Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 itten van , csak szépen csöndben figyelgetek <_< kicsit nyaralgattam, meg dolgom volt. de mostmár jön a vasszigor :wacko: na majd októberbe jól meglátogatlak :( ha majd megírod.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 módositottam azóta a hozzászólásomat... 1 hét mulva kiderül, de lehet hogy ujra Astra tulajdonos leszek nemsoká. majd jól jövök kérdezni, hogy milyen olajat töccsek bele :wacko: néztél H-ba? valaki 10w40 jár z14xep-vel <_< Nem is értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 meg-meg, jók az ilyen elsőre-nem-leesők még mindig nem vágom..... a tegnapi sör???ennyire szétcsapott engem?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 módositottam azóta a hozzászólásomat... 1 hét mulva kiderül, de lehet hogy ujra Astra tulajdonos leszek nemsoká. majd jól jövök kérdezni, hogy milyen olajat töccsek bele <_< Na tessék mesélni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 még mindig nem vágom..... a tegnapi sör???ennyire szétcsapott engem?? <_< Pedig engem viselt meg jobban. 1984 orwell könyve, van benne pölö egy nagy testvér, aki mindig figyel, meg egy jó nagy antivilág. És csak részben van köze a való világhoz (akkor még volt tv-m) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Pedig engem viselt meg jobban. 1984 orwell könyve, van benne pölö egy nagy testvér, aki mindig figyel, meg egy jó nagy antivilág. És csak részben van köze a való világhoz (akkor még volt tv-m) pffff, én csak szerelős könyvet olvasok,meg Rejtőt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pellő Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szia! Ha vigasztal, nem egyedi a problémád. Többek között én sem tudom beállítani normálisan. Annyiban vigasztal hogy akkor nem én vagyok a béna. Kis optimistán azt hittem hogy hátsóablakmosónak tették fel nem pedig ablakszegély mosónak de akkor bele kell nyugodnom. <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 még mindig nem vágom..... a tegnapi sör???ennyire szétcsapott engem?? :wacko: A lényeg, hogy a nagy tezsvír minden bokorba belát (ha akar)... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 A lényeg, hogy a nagy tezsvír minden bokorba belát (ha akar)... :wacko: már leesett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Annyiban vigasztal hogy akkor nem én vagyok a béna. Kis optimistán azt hittem hogy hátsóablakmosónak tették fel nem pedig ablakszegély mosónak de akkor bele kell nyugodnom. <_< :wacko: :( ;) ;) nekem két emberes volt,meg egy gombos tű,kb jó :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 a tegnapi sör???ennyire szétcsapott engem?? ;) 1 sör csak nem csap szét senkit <_< Már ha nem üvegben van és nem ütnek vele :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 1 sör csak nem csap szét senkit :wacko: Már ha nem üvegben van és nem ütnek vele :( ;) 3volt ;) ,de az nem okoz még nálam tömeges agysejt pusztulást,a következő 3 után már elég vidám lettem volna. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 nincs még mit mesélni, kb 1 - 1.5 hét mulva fog kiderülni, lehet hogy megszünik az asszony céges autó lehetősége, és akkor kő venni neki autót. astra G t néztem neki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 nincs még mit mesélni, kb 1 - 1.5 hét mulva fog kiderülni, lehet hogy megszünik az asszony céges autó lehetősége, és akkor kő venni neki autót. astra G t néztem neki <_< értem, de csak van valami elképzelés :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ha esetleg valaki TV-t akarna venni. Szerintem jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ha esetleg valaki TV-t akarna venni. Szerintem jó <_< Kicsi ez tv-nek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Kicsi ez tv-nek... hálóba,kis helységbe,autóba,lakókocsi,hétvégiház,stb. mondjuk az enyém is 82cm,a tv ,és nem más <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Helló! Engem inkább a duda szakadás miatt érdekelne a bőröztetés. Hol lehet megcsináltatni 5000Ft-ért? Jó minőségben dolgoznak? Itt például: http://www.hunyadi.co.hu/ Ez nincs is túl messze tőled, viszont annyira nem szép szvsz. Ez már sokkal jobban tetszik, viszont Budapesten van, és drágább is: http://www.varrga.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 értem, de csak van valami elképzelés :( :wacko: Áááá,biztos lövése sincs róla.Majd jön ide utána, hogy jajj segítsetek világít a sárga lámpa meg hol lehet leengedni az olajat ,rángat 2500 -as fordulatnál,csiszorog valami az első keréknél, a motorháztetőre veri a vizet az ablakmosó,kinőtt a fű a lábtörlő alól, meg ilyesmi..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ;) kinőtt a fű a lábtörlő alól, meg ilyesmi..... <_< jah ,majd azon megint hajt ki a gaz a műszerfalon :wacko: valami jó kéne x12xe caravan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 értem, de csak van valami elképzelés :( van hát! <_< 2005 utáni, ha lehet kombi, és 1.4 twinport, és nem fehér. ócsójé, hibátlan autó :wacko: lehet még diesel is, de azt azért nem erőltetném... ÉS csak Astra G. 1 hét kb mire eldől.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 tényleg ne offoljuk szét a fogyit, viszont, észrevettétek, mintha újabban nem szólna ránk senki... vagy figyelmeztetjük mi magunkat? vagy csak ilyen jó kisfiúk lennénk? Eltűntek a renitensek. Nem hánynak be a motorok. Vagy valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha esetleg valaki TV-t akarna venni. Szerintem jó ;) Dráááágaaaaaaaa :wacko: ha nem fontos a márka akkor go Expressz.hu :( rengeteg hasonló márka van 82cm 65 - 70 kavicsért! némelyik 2 év garival! Lehet a márkák nem lesznek ismerősek ;) de némelyiknél van fénykép a szétkapott tv-ről, hogy samsung meg LG display van benne :o szerintem érdemes mazsolázni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Dráááágaaaaaaaa :wacko: ha nem fontos a márka akkor go Expressz.hu :( rengeteg hasonló márka van 82cm 65 - 70 kavicsért! némelyik 2 év garival! Lehet a márkák nem lesznek ismerősek ;) de némelyiknél van fénykép a szétkapott tv-ről, hogy samsung meg LG display van benne ;) szerintem érdemes mazsolázni. <_< Ha jó a panel, az egy dolog, de ha az elektronika gagyi, akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha jó a panel, az egy dolog, de ha az elektronika gagyi, akkor... franc se tudja, bár szerintem a márkás tv-ket sem 10-15 évre csináljék mint a régi crt-ket. de az tény, hogy van hogy 40.000 ft különbség van a no name meg a márkás közt. nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne. még ha pl 5-6 év alatt ráköltöd azt a 40 ropit még akkor is jobban jár az ember mintha drágát venne és ne adj isten az romlana el. mondjuk ez szubjektív. Nekem van egy 7 éves Panda DVD lejátszóm <_< még a zsíroskenyeret is lejátsza :wacko: túl van vagy 1000 lemezen, 7 év alatt egy 1500 ft os javítást kellett rajta végezni. Fater 40.000 ft os Thomson DVD, je meg 3 év után leadta a rendszámot kb 10 filmet ha megnézett rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts