bazs Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Mennyi volt a német túra ? kb 2000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Máskor nem mentél vele hosszab útra ? nem még pesten se volt az autó, csak vidéki napi használat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nahh a majd nem 20 legyen mondjuk 19 :lol: -2000, az 17. Nov, dec, jan, feb, már, árp, az pont fél év. Akkor átlagban 1 év kb. 34e, két év alatt 68e. ELVILEG a másikba 1 év 5 hónap alatt került bele 60500. Ki tudja mennyit állt, lehet, hogy csak 1 év alatt került bele az említett összeg. Szerintem akkor is magas futásteljesítménynek lehet mondani, nem átlagos na. ja de ezt magyarázom: anyám főleg munkába jár vele, ennyi németeknél több az autópálya, sokkal többet mennek: tehát ott ez átlagos, vagy már-már átlag alatti ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :lol: Eegen. Biztos valami "sales rep" autó volt. Ha mi rakunk havi 5-6 ezret az áruszállító sprinterbe, ami havonta 2-3 túrára megy, mit kaphat egy olyan autó, amit minden nap használnak mondjuk országjáró beszélgetésekre, és munkaidő után még pluszba belekerül az alkalmazott magánélete is? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem az Uraknak és a Hölgyeknek! Kicsit eltüntem, de most már leszek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :D Szép! Remélem azért nem ti állítjátok vissza és adjátok el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem az Uraknak és a Hölgyeknek! Kicsit eltüntem, de most már leszek:) Enyhén eltűntél... Van vagy 100 visszaolvasnivaló oldalad... :wink: Hajrá! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hello Telo! Donászi a Tunyogi Rock Bandben üti, vagyis hogy a banda megvan még a tunyót kivéve ( Zeffer,Donászi,Závody,és a nahát csak nem jut eszembe a neve exP.MOBIL) Jókat nyomnak Clapton,Piramis,P.Mobil stb. és persze sajátok van vagy 4-5?albumuk a neten vanh.-lap is valami ilyesmi néven. Van szerencsém ismerni őket személyesen remek emberek,aztán meg a dobosunk donászy tanítvány volt.Látszik is a Fonográf nótákat jól meg üti. Én sajna nem ez a korosztály vagyok... nem sűrűn hallgatom őket. Eddából is főként a 90-es éveiket ismerem. De természetesen hallottam már P-Mobilt, TRB-t is talán... tisztelem a nagyokat :notworthy: :notworthy: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Enyhén eltűntél... Van vagy 100 visszaolvasnivaló oldalad... :wink: Hajrá! :D :lol: Igen, bocsánat :lol: Elutaztam, utána pedig konferencián voltam. Visszaolvasással próbálkozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 ja de ezt magyarázom: anyám főleg munkába jár vele, ennyi németeknél több az autópálya, sokkal többet mennek: tehát ott ez átlagos, vagy már-már átlag alatti ;-) Tudod mit ? Akkor vegyél egy átlagos/átlag alatti futásteljesítménnyel megáldott német kocsit ! :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Igen, bocsánat :lol: Elutaztam, utána pedig konferencián voltam. Visszaolvasással próbálkozom :D Tessék kitartóan próbálkozni! Egyszer csak sikerülni fog... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tessék kitartóan próbálkozni! Egyszer csak sikerülni fog... :wink: Kitartó leszek, de sajna ma nem fog menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Kitartó leszek, de sajna ma nem fog menni. :lol: Ennyit nem is lehet 1 nap alatt visszaolvasni... Csak nyugodtan, nem kell sietni... :D Szólj, ha majd beértél minket... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ennyit nem is lehet 1 nap alatt visszaolvasni... Csak nyugodtan, nem kell sietni... :lol: Szólj, ha majd beértél minket... :wink: Oké :lol: Elég nagy volt a nyüzsi, mióta nem voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Oké :lol: Elég nagy volt a nyüzsi, mióta nem voltam :D Hajaj... és milyen nyalánkságokkal fogsz majd találkozni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Na... a két kék vitázik... :wink: Már teljesen belekékültem... :smt085 :smt085 :color: Belekékültél ? Akkor miért zöld színű betükkel írsz ? :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Belekékültél ? Akkor miért zöld színű betükkel írsz ? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hajaj... és milyen nyalánkságokkal fogsz majd találkozni... :wink: hékás!!!! remélem nem ránk gondoltál :wink: szia nyuszmusz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem mélykék76 Úrnak is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem mélykék76 Úrnak is :lol: Hoppá... Itt alakul vmi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 hékás!!!! remélem nem ránk gondoltál :wink: szia nyuszmusz :lol: Áááááááá dehoooooogy.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts