dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Mert ott valahogy hiányzik a jobb első kerék! :D :) Tényleg, kicsiben néztem, mankókeréknek tűnt, de most már ránagyítottam és télleg. De a történeti hűség kedvéért nevezzük bal elsőnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 A skoda a mexikói úti földalatti végállomásánál van, nemdebár? :) de az miért gyöngyszem? hülyén parkol? vagy miért? de ott van,mert nincs rajta kerék,de a másik oldalt se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 de ott van,mert nincs rajta kerék,de a másik oldalt se. Akkor jó szeme van ady19-nek, hogy látta a jobb első hiányt IS :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Tényleg, kicsiben néztem, mankókeréknek tűnt, de most már ránagyítottam és télleg. De a történeti hűség kedvéért nevezzük bal elsőnek :) Jól van, ezt meg én néztem be.. :D :D Azt hiszem kicsit fáradt vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Akkor jó szeme van ady19-nek, hogy látta a jobb első hiányt IS :D Na látod, akkor csak igazam van! :) Pedig élőben nem láttam még ezt a kocsit ott! De akkor valamit tudok! :D :D Ja és még mielőtt valaki meggyanúsítana, semmi közöm a kerékhez!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Na látod, akkor csak igazam van! :D Pedig élőben nem láttam még ezt a kocsit ott! De akkor valamit tudok! :D :D Ja és még mielőtt valaki meggyanúsítana, semmi közöm a kerékhez!! :D ezt nem mosod le magadról :) de azért kis bubu is mókás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Na látod, akkor csak igazam van! :) Pedig élőben nem láttam még ezt a kocsit ott! De akkor valamit tudok! :D :D Ja és még mielőtt valaki meggyanúsítana, semmi közöm a kerékhez!! :D Nekem sem rémlett ott a kocsi, pedig sokszor megyek arra bringával, bár akkor sokan parkolnak arra, nem feltűnő. Be is akarok írni az önkorinak, mert macerás ott fel-le vinni a bringát, kéne oda vmi rámpa v ilyesmi az aluljáróba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 de azért kis bubu is mókás :) Pedig nem is a te kis bubud. Vagy rokon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Pedig nem is a te kis bubud. Vagy rokon? Nem az enyém,én csak szeretnék de nem ilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nem az enyém,én csak szeretnék de nem ilyet :) Jó lesz neked olyan, mint nekem, 2 égetnivaló ördög. De addig jó a gyerek, amíg 11. Ööööö eleven (na jó, ez gyenge vótt, de nem hagy6tam ki) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Jó lesz neked olyan, mint nekem, 2 égetnivaló ördög. De addig jó a gyerek, amíg 11. Ööööö eleven (na jó, ez gyenge vótt, de nem hagy6tam ki) :D PFFFF Dani ezt nem kellet volna :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 PFFFF Dani ezt nem kellet volna :) :D DEEEEEE + kapcsold be a helycsi ellenőrzőt :D én szóviccmániás vagyok, ez a végezetem. broáf, csak néha foschokat írok :D Szerk: már megint az alkohol beszél belőlem, túl vagyok egy fél sörön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 DEEEEEE + kapcsold be a helycsi ellenőrzőt :D én szóviccmániás vagyok, ez a végezetem. broáf, csak néha foschokat írok :D Szerk: már megint az alkohol beszél belőlem, túl vagyok egy fél sörön... egy fél sörtől....... :D tényleg elírtam.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 egy fél sörtől....... :) Hát a vagyonom legalább nem a piára megy el. 2 sör és annyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 ezt nem mosod le magadról :) de azért kis bubu is mókás :D Én meg a kis Subarut nem fogom,hogy miért gyöngyszem! :D Jó,nem sok szaladgál már a Justy-ból ez tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Én meg a kis Subarut nem fogom,hogy miért gyöngyszem! :D Jó,nem sok szaladgál már a Justy-ból ez tény. A bubu a szembe nem olyan mint a kispolák :) :D Hanem egy vadállat ami letépi az arcomat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 A bubu a szembe nem olyan mint a kispolák :) :D Hanem egy vadállat ami letépi az arcomat :D Magyarul :akkor a Subaru nevet az Impreza-val azonosítod! Mi lett volna :liberot látsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Magyarul :akkor a Subaru nevet az Impreza-val azonosítod! Mi lett volna :liberot látsz? neszeneked japán barkasz :) libero csak a gyereken áll jól :D nem csak impreza jó hanem többi ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Magyarul :akkor a Subaru nevet az Impreza-val azonosítod! Mi lett volna :liberot látsz? ]http://www.superlarsi.com/Subaru%20Domingo/Subaru%20Libero.jpg-for-web-LARGE.jpg Amúgy nagyon állat egy kis gép, volt egy ismerős családnak ilyen, ez volt az egyik első autó, amit jogsiszerzés után vezettem :D : király volt, igaz kicsit billegett néha, de nem akadtunk el vele sehol- ráadásul menet közben is lehetett kapcsolni az összkereket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 valami ilyesmit elbírnák viselni http://www.youtube.com/watch?v=enMDCVKVjUc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 valami ilyesmit elbírnák viselni http://www.youtube.com/watch?v=enMDCVKVjUc Nincs az a helyesírás ellenőrző program ami ezen segítene: elbírnák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nincs az a helyesírás ellenőrző program ami ezen segítene: elbírnák! jaj jól van ,mert Te tökéletes vagy.... :) :D másrészt én Zempléni vagyok ott ez a menő .és lefosom hogy hogyan helyes. ez legalább olyan amikor azt mondja nekem a kolega :ad oda a kalapácsot ,én meg megkérdezem hogy kinek,hát nekem,akkor ide..... de mindegy.... vissza sírjátok még Livi-t :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 vissza sírjátok még Livi-t :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 neszeneked japán barkasz :) libero csak a gyereken áll jól :D nem csak impreza jó hanem többi ...... Azért én nem szólnám le a :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Azért én nem szólnám le a :D gyönyörűűűű :) teljesen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts