oggy Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Persze,én a régi "barnával" közlekedem még ^_^ Köszi! Akko még a régi barnával is (jelenleg ilyen van), mehetek majdnem világgá. Azt hittem ez már nem jó uniós országba sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Köszi! Akko még a régi barnával is (jelenleg ilyen van), mehetek majdnem világgá. Azt hittem ez már nem jó uniós országba sem. Elvileg NINCS a a határon ellenőrzés (Schengeni övezet vagyunk mink is), tehát irat sem kell Valójában persze kell, mert igazolás/baleset/eseménynél ugye igazolnod kell magad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Átttalános Műszaki problémákbú átgyüvén a téma fonalával, gondóótam a tükrös témáho hozzászónyi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Átttalános Műszaki problémákbú átgyüvén a téma fonalával, gondóótam a tükrös témáho hozzászónyi: Hát ez gyönyörű. Ilyen foscht nem látni minden nap ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Uraim! Eladó az aláírásomban szereplő cucc! Ha valakit érdekel, írjon, ne habozzon! Elvitték a vasat? Hova került, melyik városba vagy faluba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Volt egyszer szó lámpa beállításról. Mi annak a menete? Azt mondtam a kolegám,hogy a varjú megvakul a jobb oldali lámpámtól ^_^ Meg többen rám villogtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carpenter Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hát ez gyönyörű. Ilyen foscht nem látni minden nap ^_^ Hatalmas!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Volt egyszer szó lámpa beállításról. Mi annak a menete? Azt mondtam a kolegám,hogy a varjú megvakul a jobb oldali lámpámtól :D Meg többen rám villogtak. Így csináld könyvben a 96. oldal ^_^ Múltkor aszontad, megvan néked, he? de ha nincs, küldöm, csak add meg az emiled! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Így csináld könyvben a 96. oldal ^_^ Múltkor aszontad, megvan néked, he? de ha nincs, küldöm, csak add meg az emiled! jééé tényleg. de megvan egyébként Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 jééé tényleg. de megvan egyébként na ugye (hogy megvan a könyvben) na ugye (hogy megvan a könyv) ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 na ugye (hogy megvan a könyvben) na ugye (hogy megvan a könyv) :D :D :D jóvan nyomdász gyerek ^_^ De az is oda van írva hogy géppel kel beállítani..... Úgy is lesz keresek valami céget akinek van fényszóró beállító vacka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Jé! Eleknek megjavult a telója! De jó fotó! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Elvitték a vasat? Hova került, melyik városba vagy faluba? Kecsóba ment! Egy ottani igazi menőcsávó vette meg asszonyának! Az eredetvizsgán bent is volt a spotcsoki a gatyómban, nehogy vmelyik elemen 1000-es mikront mérjenek! Ha így alakult volna mielőtt ledarálnak tettem volna a hülyét.., én semmiről sem tudok! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kecsóba ment! Egy ottani igazi menőcsávó vette meg asszonyának! Az eredetvizsgán bent is volt a spotcsoki a gatyómban, nehogy vmelyik elemen 1000-es mikront mérjenek! Ha így alakult volna mielőtt ledarálnak tettem volna a hülyét.., én semmiről sem tudok! ^_^ Csak azért kérdeztem mert egy hasonlót láttam errefele de a rendszámát nem is néztem. Volt rajta ugyanolyan szélterelő mint az enyémen az első ajtókon, aztán tükörben láttam, hogy nem gyári kipuff volt rajta, alufelnivel és ezüst színű. Meg egy nagy darab csávó vezette, jó rövid hajú volt majdhogy nem kopasz. Csongrád-Kecskemét 45km ugyhogy még lehet igaz is, bár már nem nagyon emlékszem a tiedre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Csak azért kérdeztem mert egy hasonlót láttam errefele de a rendszámát nem is néztem. Volt rajta ugyanolyan szélterelő mint az enyémen az első ajtókon, aztán tükörben láttam, hogy nem gyári kipuff volt rajta, alufelnivel és ezüst színű. Meg egy nagy darab csávó vezette, jó rövid hajú volt majdhogy nem kopasz. Csongrád-Kecskemét 45km ugyhogy még lehet igaz is, bár már nem nagyon emlékszem a tiedre ^_^ Lehetett akár mert a csávó stimm, de a kipuff gyári volt rajta csak mielőtt eladtam frissen ledukóztam. Egyébként KCD volt a rendszáma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Valaki használ ilyet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 jóvan nyomdász gyerek ^_^ De az is oda van írva hogy géppel kel beállítani..... Úgy is lesz keresek valami céget akinek van fényszóró beállító vacka. Nekem ingyen állította be a szervizesem géppel (ha kell cím, küldök...) Nem tudom, hogy csak nekem ingyen-e, de szerintem másnak se horror... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Valaki használ ilyet?? Ha lesz TV-m, lehet, hogy ilyet is beszerzek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nekem ingyen állította be a szervizesem géppel (ha kell cím, küldök...) Nem tudom, hogy csak nekem ingyen-e, de szerintem másnak se horror... lökjed privibe ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 lökjed privibe ^_^ Most nézem csak, nem törzstagoknak 990 Ft a beállítás. Megy a privi, én ide járok, tök rendesek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Most nézem csak, nem törzstagoknak 990 Ft a beállítás. Megy a privi, én ide járok, tök rendesek! pfff,sose láttam ennyi pénzt egyben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 pfff,sose láttam ennyi pénzt egyben :D OK, spúrgyerek, ment a privi ^_^ Szerk: legyél törzstag, akkor ingyé van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 OK, spúrgyerek, ment a privi ^_^ Szerk: legyél törzstag, akkor ingyé van! Ezt is megkaptam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ok,nem vitatkozom senkivel.Elvégre nem azért vagyunk itt.Itt a fórumon mindenki ismeri egymást személyesen is? Én személyesen pötyögök ide. Ebben ki is merül a személyes ismeretség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts