banjani Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Köszi-köszi :D Kicsit késve!! Mára sikerült kijózanodni...??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mára sikerült kijózanodni...??? :D Áhh, jó lett volna... Sok a meló és ezt a Topicot nem volt időm nézegetni!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mára sikerült kijózanodni...??? :) Nekem is pont ez jutott eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ki keresett felnit? (A hirdetéshez semmi közöm, nem az enyém, nem az ismerősömé, nem is érdekem, hogy elkeljen. Gondoltam megosztom, mert a napokban valaki pont ilyet keresett.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ki keresett felnit? (A hirdetéshez semmi közöm, nem az enyém, nem az ismerősömé, nem is érdekem, hogy elkeljen. Gondoltam megosztom, mert a napokban valaki pont ilyet keresett.) Szia! Kösz hogy megosztottad, bár nem ilyet keresek, nem is rossz ajánlat, meg a méret stimmel. Amúgy semmi bajom nincs azzal, ha keres rajta, aki segít nekem. Az értéke infónak van pénzben kifejezett értéke. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 OFF Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a 99es Corsámon ég a 3 féklámpa, ha nyomom a féket, ha nem. Csak ráadom a gyújtást és már kezdi is, tud vki hozzászólni? Köszi ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2010 féklámpa kapcsoló hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 féklámpa kapcsoló hiba És mit kéne tennem? Drága lesz? Szakszervizbe? Májsztrónál? Otthoni kókányba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 tárgytalan, mégis most dolgozom :D sebaj én se megyek Dortmundba :) Majd zörgök :D Most elköltöttem megint egy zsák lóvét ,kell szponzorálni eleknét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Lehet, hogy ezért majd megorrolnak rám, de lássátok csak mire jó még az Astra G. :) ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Lehet, hogy ezért majd megorrolnak rám, de lássátok csak mire jó még az Astra G. :D ITT pfffff. Remélem nem az én autóm :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Lehet, hogy ezért majd megorrolnak rám, de lássátok csak mire jó még az Astra G. :D ITT hát csak a takarítókat tudom sajnálni a gomb tövéig retkes a kar +minden más is :) nem vett valaki kézifékkart bontottan? Lehet van dns a pillangótól áááááááá hogy találtál erre a videóra te se lehetsz egyszerű fazon tudom haverod találta.......:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 tudom haverod találta.......:D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 hogy találtál erre a videóra te se lehetsz egyszerű fazon Ne légy már ennyire álszent... Egyébként tényleg egy haver küldte MSN-en akinek szintén Astrája van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 sebaj én se megyek Dortmundba :) Majd zörgök :D Most elköltöttem megint egy zsák lóvét ,kell szponzorálni eleknét :D Erre valók a férfiak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Lehet, hogy ezért majd megorrolnak rám, de lássátok csak mire jó még az Astra G. :D ITT Áhh, semmi különös, a kislány csak a váltó használatát gyakorolja a műszaki oktatáson. :D Így vegyen az ember használt autót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Utána meg panaszkodik, hogy sz@rul fog a kézifék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Ki keresett felnit? (A hirdetéshez semmi közöm, nem az enyém, nem az ismerősömé, nem is érdekem, hogy elkeljen. Gondoltam megosztom, mert a napokban valaki pont ilyet keresett.) Jézusom! Mennyi súly van rajtuk! :) Ennyit és ilyen elrendezésben nem lehet a gumira fogni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Jézusom! Mennyi súly van rajtuk! :) Ennyit és ilyen elrendezésben nem lehet a gumira fogni! több az ólom mint egy horgászboltba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobek70 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 több az ólom mint egy horgászboltba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobek70 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Nekem van egy 1.7-es dízel 2000-es G Astrám és ebben is bedöglött az adagolóegység. Y17DT a motorkódja. Tudnátok-e nekem segíteni abban, hogy ki javít ilyet, mert a bontók nagyon drágán adják. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 voltunk sétálni ,íme pár gyöngyszem amiket láttam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 voltunk sétálni ,íme pár gyöngyszem amiket láttam: A skoda a mexikói úti földalatti végállomásánál van, nemdebár? :) de az miért gyöngyszem? hülyén parkol? vagy miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Nekem van egy 1.7-es dízel 2000-es G Astrám és ebben is bedöglött az adagolóegység. Y17DT a motorkódja. Tudnátok-e nekem segíteni abban, hogy ki javít ilyet, mert a bontók nagyon drágán adják. :S szerintem wesszt ajánlaná mindenki, aki törökbálinti, de sztem nála sem lesz olcsó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 A skoda a mexikói úti földalatti végállomásánál van, nemdebár? :D de az miért gyöngyszem? hülyén parkol? vagy miért? Mert ott valahogy hiányzik a jobb első kerék! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts