Korzika Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A szemellenzős fotósok meg biztos az autókról gondolkodnak így, de én univerzális vagyok :D :D Engem minden érdekel... ...modjuk van ott azért más Astra-s mókus is: http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=217267 Jó a kép az Astráról ^_^,enyémről is csinálhatna valaki ilyet! (csak a visszapillantóról levenném a matricát a tulaj helyében) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ^_^ :D mostanában leköt a fotós énem :D Én meg robogóztam meg a bicajt építeném(de nincs megfelelő donor)csak a fele van kész. Ilyen a robi:(nincs ilyen jó állapotban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ^_^ :D mostanában leköt a fotós énem :D lájkolom... izé sunáznám... na mind1, jók a képeid, freeze (még tervezőszerkesztő szemmel is) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 lájkolom... izé sunáznám... na mind1, jók a képeid, freeze (még tervezőszerkesztő szemmel is) :D freeze-t? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ^_^ :D mostanában leköt a fotós énem :D ..szeretem az ilyen jó képeket! ..aza hidas nagyon jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 freeze-t? :D :D Nem, de ez most a divat a fórumokon. Az elsőzőkön kívül mindenki sunázna mindenkit. Ma éppen schmuck andorra írta vki, miközben énekelte a kampánydalát. elég gyomorforgató ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Látom, kezdenek visszatérni a cartársak a hálidéjről. Mintha élénkülne itten valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem, de ez most a divat a fórumokon. Az elsőzőkön kívül mindenki sunázna mindenkit. Ma éppen schmuck andorra írta vki, miközben énekelte a kampánydalát. elég gyomorforgató :D Ismerős, csak húztalak. :D Néha cigiszünet gyanánt én is beleolvasok egy-két "magvasabb" fórumba, ahol aztán tombol a fiatalság, meg a ványadt fotelharcosok... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Látom, kezdenek visszatérni a cartársak a hálidéjről. Mintha élénkülne itten valami! ..én nem voltam hálidéjen, folyamatosan itt tobzódtam.. ..volt csomó döglött pillanat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ismerős, csak húztalak. :D Néha cigiszünet gyanánt én is beleolvasok egy-két "magvasabb" fórumba, ahol aztán tombol a fiatalság, meg a ványadt fotelharcosok... ^_^ Ja, az teccik, hogy az 1. hozzászólás: első, aztán második, stb... aztán kb az 5.-től anyázás, zsidózás, cigányozás, komcsizás... Hálás téma a bicikli-gyalogos, jobb-bal, cigi-nem cigi stb ellentét. Titeket azért szeretlek, mert itt a legritkább esetben bántjuk egymást és EZ JÓ. De azért mindenkit nem sunáznék itt se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ..én nem voltam hálidéjen, folyamatosan itt tobzódtam.. ..volt csomó döglött pillanat.. Igen, volt olyan nap, hogy egy hozzászólás volt csak az egész G-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Igen, volt olyan nap, hogy egy hozzászólás volt csak az egész G-n. remélem nem az enyém volt ^_^ nekem se volt olyan nagy pihi,egy kicsi ebből meg abból,meló meg rengeteg....,na de semmi negatív hullám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 remélem nem az enyém volt ^_^ nekem se volt olyan nagy pihi,egy kicsi ebből meg abból,meló meg rengeteg....,na de semmi negatív hullám :D Meló rengeteg = ez manapság a jobbik eset! Meg mindig: a munkahelyemen elrepül a munkaidő, mikor sok a meló, amikor üresjárat van, csak vánszorog... Jobb a pörgés egy bizonyos határig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Meló rengeteg = ez manapság a jobbik eset! Meg mindig: a munkahelyemen elrepül a munkaidő, mikor sok a meló, amikor üresjárat van, csak vánszorog... Jobb a pörgés egy bizonyos határig! sajna én túl estem a határon,pl. holnap 5-től kb19-20ig ^_^ nálam 5 nap alatt 60-65 óra a megszokott,és nem irodai munkám van... ja ,lesz majd megint felvétel nálunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ja, az teccik, hogy az 1. hozzászólás: első, aztán második, stb... aztán kb az 5.-től anyázás, zsidózás, cigányozás, komcsizás... Hálás téma a bicikli-gyalogos, jobb-bal, cigi-nem cigi stb ellentét. Titeket azért szeretlek, mert itt a legritkább esetben bántjuk egymást és EZ JÓ. De azért mindenkit nem sunáznék itt se :D Meg hát! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 No, akkor Tommirra biztos meg fogja nézni ha kész lesz ^_^ Nagy Bringás ő is.. Faterom Nagy versenyző volt fiatal korában, nekem is volt rengeteg kerékpárom, kis koromban még gyermek méretű versenycangám is :D Más: Engem senki se sunázzon!!! :D :D Örülök, hogy tetsznek a képek... Én meg robogóztam meg a bicajt építeném(de nincs megfelelő donor)csak a fele van kész. Ilyen a robi:(nincs ilyen jó állapotban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Látom, kezdenek visszatérni a cartársak a hálidéjről. Mintha élénkülne itten valami! Vége a nyárnak. Igen itt van Freeze! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hozom a hideget mi? Vége a nyárnak. Igen itt van Freeze! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 No, akkor Tommirra biztos meg fogja nézni ha kész lesz ^_^ mán dumáltunk róla múltkor voltam feléd a medvesen. nem volt rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Igen, szép környék ^_^ mán dumáltunk róla múltkor voltam feléd a medvesen. nem volt rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Sziasztok! Van egy kis gondom. Olajcserét akarok, és vettem szűrőt. De ez nagyobb mármint magasabb. Ami meg most van benne az alacsonyabb fanta. Azt kérdezném, hogy ez a magas belefér e, mert még nem szedtem le, de ahogy néztem, olyan mintha az aksi tartó miatt nem férne el pont a hosszúsága miatt. Vagy a kisebbet kell belerakni, vagy ez is jó hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Hozom a hideget mi? Ha nem is hideget, de hüvösebbet biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Uraim! Eladó az aláírásomban szereplő cucc! Ha valakit érdekel, írjon, ne habozzon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ..khhmm... nem tudjátok véletlenül, hogy unijós országba (D) elég e az új típ. szem ig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ..khhmm... nem tudjátok véletlenül, hogy unijós országba (D) elég e az új típ. szem ig? Persze,én a régi "barnával" közlekedem még ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts