tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Az a helyzet hogy nagyjából ennyi az új ára... De ha valakinek nagyon kell ilyen és tud várni egy kicsit, akkor tavasszal az enyém is eladó lesz (miután szereztem projektorost). Mondjuk nem ilyen makulátlan, de az ára is töredéke lesz ennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Akkor olyasmit szeretnél mint az enyém?: Katt ide! Vagy milyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Akkor olyasmit szeretnél mint az enyém?: Katt ide! Vagy milyet? Majdnem. Igazából nekem annyira nem tetszik az angel eyes, úgyhogy egy gyárihoz hasonló kialakítású lámpát néztem ki, de egész pontosan nem a gyárit, hanem a Depo-féle utángyártottat. Kívülről teljesen egyformák, a lényegi különbség az hogy a Deponál a projektor foglalata H7-es (ellenben a gyári D2S-es foglalattal), és így nem kell lecserélnem a xenonszettemet. Amúgy szép az autód, respekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 gyári xenonlámpát nem ajánlom senkinek nekem van ráadásul fekete nem ér egy lyukas forintot se, visszaraktam a simát és abba dobtam xenont amivel inkább megvagyok elégedve. a lencsés lámpa nem fog kellő fényerőt nyújtani d2s es belepróbáltam 4500ast 6000est izzóból felpolíroztam a lámpát így se volt jó. ráadásul hülye fejjel erre raktam a szemöldököt fényezve. a másik szívás csatlakozót 300Eftért akartak adni gyárit komplett korbáccsal, eldurrant a trafó az alján 35E lett volna a másik bontva de tudom hogy kell átalakítani sima szabványtrafósra. pihen a polcon ja Nem eladó. jó lesz még valamire. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Majdnem. Igazából nekem annyira nem tetszik az angel eyes, úgyhogy egy gyárihoz hasonló kialakítású lámpát néztem ki, de egész pontosan nem a gyárit, hanem a Depo-féle utángyártottat. Kívülről teljesen egyformák, a lényegi különbség az hogy a Deponál a projektor foglalata H7-es (ellenben a gyári D2S-es foglalattal), és így nem kell lecserélnem a xenonszettemet. Amúgy szép az autód, respekt. A Depo-nak kétféle projis lámpája van, az egyik h7-es, a másik d2s-es. Nekem a d2s-es változat van, elég jól világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 gyári xenonlámpát nem ajánlom senkinek nekem van ráadásul fekete nem ér egy lyukas forintot se, visszaraktam a simát és abba dobtam xenont amivel inkább megvagyok elégedve. a lencsés lámpa nem fog kellő fényerőt nyújtani d2s es belepróbáltam 4500ast 6000est izzóból felpolíroztam a lámpát így se volt jó. ráadásul hülye fejjel erre raktam a szemöldököt fényezve. a másik szívás csatlakozót 300Eftért akartak adni gyárit komplett korbáccsal, eldurrant a trafó az alján 35E lett volna a másik bontva de tudom hogy kell átalakítani sima szabványtrafósra. pihen a polcon ja Nem eladó. jó lesz még valamire. :o jajj neeee! a gyári lámpába xenont? a szembejövők nem érdekelnek? Azt elhiszem hogy te jól látsz, de a másiknak meg kifolyik a szeme... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 jajj neeee! a gyári lámpába xenont? a szembejövők nem érdekelnek? Azt elhiszem hogy te jól látsz, de a másiknak meg kifolyik a szeme... Alacsony kerítés effektus! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A Depo-nak kétféle projis lámpája van, az egyik h7-es, a másik d2s-es. Nekem a d2s-es változat van, elég jól világít. Akkor nekem a másik kell. Mármint az egyik... öö a H7-es, na! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Sziasztok! Ez most lehet hülye kérdés de azt honnan tudom meg hogy az első tárcsa fékeknek milyen hűtése van? :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Sziasztok! Ez most lehet hülye kérdés de azt honnan tudom meg hogy az első tárcsa fékeknek milyen hűtése van? :D :o Menetszélfújóhűtés-e van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ha arra gondolsz hogy belső hűtéses-e vagy sem, az onnan derül ki hogy leveszed a kereket és ránézel a féktárcsára. Merhogy látszik rajta. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sziasztok! Ez most lehet hülye kérdés de azt honnan tudom meg hogy az első tárcsa fékeknek milyen hűtése van? :) :o Sima tárcsa (kisebb teljesítményhez, vagy nagyobbnál hátra): Nincs semmilyen hűtés, csak a menetszél.... Léghűtéses, ami nem csak a menetszél tesz ki, hanem a forgásából kifolyólag levegőt is szív magába (középen), és kifújja körbe a (peremén) Ez már mart felületű, ami a fékbetétet tartja tisztán, az által, hogy elvezeti az elhasználódott fékport. (sokak tévhite szerint jobban kopik a betét...ez hülyeség!) Ez meg ami van nekem :D Itt is megvan a nútolás, mint egyel feljebb, csak itt már lukak is vannak, ami egyrészt elősegíti a hűtést, meg vízelvezetésre szánták. Ez az utóbbi funkció motorsportnál biztos ki is használják, a közúton nem hiszem, hogy sokat számít, inkább csak jól mutat az alufelni mögött..... Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Öö.. csak óvatosan kérdezem hogy ez utóbbi féktárcsát hol vetted? Nem akarlak elkeseríteni, de valószínű hamisítvány... amennyire tudom, a Brembonak nem létezik fúrt-mart aftermarket tárcsája, ellenben volt/van egy cég Magyarországon aki előszeretettel fúrkálta meg a gyárilag simán csak mart tárcsákat nagyüzemileg hogy drágábbért el tudja adni (P****-L*** Kft a nevük), ami azon túl hogy tisztességtelen, még balesetveszélyes is. Ha megvan még a képen is látható doboza, akkor keress rá a neten a cikkszámára, és kiderül... ha azt hozza hogy ez eredetileg simán mart tárcsa, akkor gáz van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sziasztok! Megint eljött a biztosítások újrakötésének ideje. Én már kiszámoltattam a 2011-es évre és 12.720Ft lesz az éves biztosításom B2-be lehívással az Allianznál!! Ebben az évben 20.640Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sziasztok! Megint eljött a biztosítások újrakötésének ideje. Én már kiszámoltattam a 2011-es évre és 12.720Ft lesz az éves biztosításom B2-be lehívással az Allianznál!! Ebben az évben 20.640Ft volt. Mázlista, Bp-en kissé drágább... Én is átkötöttem, nekem már B6, Bp., 33 év, 2 gyerek éves inkasszó, így lesz 17500 egy évre. Stílszerűen az Astra biztosítónál :o Mondjuk ahhoz képest, h 2003-ban az 1100 köbcentis Fiestámnak 120 (!) ezer volt az éves díja, ez nem is rossz... Idén a Postánál vagyok ugyanígy, csak persze B5, és úgy volt 32E. Szóval megérte a ráfordított negyed óra. Mondjuk, ha maradtam volna, 26E lett volna a postásoknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Mázlista, Bp-en kissé drágább... Én is átkötöttem, nekem már B6, Bp., 33 év, 2 gyerek éves inkasszó, így lesz 17500 egy évre. Stílszerűen az Astra biztosítónál :o Mondjuk ahhoz képest, h 2003-ban az 1100 köbcentis Fiestámnak 120 (!) ezer volt az éves díja, ez nem is rossz... Idén a Postánál vagyok ugyanígy, csak persze B5, és úgy volt 32E. Szóval megérte a ráfordított negyed óra. Mondjuk, ha maradtam volna, 26E lett volna a postásoknál... www.netrisk.hu-n nézitek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 www.netrisk.hu-n nézitek?? ...vagy a biztositok.hu De mindenhol ugyanazt adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Mázlista, Bp-en kissé drágább... Én is átkötöttem, nekem már B6, Bp., 33 év, 2 gyerek éves inkasszó, így lesz 17500 egy évre. Stílszerűen az Astra biztosítónál :o Mondjuk ahhoz képest, h 2003-ban az 1100 köbcentis Fiestámnak 120 (!) ezer volt az éves díja, ez nem is rossz... Idén a Postánál vagyok ugyanígy, csak persze B5, és úgy volt 32E. Szóval megérte a ráfordított negyed óra. Mondjuk, ha maradtam volna, 26E lett volna a postásoknál... Több-be került a leves mint a hús (persze ha ilyen volt a fiesta) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Több-be került a leves mint a hús (persze ha ilyen volt a fiesta) :o Pont olyan volt, csak fekete és alapfelszereltségű, még a hátsó ablakok sem voltak dönthetők... Én 3 különböző helyen is néztem a díjat, plusz az astra bizt saját honlapján is. Végre forintra megegyezik mindenhol, tavaly ahány oldal, annyi érték volt. Végül a pba-n kötöttem meg, mert ott már úgyis regelve voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Köszönöm a válaszokat meg a segítséget! :) így már értem.. :) :D Leveszem a kereket és megnézem de a képek alapján úgy emlékszem hogy a legegyszerűbb van rajta.. Viszont lassan csere érettek lesznek.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Pont olyan volt, csak fekete és alapfelszereltségű, még a hátsó ablakok sem voltak dönthetők... Én 3 különböző helyen is néztem a díjat, plusz az astra bizt saját honlapján is. Végre forintra megegyezik mindenhol, tavaly ahány oldal, annyi érték volt. Végül a pba-n kötöttem meg, mert ott már úgyis regelve voltam. Nekem is jelentős spórolást jelent a váltás (éves szinten 31e Ft!!), én Signal-ról fogok váltani K&H-ra. KöBe lenne a legolcsóbb, de oda nem akarok menni az egyesületi mivolta miatt (MÁV bemutatta, hogy mekkora gáz, ha véletlenül beborul egy egyesület). Viszont én még várok pár napot a váltás előtt, mert nem mindig pontosak ezek az oldalak az első napokban (főleg a kedvezmények terén). Különben sem hajt a tatár, egész november ott van a váltásra, semmivel nem lesz olcsóbb/drágább, ha ma ugrok rá, mondjuk 15-e helyett :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Most h megint előjött a téma, kiváncsiságból kitöltöttem az én adataimmal és 60e volt a legolcsóbb, AEGON viszont 569ezer FT/évet kérne tőlem :o :D :) Még jó h nem az én nevemen van ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Astrások! Ki megy az Astra biztosítóhoz? Most október végén nyitotta ez a román biz.társaság az irodáját nálunk. Én biztos nem, csak kérdeztem, mert most nekem ők a legolcsóbbak a kalkulátorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Astrások! Ki megy az Astra biztosítóhoz? Most október végén nyitotta ez a román biz.társaság az irodáját nálunk. Én biztos nem, csak kérdeztem, mert most nekem ők a legolcsóbbak a kalkulátorban. Nekem KÖBE -ASTRA- K&H volt a dobogó. Eddig postás voltam, tavaly még övék volt a második legolcsóbb. KÖBÉ-hez elvből nem, az ASTRA-val meg inkább nem próbálkozok párszáz HUF miatt. Valamiért nem szimpatikusak ezek az új biztosítók, így marad a K&H, amúgy is ügyfelük vagyok, náluk van az autóhitelem is. Tavaly hezitáltam, hogy kinél kéne lopás Casco-t kötni, ott a MAI Casco nevű cég volt a legolcsóbb (AIM csoport vagymi). Idén végül átkötöttem máshova, mert kicsit drágábbért full casco-t is tudtam kötni, erre most olvasom valahol hogy megtiltották nekik a KGFB kötéseket, mert az adatkezelésük sok helyen nem felel meg a kívánalmaknak... Én ezért megyek inkább kicsit többért a K&H-ba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 elhiszem hogy van egykét agyhalott aki beszerelés után nem állíttatja be a lámpáit hát én pont nem az vagyok találkoztam olyan vw polos pápaszemes emberrel az M0son éjszaka hogy azt hittem 10en egyszerre hegesztenek a kocsi mögött tényleg brutál volt amióta bent van még senki nem villogott még úgy se hogy öten ültünk a kocsiba és a lámpaállító 0 volt a másik hogy engem jobban vakítanak a sárga lámpák mint a xenonosok. kinek mihez szokik a szeme Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts