andris83 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez mán nem kölökkor, Isten éltessen freeze bácsi! :( <_< Én sem akarok kimaradni, sok boldogat, és sok locsolót Freeze! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szentgotthárdi motorgyártás Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szentgotthárdi motorgyártás Na ez jó hír, nem csak a polyákok nyomhatják végre a melót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Boldog szülinapot Freeze! Ez biztos ismerős lesz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Hy! Most hogy ilyen sz@r idő volt napokig elkezdett párásodni a jobb első lámpám.Van valami ötlete valakinek hogyan orvosoljam a problémát? <_< Valakinek valami jó ötlete,esetleg tapasztalat??? Nálam is a jobb oldali lámpatesten a refin rosszul illeszkedett az ú.n. porvédő gumiharang, a tompítottról meg elhagytam. A pótlás és az igazítás után megszűnt a párásodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 valójában ezért jó a fórum ,mert akár ,meglehet előzni a bajt. De sajna olyanok is vannak köztünk akik későn kezdtek el fórumozni <_< Voltam én kisdobos, úttörő, KISZ és szakszervezeti tag kötelező jelleggel. De itt jó a társaság, sok a hasznos info és nem kötelező a tagság - bár már gondoltam rá, hogy 3-5000 Ft-ot évente megérne a közösség -, sőt csak olvasgatásra még regisztrálni sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pellő Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bontottan olyan 25-30e körül van a gyári légzsák, hogy a kormánykerék maga mennyit tesz még rá erre azt nem tudom, de kérdés hogy te az egész kormányt (tkp. a karimáját) akarod bőröztetni mert kopott, vagy csak a szokásos dudagomb kiszakadásos probléma lépett fel? Mert utóbbit 5000Ft-ért javítják sztem gyári minőségben, ellenben ha bontott légzsákot veszel, még ha jó állapotú is, ez a probléma még annál is fennállhat. Helló! Engem inkább a duda szakadás miatt érdekelne a bőröztetés. Hol lehet megcsináltatni 5000Ft-ért? Jó minőségben dolgoznak? Azt szeretném még megkérdezni hogy a hátsóablakmosó spriccnit csak nekem nem sikerül beállítani úgy hogy az üvegre spricceljen vagy másnak se? Nekem mindig az üveget befogó gumiszegélyt nyomatja telibe aztán a hab lefolyik az üvegre azt meg elmaszatolja a lapát. Esetleg valamit lehet vele kezdeni hogy az üvegre is menjen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika27 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok.Tudna valaki segíteni?? Hosszbordás szij feszítő görgöt kellene cserélnem mert zörög..de csak a görgő kellene.Hol lehet venni?? Astra Z14XEP Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Helló! Azt szeretném még megkérdezni hogy a hátsóablakmosó spriccnit csak nekem nem sikerül beállítani úgy hogy az üvegre spricceljen vagy másnak se? Nekem mindig az üveget befogó gumiszegélyt nyomatja telibe aztán a hab lefolyik az üvegre azt meg elmaszatolja a lapát. Esetleg valamit lehet vele kezdeni hogy az üvegre is menjen? Szia! Ha vigasztal, nem egyedi a problémád. Többek között én sem tudom beállítani normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok.Tudna valaki segíteni?? Hosszbordás szij feszítő görgöt kellene cserélnem mert zörög..de csak a görgő kellene.Hol lehet venni?? Astra Z14XEP nincs külön görgő csak egybe feszítő ,katalógus száma 6340553 . én INA márkát ajánlom,vagy SKF ,vagy GATES Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 nincs külön görgő csak egybe feszítő ,katalógus száma 6340553 . én INA márkát ajánlom,vagy SKF ,vagy GATES Csá, donatella, most nézem csak, hogy akkor már tényleg mote-klubtag vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Csá, donatella, most nézem csak, hogy akkor már tényleg mote-klubtag vagy <_< Tényleg, bakker naccerűűű :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 tényleg ne offoljuk szét a fogyit, viszont, észrevettétek, mintha újabban nem szólna ránk senki... vagy figyelmeztetjük mi magunkat? vagy csak ilyen jó kisfiúk lennénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 tényleg ne offoljuk szét a fogyit, viszont, észrevettétek, mintha újabban nem szólna ránk senki... vagy figyelmeztetjük mi magunkat? vagy csak ilyen jó kisfiúk lennénk? valami történt !!! De szerintem moderáljuk magunkat. <_< Rég láttam a G-be Heninget,meg Uhuhu-t. Hening máshol van,na de hol az Ákos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 valami történt !!! De szerintem moderáljuk magunkat. <_< Rég láttam a G-be Heninget,meg Uhuhu-t. Hening máshol van,na de hol az Ákos? Tényleg, Hening volt a szőrözősebb, Uhuhu csak akkor szólt, ha már muszáj volt (ritkán szóló tényleg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tényleg, Hening volt a szőrözősebb, Uhuhu csak akkor szólt, ha már muszáj volt (ritkán szóló tényleg) Hening jó arc,másrészt ez a dolga <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ? ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ??? Ezt én se értem. Esetleg egy orwelli utalás lenne?! de mire fel? szerk: de hüle vagyok, megvan: a big bráner figyel <_<)))))) szerk2: ez egész jó poén volt, mélykék, szeretem a gondolkodtató dóggokat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Megvan az <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Megvan az <_< :wacko: meg-meg, jók az ilyen elsőre-nem-leesők Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 valami történt !!! De szerintem moderáljuk magunkat. :( Rég láttam a G-be Heninget,meg Uhuhu-t. Hening máshol van,na de hol az Ákos? itten van , csak szépen csöndben figyelgetek <_< kicsit nyaralgattam, meg dolgom volt. de mostmár jön a vasszigor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 itten van , csak szépen csöndben figyelgetek <_< De van valami!!! De az a lényeg,hogy itt vagy! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 itten van , csak szépen csöndben figyelgetek <_< Na tessék, mint egy spiritiszta szeánszon, csak tudni kell a módját, hogy hívjuk őket, s már ködlenek is elő :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 módositottam azóta a hozzászólásomat... 1 hét mulva kiderül, de lehet hogy ujra Astra tulajdonos leszek nemsoká. majd jól jövök kérdezni, hogy milyen olajat töccsek bele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts