dini979 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én személyesen pötyögök ide. Ebben ki is merül a személyes ismeretség. Arra gondoltam hogy ismeritek egymást.Opeles fórumos talik vagy ilyesmi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Arra gondoltam hogy ismeritek egymást.Opeles fórumos talik vagy ilyesmi...... Van mindenféle. Pl. Blitz, Lurdy-tali, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szerencsétlenségemre belenézte a Spektrum TV Tuningmánia c. műsorába. Nem kellett volna. Válogatottan bűn ronda spanyol remekművek. Csicsa-micsa hányinger. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szerencsétlenségemre belenézte a Spektrum TV Tuningmánia c. műsorába. Nem kellett volna. Válogatottan bűn ronda spanyol remekművek. Csicsa-micsa hányinger. ^_^ Hát azok Én azon röhögök m3-as tükör +10le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szerencsétlenségemre belenézte a Spektrum TV Tuningmánia c. műsorába. Nem kellett volna. Válogatottan bűn ronda spanyol remekművek. Csicsa-micsa hányinger. ^_^ ..és az a szöveg amit nyomnak, miközben mutogatják a csodaótókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Krisztusi korba lépő Uhuhu cartársunkat köszöntöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Érdekes kérdésem lenne. Gyári Astra G xenon (D2S-es) lámpába hogyan lehet H7-es égőt/xenont belerakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Érdekes kérdésem lenne. Gyári Astra G xenon (D2S-es) lámpába hogyan lehet H7-es égőt/xenont belerakni? Gyári xenon szett eladó.H7-re átalakítva nekem corsa c ben volt,de bármely H7 helyére beépíthető. Osram D2S izzókkal. Ez nem kéken világít!! biggrin.gif 25e ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Csatlakozom:) Krisztusi korba lépő Uhuhu cartársunkat köszöntöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Csatlakozom:) Én is...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Csatlakozom:) No jó, én se maradok ki! Grat! Majdnem 1korúak vagyunk! (én vagyok a vénebb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Látom már.....és tényleg Boldog szülinapot Ákosnak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én is szeretnék nagyon sok boldog szülinapot kívánni uhuhu Ákosnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 köszönöm szépen mindenkinek! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Érdekes kérdésem lenne. Gyári Astra G xenon (D2S-es) lámpába hogyan lehet H7-es égőt/xenont belerakni? Nem lehet/szabadna a kétféle rendszer izzóit és a lámpatesteket keverni. Gyári xenon szett eladó.H7-re átalakítva nekem corsa c ben volt,de bármely H7 helyére beépíthető. Osram D2S izzókkal. Ez nem kéken világít!! biggrin.gif 25e ft. Na, ezt nem lenne szabad! Halogén izzó helyére xenont, xenon izzó helyére halogént soha! Sok egyéb hiányosságon túl a fény szórása, a fénykéve sem lesz olyan, amilyennek kéne lennie. Beállíthatatlan. Az ilyen barkács/"átalakított" xenon izzókkal gyakran nagy csalódás az eredmény, mert az útra még annyi fény sem kerül, mint halogén izzóval. Esetenként nemcsak a szembejövőt vakítja, hanem önmagát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én is csatlakozom, sok boldogat uhuhu! Én is szeretnék nagyon sok boldog szülinapot kívánni uhuhu Ákosnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem lehet/szabadna a kétféle rendszer izzóit és a lámpatesteket keverni. Na, ezt nem lenne szabad! Halogén izzó helyére xenont, xenon izzó helyére halogént soha! Sok egyéb hiányosságon túl a fény szórása, a fénykéve sem lesz olyan, amilyennek kéne lennie. Beállíthatatlan. Az ilyen barkács/"átalakított" xenon izzókkal gyakran nagy csalódás az eredmény, mert az útra még annyi fény sem kerül, mint halogén izzóval. Esetenként nemcsak a szembejövőt vakítja, hanem önmagát is. Gyűjtő lencsés lámpával hibátlan az utólagos xenon.Tökéletesen világít és teljesen jól beállítható.Xenont csak gyűjtő lencsés lámpába,akkor vetít normális fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én is szeretnék nagyon sok boldog szülinapot kívánni uhuhu Ákosnak! Áh, az idő csak telik, mi meg itt maradunk fiatalon... :D ^_^ Isten éltesse uhuhu-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem lehet/szabadna a kétféle rendszer izzóit és a lámpatesteket keverni. Na, ezt nem lenne szabad! Halogén izzó helyére xenont, xenon izzó helyére halogént soha! Sok egyéb hiányosságon túl a fény szórása, a fénykéve sem lesz olyan, amilyennek kéne lennie. Beállíthatatlan. Az ilyen barkács/"átalakított" xenon izzókkal gyakran nagy csalódás az eredmény, mert az útra még annyi fény sem kerül, mint halogén izzóval. Esetenként nemcsak a szembejövőt vakítja, hanem önmagát is. ezt én is tudom (azért köszönöm) ^_^ lehet kicsit rosszul tettem fel a kérdést van egy gyári xenonos lámpám amibe d2s-es xenon izzó való. a kérdés az lenne hogy hogyan lehet a helyére h7-es xenon-t belerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 uhuhu-nak tortát kívánok én is. ez volt már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 uhuhu-nak tortát kívánok én is. ez volt már? cool... Legyen elég annyi, hogy életemben először (és lehet, h utoljára) adtam le kopogtatócédulát... ^_^ de ne politizáljunk, kééérem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ezt én is tudom (azért köszönöm) ^_^ lehet kicsit rosszul tettem fel a kérdést van egy gyári xenonos lámpám amibe d2s-es xenon izzó való. a kérdés az lenne hogy hogyan lehet a helyére h7-es xenon-t belerakni. Ugyanazt a metódust kell követni, mint a hagymapálinka készítésnél: eladni a hagymát és az árán pálinkát kell venni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ugyanazt a metódust kell követni, mint a hagymapálinka készítésnél: eladni a hagymát és az árán pálinkát kell venni! :D pálinka!!! Hol?? Ide vele ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 pálinka!!! Hol?? Ide vele ^_^ Hogy hívják az alkoholt kedvelő indiánt? Pál Inka. ... Tudom, kritikán aluli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Szép napot mindenkinek. Valaki lenne olyan kedves és leírná nekem, hogy a pollenszűrőt hogyan kell kiszedni? Ez lenne az első cserém és nem akarok hűlyeségeket csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts