Mc-elek Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ezt hogy érted?Kikapcsolva a belső keringetést állítod le? aha,azaz kintről kapja a levegőt... a bányába fürdés után csak úgy húzom magam után a gőzfelhőt :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 nem gondoltam volna hogy ennyit számít hogy ki lett cserélve a hátsó szonda... szerintem valamivel jobban megy ...a fogyasztást meg nem hiszek a szememnek fél fölött egyharmad mezővel és 300nál tartok ,csak város.... na majd tankoláskor kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 múltkor érdeklődött vki hol és mennyiért mérik meg a fagyállót Biztos nem a legprezízebb, de -+5 fok szerintem nem számít :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 tompított: H7 refi :HB3 Más: Neked megvan az új autó??? Akarsz róla beszélni???? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Más: Neked megvan az új autó??? Akarsz róla beszélni???? :excl: Igen-igen, megvan.:-) De nem lett twin-portos, hanem az elődje. Egy 1,4-es 16 szelepes. Csak nem nagyon volt időm írni, mert melóhelyem is lett. Az avataron az van:-) Nagyon egyben van, vezérműt, olajat nem kell cserélnem, csak gyertyákat. Már lenyomtam vele 700 Km-et.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Igen-igen, megvan.:-) De nem lett twin-portos, hanem az elődje. Egy 1,4-es 16 szelepes. Csak nem nagyon volt időm írni, mert melóhelyem is lett. Az avataron az van:-) Nagyon egyben van, vezérműt, olajat nem kell cserélnem, csak gyertyákat. Már lenyomtam vele 700 Km-et.:-) Hát akkor gratula mindkettőhöz :excl: És milyen melóhely lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 aha,azaz kintről kapja a levegőt... a bányába fürdés után csak úgy húzom magam után a gőzfelhőt :excl: Ez bizony így van, még automatánál is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hát akkor gratula mindkettőhöz :excl: És milyen melóhely lett? A melóhely, háát.. Khhhr..:-) Egy olyan üldögélős, ami pont passzol az egyéni vállalkozáshoz, adózásilag:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Igen-igen, megvan.:-) De nem lett twin-portos, hanem az elődje. Egy 1,4-es 16 szelepes. Csak nem nagyon volt időm írni, mert melóhelyem is lett. Az avataron az van:-) Nagyon egyben van, vezérműt, olajat nem kell cserélnem, csak gyertyákat. Már lenyomtam vele 700 Km-et.:-) Gratulálok mindkettőhöz!Balesetmentes meg ilyenek..... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Gratulálok mindkettőhöz!Balesetmentes meg ilyenek..... :excl: Köszi.:-) Cseréltem gyertyákat nemrég.:-) Néha berángatott 2-ben, 3-ban gyorsításkor kis fordulaton. Mentem pár próbakört, asszem megszünt a rángatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Sziasztok! A bicska kulcsot beszerelik itt: http://www.bicskakulcs.hu/beszerelomuhelyek/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Sziasztok! SOS-be szükségem lenne tanácsra! Este kellene a kocsi, de aksi nincs lemerülve, de indítózásnál az önindító nem teker!!! Mi lehet a probléma? Biztosíték esetleg, vagy valahogy egy kábel lenne lecsúszva, vagy nagyobb a baj?? :-(( Aki tud, legyen olyan jó és segítsen már!! Előre is hálás köszönet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem (kizárólag) a divat miatt pedzegetik a gyártók az alternatív üzemanyag-témát: Elfogy a szén és az olaj :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Sziasztok! SOS-be szükségem lenne tanácsra! Este kellene a kocsi, de aksi nincs lemerülve, de indítózásnál az önindító nem teker!!! Mi lehet a probléma? Biztosíték esetleg, vagy valahogy egy kábel lenne lecsúszva, vagy nagyobb a baj?? :-(( Aki tud, legyen olyan jó és segítsen már!! Előre is hálás köszönet!! Egyáltalán nem teker, vagy csak lassan erőlködve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Szép volt! Michelisz Norbert WTCC futamot nyert :excl: Majd el felejtettem, dízellel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egyáltalán nem teker, vagy csak lassan erőlködve ? egyáltalán nem teker.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Igen-igen, megvan.:-) De nem lett twin-portos, hanem az elődje. Egy 1,4-es 16 szelepes. Csak nem nagyon volt időm írni, mert melóhelyem is lett. Az avataron az van:-) Nagyon egyben van, vezérműt, olajat nem kell cserélnem, csak gyertyákat. Már lenyomtam vele 700 Km-et.:-) Gratula az új autóhoz! :excl: Nagyon sok balesetmentes, és probléma mentes km-ert kívánok hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 egyáltalán nem teker.. valszeg önindító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 csak nehogy azt mondjátok hogy nincs képem :excl: mai játék: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 csak nehogy azt mondjátok hogy nincs képem :excl: Pfejj, de jó, hogy már G-m van... Az a jó kis kerékjárati és benzinbeöntőnyílás-melletti rohadás.... Áktív vagy, mit mondjak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Pfejj, de jó, hogy már G-m van... Az a jó kis kerékjárati és benzinbeöntőnyílás-melletti rohadás.... Áktív vagy, mit mondjak... hát ja ,már benne van a korba ..... :excl: a középső dob még gyári volt....15év.... a hátsó 6éven mint a szita...és garázsban lakik és a 6 év alatt 30e km ment bele...konkrét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 a hátsó 6éven mint a szita...és garázsban lakik és a 6 év alatt 30e km ment bele...konkrét... Lehet, h pont a sosem elpárolgó kondenzvíz ette meg... A sok rövidtáv, kevés km... Meg a garázs páratartalma sem mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 csak nehogy azt mondjátok hogy nincs képem :excl: mai játék: Teccik az ipari emelőd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Teccik az ipari emelőd :( Ez már a 2011-es Beta-modell. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 S. Zoli Győrből LDC G astra ha vagy jelentkezz :excl: :( :lol: egyre valószínűbb hogy van egy közeli közös ismerősünk!! :lol: :lol: :o csak gondoltam ha itt vagy fórumon akkor paktáljunk már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts