Tomi 1.6 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Egy márkatársunk keresi az autoját <_< "Tisztelt Mindenki! Ma reggelre (2010.09.04) ellopták a házunk elől a feleségem autóját (bp. 2 kerület). 2005-ös évjáratú aranyszínű opel astra classic II, 1.4 benzin, twinport, szürke szövetbelső, kb. 84e km Különös ismertetőjele nincs (teli minden aprósággal, hátul két gyerek ülésmagasító, szóval a szokásos családi autó), gyári lemezfelnik gyári dísztárcsával, max annyi hogy elöl új dunlop gumik vannak rajta, még szőrős az oldaluk. Kérem hogy akinek bármi ilyen jellegű kapcsolata, ismerőse, bontós haverja, bármi miegymása van és tudna segíteni annak a segítségéért végtelenül hálás lennék. Az autó megtalálójának kézpénzes jutalom, illetve vissza is vásárolnám! Alvázszám: W0L0TGF485G111508 Motorszám: Z14XEP19FM6400 Elérhetőségem: 30/3830707 Előre is köszönöm mindenkinek." Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Hogyazajóbüdös pííí pííí píííí pííííí pííííí pííííí. <_< :wacko: Egy márkatársunk keresi az autoját :( "Tisztelt Mindenki! Ma reggelre (2010.09.04) ellopták a házunk elől a feleségem autóját (bp. 2 kerület). 2005-ös évjáratú aranyszínű opel astra classic II, 1.4 benzin, twinport, szürke szövetbelső, kb. 84e km Különös ismertetőjele nincs (teli minden aprósággal, hátul két gyerek ülésmagasító, szóval a szokásos családi autó), gyári lemezfelnik gyári dísztárcsával, max annyi hogy elöl új dunlop gumik vannak rajta, még szőrős az oldaluk. Kérem hogy akinek bármi ilyen jellegű kapcsolata, ismerőse, bontós haverja, bármi miegymása van és tudna segíteni annak a segítségéért végtelenül hálás lennék. Az autó megtalálójának kézpénzes jutalom, illetve vissza is vásárolnám! Alvázszám: W0L0TGF485G111508 Motorszám: Z14XEP19FM6400 Elérhetőségem: 30/3830707 Előre is köszönöm mindenkinek." Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Sziasztok. Hogyan tudom ellenőrizni, hogya belső levegőkeringetőm működik e rendesen. Hol találom a motort ami zárja a rendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Tedd 4-esre a ventit. Aztán kapcsold belsőre, ha hangosabb lesz és úgy is marad, akkor működik <_< Sziasztok. Hogyan tudom ellenőrizni, hogya belső levegőkeringetőm működik e rendesen. Hol találom a motort ami zárja a rendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Tedd 4-esre a ventit. Aztán kapcsold belsőre, ha hangosabb lesz és úgy is marad, akkor működik <_< Megnéztem nem csinál semmit. Javitási tipp??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Várj! A belső akkor nem működik, ha a szélvédőre van állítva venti. Ezt is nézd meg, tekerd mondjuk lábra, ha ott sem működik, akkor tényleg nem jó...Megnéztem nem csinál semmit. Javitási tipp??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Várj! A belső akkor nem működik, ha a szélvédőre van állítva venti. Ezt is nézd meg, tekerd mondjuk lábra, ha ott sem működik, akkor tényleg nem jó... Semmi. Tudod hogyan kell javítani, vagy merre találom ezt az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Én még nem szedtem szét, de lesz akinek már van tapasztalata.. Várjuk ki. Nos, kedves cartársak ? <_< Ha egyáltalán meg mozdul akkor az több féle hiba is lehet. Semmi. Tudod hogyan kell javítani, vagy merre találom ezt az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót Ja de az egyikben egy kérdésre 3-an, a másikban meg 1500-an válaszoltak. Aki vett autót az már nem akar, akinek van, az meg próbál más hibájából okulni és vagy nem elkövetni vagy megelőzni igyekszik. Nincs egyenes összefüggés. De Isten ments, hogy győzködjelek, felőlem minden ki azt vesz amit akar, és olyan okokból amilyenből neki tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót De ez nem 800.000 hibát jelent, hanem a fórumozók jó szokása szerint egy felvetett problémára jut mondjuk 10 kapcsolódó, de megoldást nem jelentő hozzászólás, 2-3 megoldás, meg vagy 20 off. Így már nem is olyan sok az a 800.000 post, ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Egy márkatársunk keresi az autoját <_< Ez már szerepel az ellopott autók topikban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót Ezek a számok önmagukban nem jelentenek semmit. Legfeljebb utalnak arra, hogy magas az Opel magyarországi piaci részesedése (sok ilyen autó szaladgál), ami talán nem véletlen... <_< , valamint eléggé jól szervezett az Opeles közösség, köszönhetően többek között ennek a fórumnak is. Hibátlan autó nincs, ár-értékben még mindig jó a G Astra. Mindenesetre én nem fórum nézegetések alapján vennék autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 No meg azt, hogy rohad sok az autóját szerető, kezelő embernek van ilyen kocsija. És hát a nagy számok törvénye alapján ez számomra más olvasatot jelent! De ez nem 800.000 hibát jelent, hanem a fórumozók jó szokása szerint egy felvetett problémára jut mondjuk 10 kapcsolódó, de megoldást nem jelentő hozzászólás, 2-3 megoldás, meg vagy 20 off. Így már nem is olyan sok az a 800.000 post, ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! nem működik a belső levegő keringetőm. Csak a kapcsoló működik mert világít. Valakinek valami hibaelhárítási javaslata? Hol találom ezt az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! nem működik a belső levegő keringetőm. Csak a kapcsoló működik mert világít. Valakinek valami hibaelhárítási javaslata? Hol találom ezt az egészet? Ahhoz, hogy hozzáférj a belső-külső keringető egységhez ki kell venned a kesztyűtartót(6db torx csavar), mögötte találod. A mozgató motor egy műanyag karral csatlakozik a csappantyúhoz.(ez váltja a kölső vagy belső keringetést,a ventilátorházra van szerelve) A hiba oka lehet, hogy szétugrott vagy eltört a mozgatókar.Ha viszont ez rendben van, akkor a motor lehet a ludas. A gyujtás ráadása után a belső keringetés kapcsolóját ki-be kapcsolva hallható a mozgatómotor működése. (Kivéve, ha a légáramlás választó a szélvédőre van állítva, ekkor gyárilag nem engedi bekapcsolni a belső keringetést.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci-Hun Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok.Nekem olyan kérésem lenne,hogy valaki meg írhatná mennyi olaj kell a Y20DTH 16V 2003G a váltóba,szervó pumpába,és a fék olaj .Ki szeretném cserélni és akarok egy ár kalkulációt csinálni mégis mennyibe fájna ez nekem.Előre kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Ahhoz, hogy hozzáférj a belső-külső keringető egységhez ki kell venned a kesztyűtartót(6db torx csavar), mögötte találod. A mozgató motor egy műanyag karral csatlakozik a csappantyúhoz.(ez váltja a kölső vagy belső keringetést,a ventilátorházra van szerelve) A hiba oka lehet, hogy szétugrott vagy eltört a mozgatókar.Ha viszont ez rendben van, akkor a motor lehet a ludas. A gyujtás ráadása után a belső keringetés kapcsolóját ki-be kapcsolva hallható a mozgatómotor működése. (Kivéve, ha a légáramlás választó a szélvédőre van állítva, ekkor gyárilag nem engedi bekapcsolni a belső keringetést.) Sikerült megnéznem. A táp le van véve a motorról mert állandóad forog. Néha egy kicsit megmozdítja a záró fedelet de ez minimális mozgás. Lehet hogy akkor valami el van törve vagy ki van kopva? Hogyan tudom ezt a hibát orvosolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Klasszikus hiba... eltört a csappantyú, ezért állandóan forgott, az előző tulaj meg inkább kikötötte, ne legyen feltűnő... Sikerült megnéznem. A táp le van véve a motorról mert állandóad forog. Néha egy kicsit megmozdítja a záró fedelet de ez minimális mozgás. Lehet hogy akkor valami el van törve vagy ki van kopva? Hogyan tudom ezt a hibát orvosolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sikerült megnéznem. A táp le van véve a motorról mert állandóad forog. Néha egy kicsit megmozdítja a záró fedelet de ez minimális mozgás. Lehet hogy akkor valami el van törve vagy ki van kopva? Hogyan tudom ezt a hibát orvosolni? Érdemes bontóban érdeklődnöd és beszerezni egy komplett ventilátor-keringetésváltó egységet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 tényleg a szervó olaj mennyibe kerül? állítólag csak szakszervízben lehet szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Egy költői kérdés...Nem tudja valaki véletlen, hogy egy 3m-es RCA kábel elég-e az autórádiótól a csomagtartóig? Tudom mérjem meg de hátha valaki mégis tudja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Egy költői kérdés...Nem tudja valaki véletlen, hogy egy 3m-es RCA kábel elég-e az autórádiótól a csomagtartóig? Tudom mérjem meg de hátha valaki mégis tudja. :wacko: Légvonalban biztos. <_< Merre akarod elvezetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Légvonalban biztos. <_< Merre akarod elvezetni? Középen. Már van egy 5m-es befűzve (ami hosszabb valamivel a kelleténél) de most erősítőt fogok cserélni. Egy 4 csatornás kerül beépítésre és kell befűzni még egyet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Egy költői kérdés...Nem tudja valaki véletlen, hogy egy 3m-es RCA kábel elég-e az autórádiótól a csomagtartóig? Tudom mérjem meg de hátha valaki mégis tudja. <_< szabvány méret szokot lenni általába kombiba bőven elég még egy kicsit sok is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Egy költői kérdés...Nem tudja valaki véletlen, hogy egy 3m-es RCA kábel elég-e az autórádiótól a csomagtartóig? Tudom mérjem meg de hátha valaki mégis tudja. <_< ha meg gyújtod....akkor biztos elég :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts