Korzika Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Biharkeresztes(Los Angeles kertvárosa),41 év ,B10,1.6-os motor:8245 ft./év.Allianz. Ilyen olcsó még sosem volt! :o Majdnem a fele az eddiginek,viszont nem biztos,hogy váltok ,a Casco miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 elvagyunk látva öregurakkal :o de remélem kalap nincs a fejükön vezetés közben . Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 elvagyunk látva öregurakkal :o de remélem kalap nincs a fejükön vezetés közben . Az Astrában csak a gumicsizma van rajtunk, amikor beülünk a Skodába, akkor a nyúlszőrkalapot is feltesszük, no, meg a Bunyós Pityu kazettát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az Astrában csak a gumicsizma van rajtunk, amikor beülünk a Skodába, akkor a nyúlszőrkalapot is feltesszük, no, meg a Bunyós Pityu kazettát... jaj de szeretném ha öregkoromban 2 kocsim lehetne egy hogy a faluba felvágjak egy pedig a tanyára. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az Astrában csak a gumicsizma van rajtunk, amikor beülünk a Skodába, akkor a nyúlszőrkalapot is feltesszük, no, meg a Bunyós Pityu kazettát... csak Ti...,én pajzsba nyomon a kocsiban is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 csak Ti...,én pajzsba nyomon a kocsiban is :o Így is van! Adjuk az ívet! :D (És hol van ezen a képen a narancssárga doboz?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 (És hol van ezen a képen a narancssárga doboz?) nyasgem :o nincs sárga doboz :D nem minden szerszámot viszek be a bányába.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 elvagyunk látva öregurakkal :o de remélem kalap nincs a fejükön vezetés közben . Legalább nem Skodával járnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2010 Allianz kötelező, éves díjfizetéssel, 7920 Ft/év. Aszondom, ez nem sok. :o erre csak ennyit tudok mondani: azta... kurvajó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szép estét mindenkinek! Szeretnék egy kicsit jobban látni esti vezetésnél. Valakinek van valamilyen ajánlata egy erősebb égőre? Milyet érdemes venní? G Astrába kellene. Hajrá INTER!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 nyasgem :o nincs sárga doboz :D nem minden szerszámot viszek be a bányába.... :) Erre, csak ezt lehet válaszolni: Conan az igazi partyarc!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Erre, csak ezt lehet válaszolni: Conan az igazi partyarc!!!! beszarás, nagyon komoly!!!!!!!! szét röhögtem az agyam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 elvagyunk látva öregurakkal :o de remélem kalap nincs a fejükön vezetés közben . Öregúr a [sípsípsípsípsíp] nénikéd [sípsípsípsípsíp]-ja :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 EZT NÉZZÉTEK MEG VAZZE! nagyon király http://www.youtube.com/watch?v=n2WN-18-Q2w...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 EZT NÉZZÉTEK MEG VAZZE! nagyon király http://www.youtube.com/watch?v=n2WN-18-Q2w...feature=related Meg sem lepődök, hogy ez amerikában történik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 EZT NÉZZÉTEK MEG VAZZE! nagyon király http://www.youtube.com/watch?v=n2WN-18-Q2w...feature=related Esküszöm beteg vagy! Ez neked "nagyon király"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 A KGFB kötésnél jól körül kell járni a dolgot. Négy kalkulátor programot próbáltam ki ugyanazon paraméterekkel. Ezek a biztositas.hu, a netrisk.hu, a clb.hu és a pba.hu voltak. A legdrágábbra mindegyik a ugyanazt és ugyan azon az áron dobta ki, míg a legkedvezőbbre 3 biztosítót 4 különböző áron. Egyik szerint, ha maradok a jelenlegi biztosítónál, akkor 1500 Ft/év a megtakarításom, míg a másik szerint maradás esetén ~175%-ra megy fel a díj. Akad olyan (a clb.hu), amelyik még az ember zsebében is kotorászik: "Gépjármű megvásárlásának módja: Kérjük, válasszon! hitel lízing bérlet részlet készpénz" Vajon melyik jelent magasabb kockázati tényezőt a közlekedés szempontjából? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Megértelek, de szerintem nem ezzel kéne itt foglalkozni hanem azzal amiért a fórum létezik, Segítsük egymást gyerekek ? ahogy a dal is mondja. :D Olyan dal nincs is! :o A dal címe Szeressük egymást gyerekek! Ez egy magyar nyelvű fórum! Talán a .hu -ból is gyanítható. Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni, hozzászólásaival alázza anyanyelvünket, az továbbra is számíthat a fórumozók "jó indulatára", a moderátorok figyelmeztetésére, végső esetben - mint már volt is rá példa - a kitiltásra. Legalábbis remélem ez így marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Esküszöm beteg vagy! Ez neked "nagyon király"? én az ilyen dolgokat csípem, amik kicsit morbidak. pl darwin díjasok de a videó kitaláció, video azoknak akik olyanok mint én , szeretik a szörnyűségeket nézni de nem átélni :o aki kétszer megnézi az olyan mint én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 én az ilyen dolgokat csípem, amik kicsit morbidak. pl darwin díjasok de a videó kitaláció, video azoknak akik olyanok mint én , szeretik a szörnyűségeket nézni de nem átélni :D aki kétszer megnézi az olyan mint én :( :) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Erre, csak ezt lehet válaszolni: Conan az igazi partyarc!!!! király :o de ez meg a fia?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 én az ilyen dolgokat csípem, amik kicsit morbidak. pl darwin díjasok de a videó kitaláció, video azoknak akik olyanok mint én , szeretik a szörnyűségeket nézni de nem átélni :o aki kétszer megnézi az olyan mint én :) Nekem elég volt egyszer is megnéznem, megyek is a pszihiáteremhez. :) király :D de ez meg a fia?: Ettől a zajtól tuti levakarnám a kárpitot az ajtóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 dsteel és a Soproni fekete Démon :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 dsteel és a Soproni fekete Démon :o :D ]http://kephost.hu/thumb-5D48_4CD1BF20.jpg Egészségedre!Nekem a Borsodi bontatlan maradt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts