mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 én tavaly allianz mellett döntöttem 15300ft B2 k&h 200forintal volt olcsóbb de az előző szimpatikusabb volt megyek és ránézek én is a netrsik re 4éve itt köttetem a dolgokat soha semmi gond nem volt velük Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Astrások! Ki megy az Astra biztosítóhoz? Most október végén nyitotta ez a román biz.társaság az irodáját nálunk. Én biztos nem, csak kérdeztem, mert most nekem ők a legolcsóbbak a kalkulátorban. pl én. Még sosem szívtam semmivel, egyedül a MÁV-ot buktam be kemény 5E Ft-tal. Még úgyis olcsóbbra jöttem ki, mintha annak idején máshoz kötök. De az Astra bizttel talán még annyit sem lehet bukni, hiszen biztosító, és így a tagok nem felelősek gondolom. Egyébként nem tudtam, hogy románok, de persze az se baj, ha jól csinálják, olcsók és korrektek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 k&h 8955 ft B3 ba allianz 15150 ft tuti hogy megkötöm a K&H nál egy év alatt spórolok 24780ft-ot egy évre csekkes negyedéves 35820 ha egyszeri lehívással számláról az éves díj 31308 ez további 4512ft al kevesebb teljes spórolás 29290 ft/év ez már tetszik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 k&h 8955 ft B3 ba allianz 15150 ft tuti hogy megkötöm a K&H nál egy év alatt spórolok 24780ft-ot egy évre csekkes negyedéves 35820 ha egyszeri lehívással számláról az éves díj 31308 ez további 4512ft al kevesebb teljes spórolás 29290 ft/év ez már tetszik :D Besz@rás, fogadjunk, h nem pesti az autó :o Én már B6, 94-es jogsi, 2 gyerek, 33 év, és mégis csak 17E a legkisebb ajánlat. Olvastam, h most a pestieket szívatják, ugyanazzal a paraméterrel kb 2x-es a szorzó, persze nem Pest javára... Most (sem) jó, ha fővárosi a kocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2010 Astrások! Ki megy az Astra biztosítóhoz? Most október végén nyitotta ez a román biz.társaság az irodáját nálunk. Én biztos nem, csak kérdeztem, mert most nekem ők a legolcsóbbak a kalkulátorban. ma 3 autót kötöttem az astra biztositóhoz. Zrt a formája, elvileg nincs gond az ilyennel, egyedül a köbe tudna megszivatni az egyesület miatt... nekem a civic 37 volt 25 lesz, az apukám astrája 19 volt 11 lesz, a rokon suzukija 40 helyett 25 lesz. mindháromnál az astra biztositó hozta ki a legjobbat. és a biztositó az az a cég aki nem ad nekem ajándékba pénzt, így én sem nekik. én mindig a legolcsóbbhoz kötöm, kivlve a köbe. bár nálunk is voltam 1-2 évig, de mióta volt a máv balhé azóta nem megyek feléjük.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 megszűnt a geo??? Elég mókás ez a geo tarifa... pl nincs benne levegő/levegő hőszivattyú pedig abból is van olyan aminek magas a COP értéke.... http://www.aram.hu/geotarifa/pdf/geo_musza...menyek_2010.pdf A geót tudtommal már nem kötik be, csak a H-t. Annyival másabb, hogy csak a fűtési szezonban dzsavel rajta a delej. Így egy esetleges hőszivattyút alkalmazva a nyári hűtéshez nem kapsz fele pénzért áramot. Magyarul nem kívánják szponzorálni a hűtésedet. elhiszem hogy van egykét agyhalott aki beszerelés után nem állíttatja be a lámpáit hát én pont nem az vagyok találkoztam olyan vw polos pápaszemes emberrel az M0son éjszaka hogy azt hittem 10en egyszerre hegesztenek a kocsi mögött tényleg brutál volt amióta bent van még senki nem villogott még úgy se hogy öten ültünk a kocsiba és a lámpaállító 0 volt a másik hogy engem jobban vakítanak a sárga lámpák mint a xenonosok. kinek mihez szokik a szeme Látom Neked is beszélhet az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Besz@rás, fogadjunk, h nem pesti az autó :o Én már B6, 94-es jogsi, 2 gyerek, 33 év, és mégis csak 17E a legkisebb ajánlat. Olvastam, h most a pestieket szívatják, ugyanazzal a paraméterrel kb 2x-es a szorzó, persze nem Pest javára... Most (sem) jó, ha fővárosi a kocsi! Kiszámoltam ugy mint ha pesti lenne az autóm. Úgy már 23160ft lenne. Így meg csak fele 12720ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 még a ködlámpámban is xenon van :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 (edited) Léghűtéses, ami nem csak a menetszél tesz ki, hanem a forgásából kifolyólag levegőt is szív magába (középen), és kifújja körbe a (peremén) [ig]http://www.karacsparts.com/47016-234-thickbox/renault-magnum-e-tech-000301-tl-fektarcsa.jpg Ha a két lap között, amit a fék pofák közre fognak van egy kb. 1,5 cm-es rés körbe (olyasmi mint a képen csak a két perem közti bordák nélkül) akkor az léghűtéses ugye? :o Módosítva November1, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Besz@rás, fogadjunk, h nem pesti az autó :o Én már B6, 94-es jogsi, 2 gyerek, 33 év, és mégis csak 17E a legkisebb ajánlat. Olvastam, h most a pestieket szívatják, ugyanazzal a paraméterrel kb 2x-es a szorzó, persze nem Pest javára... Most (sem) jó, ha fővárosi a kocsi! pesttöl7kmrre lakok 2004 es jogsi 0 gyerek 25 év 28470 lenne egy évre a köbénél a legolcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 pesttöl7kmrre lakok 2004 es jogsi 0 gyerek 25 év 28470 lenne egy évre a köbénél a legolcsóbb Na, ez Pesten szvsz 50+ lenne. Ha nem több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 NO.1 http://kepfeltoltes.hu/101101/kammiz4mq7_w...ltoltes.hu_.jpg gyönyörűŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ja ezt meg menet közben kaptam el az ember aki tuti hogy ladából vagy skodából ült át sárhányónak gumilapokat fogatott fel http://kepfeltoltes.hu/101101/1035573083K_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101101/827084921K_p...ltoltes.hu_.jpg MEGGYALÁZTÁK a CSENDŐRSÉGET!!!!!!!!!!!!!!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 elhiszem hogy van egykét agyhalott aki beszerelés után nem állíttatja be a lámpáit hát én pont nem az vagyok találkoztam olyan vw polos pápaszemes emberrel az M0son éjszaka hogy azt hittem 10en egyszerre hegesztenek a kocsi mögött tényleg brutál volt amióta bent van még senki nem villogott még úgy se hogy öten ültünk a kocsiba és a lámpaállító 0 volt a másik hogy engem jobban vakítanak a sárga lámpák mint a xenonosok. kinek mihez szokik a szeme az a baj vele, hogy beállíthatatlan. Szórt fényről hallottál már? Pont ezért hulladék az Astra lámpája, mert ritka ronda vetítési képe van, a határvonal felett már halogénnel is rengeteg a szórt fény, pont ezért vakít. Tudom miről beszélek, nekem is volt xenon a gyári lámpába. Mára szerencsére eljutottam oda, hogy a teljes gyári kiépítés benne van az autóban. Nagynyomású mosó, autómata állító, projis lámpa. Nem volt olcsó és kis meló beépíteni, de aki xenont akar, az ne sajnálja rá a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 az a baj vele, hogy beállíthatatlan. Szórt fényről hallottál már? Pont ezért hulladék az Astra lámpája, mert ritka ronda vetítési képe van, a határvonal felett már halogénnel is rengeteg a szórt fény, pont ezért vakít. Tudom miről beszélek, nekem is volt xenon a gyári lámpába. Mára szerencsére eljutottam oda, hogy a teljes gyári kiépítés benne van az autóban. Nagynyomású mosó, autómata állító, projis lámpa. Nem volt olcsó és kis meló beépíteni, de aki xenont akar, az ne sajnálja rá a pénzt. beépítve a gyári mosó van gyári lámpám d2s nem vagyok, voltam vele elégedett automata állítóm nincs nem találtam sehol sőt annyiért tudtak volna hogy a lámpák és a mosó ára együtt annyi lett volna de mivel még nem láttam az állító érzékelőjét lefotóznád nekem csak hogy tudjam hogy néz ki hátha előkerül valahonnan egy olcsóért. omegáé nem jó hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 elhiszem hogy van egykét agyhalott aki beszerelés után nem állíttatja be a lámpáit hát én pont nem az vagyok találkoztam olyan vw polos pápaszemes emberrel az M0son éjszaka hogy azt hittem 10en egyszerre hegesztenek a kocsi mögött tényleg brutál volt amióta bent van még senki nem villogott még úgy se hogy öten ültünk a kocsiba és a lámpaállító 0 volt a másik hogy engem jobban vakítanak a sárga lámpák mint a xenonosok. kinek mihez szokik a szeme De, lassan hiszek benne, hogy az vagy. :o Fizikai képtelenség ezt a kombót beállítani. Az oka rém egyszerű: a halogén izzó és a xenon közt akkora a különbség, mint a hagyományos izzó és a kompakt fénycső között. Na, most akkor beteszed a halogén izzóhoz való lámpatestbe a xenon "izzót", akkor 100%-ig biztos, hogy az nem a fényvető/vetítő rendszer fókuszpontjába kerül. Aki erre azt mondja, hogy beállítja az kókler, aki elhiszi az bizony agyhalott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 így néz ki az érzékelő. Az omegáé teljesen más, ott külön van a vezérlőegység ha jól tudom. Az Astránál egyben van az érzékelő és a vezérlő egység, tehát a motorok erre az egységre vannak kötve közvetlenül. Én újonnan 40.000 Ft-ért vettem, Mo.-on 1db sem volt belőle, Németországból hozták. Kb. fél percenként korrigál a magasságon, tehát nem dolgozik folyamatosan (ahhoz a motorok is lassúak lennének). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 7 szál vezetéket kellett az érzékelőtől előre vinni. 4-et a világításkapcsolóhoz, 2-őt a km-órához és egyet a diag. csatihoz. Tech2-vel kellett bekalibrálni az érzékelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 köszi az infot lehet utána járok megint szeretem a gyári extrákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Allianz kötelező, éves díjfizetéssel, 7920 Ft/év. Aszondom, ez nem sok. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Allianz kötelező, éves díjfizetéssel, 7920 Ft/év. Aszondom, ez nem sok. :o :D Részletek? Kor, város stb.? Vagy hogy-hogy ilyen olcsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 :D Részletek? Kor, város stb.? Vagy hogy-hogy ilyen olcsó? Úgy, hogy nem pesti. grrrrrr %!+"'§''')§)/%!@´´ˆ¨@˘ß‚∆xbíbx :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 tuti B10 vidéki és talán 41 éves :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 tuti B10 vidéki és talán 41 éves :o Jaja, az ilyen élemedett korú vidéki bácsikák mán' csak ennyit fizetnek... :D Amióta megvan ez a kocsim, mindig Allianz-os voltam vele. Ezen a számításon egyébként én is meglepődtem, tulajdonképpen megfeleződött a díjam. :) A K&H és az Astra volt még dobogós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jaja, az ilyen élemedett korú vidéki bácsikák mán' csak ennyit fizetnek... :o Amióta megvan ez a kocsim, mindig Allianz-os voltam vele. Ezen a számításon egyébként én is meglepődtem, tulajdonképpen megfeleződött a díjam. :D A K&H és az Astra volt még dobogós. Enyém is anyám nevén van, B10 és vidék, de valahol 20e alatt van az éves díj. Mondjuk 1,6-os... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Budapest, 45év, Posta Biztosító újrakötve, 3842Ft/negyedév. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts