vannak, de azon nem szerepel a Jeky, mert ő nem volt velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Áááááááá dehoooooogy.... :wink: te gazfickó :wink: majd adok én neked szemtelenkedni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 mit irigykedsz???? :wink: Én örülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Én örülök :D az más, én is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 te gazfickó :wink: majd adok én neked szemtelenkedni :wink: :laughing8: :laughing8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 na tessék velem bezzeg szóba sem áll :lol: SZIA NYUSZIFÜL !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 SZIA NYUSZIFÜL !!!! szia :wink: örülök hogy ilyen nagy a ráható kézségem :D :lol: rég hallottam felőled! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 ....Sajna nincs, de vettem már digitális gépet :lol: Hétvégén lemosatom és akkor csinálok róla :D Jelenleg csak nyaralási képeim vannak, de azon nem szerepel a Jeky, mert ő nem volt velem.... Az jóóóóóóóóóóóóóó. De hétfő az utcsóóóó határidő a kocsis képek kapcsán ámmm ! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 ....Sajna nincs, de vettem már digitális gépet :lol: Hétvégén lemosatom és akkor csinálok róla :D Jelenleg csak nyaralási képeim vannak, de azon nem szerepel a Jeky, mert ő nem volt velem.... Jeky... :lol: Dzsekimet... lopják a dzsekimet... :lol: Idézve egy örökzöld Happy Gang nótát... Úgyhogy vigyázz rá nagyon! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tudod mit ? Akkor vegyél egy átlagos/átlag alatti futásteljesítménnyel megáldott német kocsit ! azon gondolkodom most elvileg van egy 2001-es kékmetál G kombi, 1,7 DTI, klíma, navigáció stb, 2,1M és lehet, hogy lesz rá okos hitel... ezek a motorok azé bírják, nem? Ákos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 azon gondolkodom most elvileg van egy 2001-es kékmetál G kombi, 1,7 DTI, klíma, navigáció stb, 2,1M és lehet, hogy lesz rá okos hitel... ezek a motorok azé bírják, nem? Ákos? Nahhhhhhhhhhhhhh linkeskedjél kicsit légy oly kedves :lol: ui: navi miiii ? nagy kijelzőőőő mi ? Mondtam, hogy jól néz az ki :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Nahhhhhhhhhhhhhh linkeskedjél kicsit légy oly kedves :lol: ui: navi miiii ? nagy kijelzőőőő mi ? Mondtam, hogy jól néz az ki :wink: nincs róla kép, most hozzák be most küldte egyik kolléganőm az infót pgsm mellett autókat vámkezel és van egy csomó ismerőse, úgyhogy megkértem, nézzen kicsit utána... egyébként nem biztos, hogy nagy kijelző, mert van másfajta navi is... pl ez bár az igazi kétségtelenül a nagy, színes kijelző lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az jóóóóóóóóóóóóóó. De hétfő az utcsóóóó határidő a kocsis képek kapcsán ámmm ! :D :lol: :lol: :lol: Oké, megegyeztünk :lol: Hétfőn hozom a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Jeky... :D Dzsekimet... lopják a dzsekimet... :lol: Idézve egy örökzöld Happy Gang nótát... Úgyhogy vigyázz rá nagyon! :wink: Vigyázok rá! Nem szeretném, ha ez így lenne. A neve a rendszáma alapján lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Nem ezzzzzzzzzzzzz. Amikor olyan a BC, mint a H Astra-ban tudom, hogy nem erre gondoltál, de lehet, hogy ilyen van benne ki tudja, nem láttam még az autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Oké, megegyeztünk :lol: Hétfőn hozom a képeket. Szerintem elég ha elküldöd :wink: Mondjuk a kepoptimalizalas@freemail.hu címre :D ui: felpakolom tárhelyre, de a ide történő belikelése már a te feladatod lesz ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ha olyan buflák van benne, akkor függetlenül a kocsi állapotától VEDD MEG buflák = nagy, színes? jó, majd akkor megveszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem elég ha elküldöd :wink: Mondjuk a kepoptimalizalas@freemail.hu címre :lol: ui: felpakolom tárhelyre, de a ide történő belikelése már a te feladatod lesz ! Természetesen nem személyesen gondoltam, hogy elviszem neked :D Elküldöm, de ha nem boldogulok vele, akkor segítesz?? Tudom, én egy nő vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts