Korzika Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 A én szeremlőmnek régi hondája van ^_^:D:D Civic Hibryd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem először a Cápa ugrott be az meg ugye a BMW volt valamikor. De utána gondolkodtam is, hogy mondom olyan öreg autót minek vennél ^_^ Nekem meg a "bálna" S Merci. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem először a Cápa ugrott be az meg ugye a BMW volt valamikor. De utána gondolkodtam is, hogy mondom olyan öreg autót minek vennél :D nekem meg a tengerimalac ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 voltam ma beállíttatni a fényszórót kemény 500ft volt itt. határozottan jobb lett így. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schiszi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Tegnap menet közben húztam fel az ablakot, de már fent volt. Ekkor csak kattan egyet (amivel kell ugye a végállást betanítani aksilevétel után). Ez ok, csak észrevettem hogy a kattanással együtt a tompított gyengül, "látszik rajta a kattanás". Ez normális, nálatok is így van? Vagy valami nem teljesen jó az elektromos rendszerben? Semmi nagy fogyasztó nem ment eközben. Szia! Nekem is ugyanez a jelenség. Szerintem így normális. ÜDv. Schiszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 voltam ma beállíttatni a fényszórót kemény 500ft volt itt. határozottan jobb lett így. :D pfff ennyi pénzt sosem láttam egyszerre ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 nekem meg a tengerimalac ^_^ "...ezek nagyon kemény állatok." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Tegnap menet közben húztam fel az ablakot, de már fent volt. Ekkor csak kattan egyet (amivel kell ugye a végállást betanítani aksilevétel után). Ez ok, csak észrevettem hogy a kattanással együtt a tompított gyengül, "látszik rajta a kattanás". Ez normális, nálatok is így van? Vagy valami nem teljesen jó az elektromos rendszerben? Semmi nagy fogyasztó nem ment eközben. Helló! Igen normális nekem is bevillan ilyenkor! Opeléknél kicsit túlterhelt a rendszer ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 pfff ennyi pénzt sosem láttam egyszerre ^_^ nyasgem Dani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 nyasgem Dani ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Astra Z14xe vásárlása előtt állok, és LPG-vel üzemeltetném. Úgyértem nincs benne a gázrendszer, de szándékomban áll belerakatni - ha megvettem ^_^ . Szerettem volna új témaként dobni fel a fórumon, de úgy fest ehhez nincs jogom. Kihez kell fordulni? Persze lehet hogy itt is vagytok, akik hallottatok ezt-azt. Ha valakinek van tapasztalata, ossza meg legyen szíves! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Astra Z14xe vásárlása előtt állok, és LPG-vel üzemeltetném. Úgyértem nincs benne a gázrendszer, de szándékomban áll belerakatni - ha megvettem ^_^ . Szerettem volna új témaként dobni fel a fórumon, de úgy fest ehhez nincs jogom. Kihez kell fordulni? Persze lehet hogy itt is vagytok, akik hallottatok ezt-azt. Ha valakinek van tapasztalata, ossza meg legyen szíves! Köszi. én ezt ajánlom neked mint rendszerben mint beszerelő cégben. Hívd fel őket ,és kérdezd meg hogy Te ezt szeretnéd ilyen autóba ezzel a motorral. Elvileg megmondja ,hogy ajánlja vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 http://www.vauxhall.co.uk/microsite/vxr/ Nyalánkság ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 http://www.vauxhall.co.uk/microsite/vxr/ Nyalánkság :D Ez a VXR8 ez miféle szerzet? ^_^ Úgy néz ki mint valami felpimpelt lancer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ez a VXR8 ez miféle szerzet? ^_^ Úgy néz ki mint valami felpimpelt lancer :D Alapvetően ausztrál. A Holden VE Commodore az alapja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Urak! Volt már valakinek olyan jelensége, hogy klímázás alatt, ha az anyós ülésen lévő utas odatömte a táskáját a lába alá a légbeömlő nyíláshoz az kesztyűtartó alatt, akkor bejött a víz egy idő útán? Én kondenzvízre gondolok, mert nem volt hűtővízszaga. Aztán elvetettem a táskát és megszűnt a jelenség, és felszáradt. Egyetlen egyszer volt ilyen. Műszaki probléma ez szerintetek, vagy az odatömött táska miatt nem jól működött a párátlanítás? üdv:freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Olyan kérdésem lenne, hogy egy F Astra első futoműve ugyanaz mint a G Astráé? Gondolom McPherson-felfüggesztés... Rugóösszehúzo nélkül is ki lehet cserélni az első lengéscsillapítót? Gondolok itt arra, hogy amikor meg van emelve az autó és alá van támasztva akkor a lengőkarnál egy másik emelővel megemelem csak a futóművet (így olyan mint ha összehuzatnám a rugót) majd amikor levettem fentről az anyát lassan visszaengedem az emelőt és kibújik a lengéscsillapító a felső helyéről. Hátsót már cseréltem így egy Favoriton:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 én ezt ajánlom neked mint rendszerben mint beszerelő cégben. Hívd fel őket ,és kérdezd meg hogy Te ezt szeretnéd ilyen autóba ezzel a motorral. Elvileg megmondja ,hogy ajánlja vagy sem. Kössz. Más is említette már őket meg más olaszokat .... van saját tapasztalatod is gázzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrew1983 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Sziasztok! Lenne egy nagy problémám és szeretnék rá konkrét választ kapni. 1.6 16V Astra G-ről van szó a külső-belső levegő keringetés csappantyúja nem működik valami jól. Megnéztem a motort és az működik! Ugyebár ez az ajtó egy tengelyen mozog ami két oldalról egy hosszú stift szerű műanyag tartja. A jobb oldalon benne van normálisan viszont a motor felölinél hiába nyomom be, kijár! Amikor vissza nyomom ezt a stiftet, beszerelem a motort és bekapcsolom, akkor elkezd bezáródni az ajtó. Mikor bezáródott a motor tovább akar forogni olyan erősen, hogy kijár a stift és utána folyamatosan forog néha-néha az ajtót megmozgatva. A motor tengelyének a vége úgy néz ki, mint egy plussz jel "+" . Ha vissza szerelem a motort, akkor a stift vége és a tengely vége között van egy pár mm távolság tehát jobban rá lehetne tolni a tengelyt, viszont a motor már a felfogató helyen fekszik. Arra gondolok, hogy ezt a pár mm-t gyárilag nem egy hézagoló műanyag gyűrűvel oldották meg!?????? Az a baj, hogy ez a pár mm elég ahhoz, hogy kicsusszon egy picit a stift és máris csapkolódik az ajtó. Végülis arra lennék kiváncsi, hogy miért nem áll le a motor amikor becsukta az ajtót? Nincs ezekbe valami féle végállás kapcsolóhoz hasonló valami, ami megállítaná a motort? A választ előre is köszi! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Urak! Volt már valakinek olyan jelensége, hogy klímázás alatt, ha az anyós ülésen lévő utas odatömte a táskáját a lába alá a légbeömlő nyíláshoz az kesztyűtartó alatt, akkor bejött a víz egy idő útán? Én kondenzvízre gondolok, mert nem volt hűtővízszaga. Aztán elvetettem a táskát és megszűnt a jelenség, és felszáradt. Egyetlen egyszer volt ilyen. Műszaki probléma ez szerintetek, vagy az odatömött táska miatt nem jól működött a párátlanítás? üdv:freeze lehet hogy csak lecsapódót a pára mert beszorult a hideg levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót Szerinted egyéb márkák és típusok különbek? Mert nem. jah és 16ezer akármennyi hozzászólás van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Igen, én is valami ilyesmire gondolok...lehet hogy csak lecsapódót a pára mert beszorult a hideg levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Nah Vettem dvb-t usb-és vackot. Sajószentpéteren csak szlovák adások jöttek,de úgy hogy a tetőre kiraktam a hozzá adott antennát. Nemrég hazaértünk a nagyfalúba itt már a szobába működik. az is benne van hogy itt kb10km légvonalba van a torony. S.péteren kb 60km.Gondolom nagy hülye tető antennával lenne ott is vétel. a lényeg hogy kafa szerkezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Öööö ... Astrát vennék topikot vagy 90.000-en nézték meg ... Általános müszaki problémákat több mint 800.000-en Már nem tudom akarok-e ilyen autót És ebből leszűrted,hogy 800 ezer hibás G Astra van az országban? :wacko: Akkor javaslom,hogy add hozzá az F Astrákat is meg az összes Corsát ott is van pár millió hozzászólás és rögtön kiderül,hogy az országban kb.8 millió hibás Opel szaladgál. Szerintem se vegyél ilyet!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts