speter Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 dsteel és a Soproni fekete Démon :o :D [im]http://kephost.hu/thumb-5D48_4CD1BF20.jpg És közben opelfórumozik. :) Na ezért vannak itt helyesírási hibák kérem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 dsteel és a Soproni fekete Démon :o :D Persze magadról nem csináltál képet, mi? - nekem kellett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Sziasztok! Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy hol lehet hozzájutni ilyen krómcsíkhoz, ami a csomiajtó alján van?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 És közben opelfórumozik. :o Na ezért vannak itt helyesírási hibák kérem. :) Nem is én fórumoztam, hanem mekkelek Bár benne is megvolt a löket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Sziasztok! Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy hol lehet hozzájutni ilyen krómcsíkhoz, ami a csomiajtó alján van?: Dehogynem. Van neki cikkszáma (i2001474 - azért van "i" betű előtte mert Irmscher cucc), szóval akár szalonból is megrendelheted, olyan 30-40e Ft körüli áron. Esetleg még innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Irmscher cuccok e-bay-en Mondjuk a többség nem szívesen szállít hozzánk, de privátban biztos leboltolható. Nem olcsó mulatságok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Köszönöm a gyors válaszokat! Hát sajnos tényleg nem olcsó cumók.... :o Kár, pedig bevásárolnák egy-smást....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Irmscher cuccok e-bay-en Mondjuk a többség nem szívesen szállít hozzánk, de privátban biztos leboltolható. Nem olcsó mulatságok... Nekem ilyen van gyárilag rajta bebebe meg az alufelnik is azok :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Nekem ilyen van gyárilag rajta bebebe meg az alufelnik is azok :o Gratula! (Megmondta Lenin is, hogy a burzsoázia mindenre képes... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2010 a krómcsíkot lehet rendeln i nem csak irmscherbe, mert a coupékon 2003 tól széria volt az a csik. de ugy sem olcsóbb. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Gratula! (Megmondta Lenin is, hogy a burzsoázia mindenre képes... :D ) A burzsoázia igen... De én sajnos nem tartozom közéjük :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 A burzsoázia igen... De én sajnos nem tartozom közéjük :o Ne sajnáld... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a tempomatot hogyan lehetne beépíteni az autómba. Az autó egy 2004-es gyártású Astra G Caravan ami 1,7 literes Diesel motorral van szerelve. Motorkódja Z17DTL. Kérdeztem az Opel kereskedésbe és azt mondták, hogy csak egy tempomatos irányjelzőkapcsoló és egy kuplungpedál kapcsoló kell és csak be kell vezetékelni. Csináltatott valaki már ilyet, vagy tudja valaki, hogy mit hova kell kötni? Ha valakinek bármilyen infója van tempomat beszereléssel kapcsolatban azt nagyon megköszönném!!!!! Keresd wessz kartársat privát üzenetben, ő a mester a témában. Más. Ha valami kérdésed van, elég egy helyre beírnod... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 nekem is van 14000 ft volt minden segédanyaggal +fényezés ,ára :sör +sör+sör :o nem irmscher hanem lester http://www.lester.it/en/dettaglio.php?a=1793 kicsit drágán adják , itthon vettem a vaterán ezekszerint nem volt túl rossz vétel, ránézésre megeggyeznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 opc grill 25000ft http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._185675140.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 gyönyörű szép új felnik http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._185699397.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 opc grill 25000ft http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._185675140.html ez jó ár érte..... :o 1320118 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 http://opelcentrum.hu/images/pdf/gm_opel_alkatresz_2009.pdf ez is jó egynek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Végre elkészült a motorfelújítás!! Volt hengerfejezés, sikolás, szelep becsiszolás, generátor csapágyazás na meg hidrotőke csere(mind a 16db)!! :o Az összes szimering, tömítés ki lett cserélve a hengerfejben, természetesen gyárira, csak a hengerfejcsavarok lettek Victor-Reincz márkájúak! Jó móka volt.... Érdekes mert az új hidrókkal is csattog melegen a moci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Végre elkészült a motorfelújítás!! Volt hengerfejezés, sikolás, szelep becsiszolás, generátor csapágyazás na meg hidrotőke csere(mind a 16db)!! :o Az összes szimering, tömítés ki lett cserélve a hengerfejben, természetesen gyárira, csak a hengerfejcsavarok lettek Victor-Reincz márkájúak! Jó móka volt.... Érdekes mert az új hidrókkal is csattog melegen a moci :D összköltség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 összköltség? 95e ... elég baráti :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 95e ... elég baráti :o teljesen. nekem motorcsere 120 a motor és 40 beszerelés +olaj habár diesel de olcsón beszerelték. lehet a régi blokkot fel kéne újítanom dugó /gyűrű /henger nem tudod hol lehetne a régi hengerfejemet bevizsgáltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 teljesen. nekem motorcsere 120 a motor és 40 beszerelés +olaj habár diesel de olcsón beszerelték. lehet a régi blokkot fel kéne újítanom dugó /gyűrű /henger nem tudod hol lehetne a régi hengerfejemet bevizsgáltatni? Régebben volt itt szó róla, hogy a dízel blokkokat nem lehet/nem érdemes fúrni. Hengerfejet gépműhelyben megnézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2010 95e ... elég baráti :o neked meg azért csattognak a hidrotőkék melegen, mert nem azok csattognak, hanem a hengerfej hidrotőke fészkei vannak kikopva, és ahogy billeg benne az adja a hangot. hengerfej csere, és csak úgy oldódik meg. sose mennek tönkre a hidrotőkék az Astra G ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 neked meg azért csattognak a hidrotőkék melegen, mert nem azok csattognak, hanem a hengerfej hidrotőke fészkei vannak kikopva, és ahogy billeg benne az adja a hangot. hengerfej csere, és csak úgy oldódik meg. sose mennek tönkre a hidrotőkék az Astra G ben. Mindig tanulok valamit :o Nekem nem mindig ad hangot,az mitől lehet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts