bazs Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Máskor nem mentél vele hosszab útra ? nem még pesten se volt az autó, csak vidéki napi használat :wink:
bazs Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Nahh a majd nem 20 legyen mondjuk 19 :lol: -2000, az 17. Nov, dec, jan, feb, már, árp, az pont fél év. Akkor átlagban 1 év kb. 34e, két év alatt 68e. ELVILEG a másikba 1 év 5 hónap alatt került bele 60500. Ki tudja mennyit állt, lehet, hogy csak 1 év alatt került bele az említett összeg. Szerintem akkor is magas futásteljesítménynek lehet mondani, nem átlagos na. ja de ezt magyarázom: anyám főleg munkába jár vele, ennyi németeknél több az autópálya, sokkal többet mennek: tehát ott ez átlagos, vagy már-már átlag alatti ;-)
uhuhu Elküldve Május3, 2005 Szerző Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :lol:
greg Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :lol: Eegen. Biztos valami "sales rep" autó volt. Ha mi rakunk havi 5-6 ezret az áruszállító sprinterbe, ami havonta 2-3 túrára megy, mit kaphat egy olyan autó, amit minden nap használnak mondjuk országjáró beszélgetésekre, és munkaidő után még pluszba belekerül az alkalmazott magánélete is? :?
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem az Uraknak és a Hölgyeknek! Kicsit eltüntem, de most már leszek:)
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 nálunk tegnap volt egy nagyon megkímélt Vectra C, 2003.12 havi, 120.000 km es revizion..... lassan eladó lesz, 34.000 km rel :wink: :D Szép! Remélem azért nem ti állítjátok vissza és adjátok el... :lol:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem az Uraknak és a Hölgyeknek! Kicsit eltüntem, de most már leszek:) Enyhén eltűntél... Van vagy 100 visszaolvasnivaló oldalad... :wink: Hajrá! :lol: :D
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Hello Telo! Donászi a Tunyogi Rock Bandben üti, vagyis hogy a banda megvan még a tunyót kivéve ( Zeffer,Donászi,Závody,és a nahát csak nem jut eszembe a neve exP.MOBIL) Jókat nyomnak Clapton,Piramis,P.Mobil stb. és persze sajátok van vagy 4-5?albumuk a neten vanh.-lap is valami ilyesmi néven. Van szerencsém ismerni őket személyesen remek emberek,aztán meg a dobosunk donászy tanítvány volt.Látszik is a Fonográf nótákat jól meg üti. Én sajna nem ez a korosztály vagyok... nem sűrűn hallgatom őket. Eddából is főként a 90-es éveiket ismerem. De természetesen hallottam már P-Mobilt, TRB-t is talán... tisztelem a nagyokat :notworthy: :notworthy: :prayer:
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Enyhén eltűntél... Van vagy 100 visszaolvasnivaló oldalad... :wink: Hajrá! :D :lol: Igen, bocsánat :lol: Elutaztam, utána pedig konferencián voltam. Visszaolvasással próbálkozom :lol:
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 ja de ezt magyarázom: anyám főleg munkába jár vele, ennyi németeknél több az autópálya, sokkal többet mennek: tehát ott ez átlagos, vagy már-már átlag alatti ;-) Tudod mit ? Akkor vegyél egy átlagos/átlag alatti futásteljesítménnyel megáldott német kocsit ! :lol: :lol: :D :lol:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Igen, bocsánat :lol: Elutaztam, utána pedig konferencián voltam. Visszaolvasással próbálkozom :D Tessék kitartóan próbálkozni! Egyszer csak sikerülni fog... :wink:
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Tessék kitartóan próbálkozni! Egyszer csak sikerülni fog... :wink: Kitartó leszek, de sajna ma nem fog menni. :lol:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Kitartó leszek, de sajna ma nem fog menni. :lol: Ennyit nem is lehet 1 nap alatt visszaolvasni... Csak nyugodtan, nem kell sietni... :D Szólj, ha majd beértél minket... :wink:
nyuszmusz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Ennyit nem is lehet 1 nap alatt visszaolvasni... Csak nyugodtan, nem kell sietni... :lol: Szólj, ha majd beértél minket... :wink: Oké :lol: Elég nagy volt a nyüzsi, mióta nem voltam :D
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Oké :lol: Elég nagy volt a nyüzsi, mióta nem voltam :D Hajaj... és milyen nyalánkságokkal fogsz majd találkozni... :wink:
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Na... a két kék vitázik... :wink: Már teljesen belekékültem... :smt085 :smt085 :color: Belekékültél ? Akkor miért zöld színű betükkel írsz ? :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Belekékültél ? Akkor miért zöld színű betükkel írsz ? :oops: :oops:
nyuszifül Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Hajaj... és milyen nyalánkságokkal fogsz majd találkozni... :wink: hékás!!!! remélem nem ránk gondoltál :wink: szia nyuszmusz :lol:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Üdvözletem mélykék76 Úrnak is :lol: Hoppá... Itt alakul vmi... :wink:
telo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 hékás!!!! remélem nem ránk gondoltál :wink: szia nyuszmusz :lol: Áááááááá dehoooooogy.... :wink:
Recommended Posts