xXxGáborxXx Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A kalkulátor szerint nem bünti, persze attól függ, mennyire tág a "körül" :D Hát a tág annyit jelent nálam, hogy 60 biztosan nem volt. Olyan 58 maximum :wacko: És óra szerint!! Mindenkinek köszönöm. Ezek szerint van egy tartomány ha megremegne az ember jobb lába... Megnyugodtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ezek szerint van egy tartomány ha megremegne az ember jobb lába... Megnyugodtam Lássátok, ezért jó az én 1.2-m :D annak nyomhatom van időm észbekapni, mire felgyorsul. :wacko: Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Sziasztok! A GM FLR8LDCU (GM 1214000) 2 pólusú gyújtógyertya az jó a következő típusokba? -Astra G Classic II 1.4 2005-ös ecotec motoros XE motorvégű -Astra G Classic II 1.4 2007-es twinport motoros XEP motorvégű Tehát mindkettőbe jó ez a gyertya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Sziasztok! A GM FLR8LDCU (GM 1214000) 2 pólusú gyújtógyertya az jó a következő típusokba? -Astra G Classic II 1.4 2005-ös ecotec motoros XE motorvégű -Astra G Classic II 1.4 2007-es twinport motoros XEP motorvégű Tehát mindkettőbe jó ez a gyertya? igen de szoktak bele rakni 1214031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Lenne egy nagy kérésem. A jövő hét első felében egy napra tudna nekem valaki kölcsönadni egy szett tetőcsomitartót Bp-n? Nem nehéz csak, nagy amit el kellene hoznom és nem fér be a kocsiba. Ha igen légyszi pü-ben írjatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Hát a tág annyit jelent nálam, hogy 60 biztosan nem volt. Olyan 58 maximum :D És óra szerint!! Mindenkinek köszönöm. Ezek szerint van egy tartomány ha megremegne az ember jobb lába... Megnyugodtam Ja és még nem is beszéltünk az órákon észrevehető km eltérésekről. A kocsiban általában 3km-mel mutat többet, és a trafinál is talán vonnak le a mért értékből éppen emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Az anyjukat! http://automenedzser.hu/hirek/20100729_ope...ereso_2010_7_29 "...motortérben kicserélték a fedélzeti komputert..." Gratulálok a HavariaPress újságíróinak szakértői alaposságához. :D (A motortérben nincs fedélzeti computer, és ha azt kicserélik, attól még nem fogják tudni pikk-pakk elvinni az autót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ja és még nem is beszéltünk az órákon észrevehető km eltérésekről. A kocsiban általában 3km-mel mutat többet, és a trafinál is talán vonnak le a mért értékből éppen emiatt. Vonnak bizony, az én büntetésemen vagy 3 km/ó, vagy 3% tolerancia szerepelt, már nem emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 http://index.hu/bulvar/2010/07/30/utcara_b...a_baross_teren/ hát nekem sem lenne igazi a mosolyom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 http://index.hu/bulvar/2010/07/30/utcara_b...a_baross_teren/ hát nekem sem lenne igazi a mosolyom... Bakker... még bontóba se sok mindent lehet kiárulni ebből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Meg mennyi utánajárás, míg az építő cég biztosítója kifizeti, de még így is mínuszban lesz szerencsétlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 http://index.hu/bulvar/2010/07/30/utcara_b...a_baross_teren/ hát nekem sem lenne igazi a mosolyom... Nem nagyon látom, hogy kint lennének a talpai a darunak... Ez egyébként szokásuk a darusoknak, hogy ha csak pár métert kell odébb állni b@sszák összecsukni teljesen a gémet hanem behúzzák valameddig és utána feltalpalnak behúzzák a talpat vagy csak egy kicsit hagyják kint és elindulnak, araszolnak. Egyértelműen a darukezelő a felelős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 No para, semmi nem lesz Ha trafipax előtt 50 helyett 55 körül mentem az nem bünti még ugye :D ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Üdv mindenkinek csak azt szeretném megkérdezni hogy az alvázszám W betűvel kezdődik az azt jelenti hogy Németországban gyártották ?Valahol olvastam de nem tudom hogy őszinte legyek egyébkét Opel Astra G 1.4 16v 2000 évjáratú az autóm !Kösz a segítséget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 légy őszinte. :D amúgy guugle "opel alvázszám" első találat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Üdv mindenkinek csak azt szeretném megkérdezni hogy az alvázszám W betűvel kezdődik az azt jelenti hogy Németországban gyártották ?Valahol olvastam de nem tudom hogy őszinte legyek egyébkét Opel Astra G 1.4 16v 2000 évjáratú az autóm !Kösz a segítséget! :D Nem. Minden alvázszám W-vel kezdődik, kivéve a '95 előtt Spanyolországban gyártott autóké (Corsáké), mert azoké V-vel; illetve még a haszonjárműveké sem, de azok meg nem is Németországban gurulnak le a szalagról, hanem Franciaországban (Vivaro, Movano), illetve Japánban (Campo) A gyártási helyet az alvázszám 11. karaktere adja meg, mégpedig a következők szerint: • 1 = Rüsselsheim (Németország) • 2 = Bochum (Németország) • 3 = Azambuja (Portugália) • 4 = Zaragoza (Spanyolország) • 5 = Antwerpen II (Belgium) • 6 = Eisenach (Németország) • 7 = Luton (Nagy-Britannia) • 8 = Ellesmere Port (Nagy-Britannia) • 9 = Uusikaupunki (Valmet-gyár; Finnország) • B = Grugliasco (Bertone-gyár; Olaszország) • E = Cerizay (Heuliez-gyár; Franciaország, itt a kupé-kabriók készültek) • G = Gliwice (Lengyelország) • P = Varsó (Lengyelország) • R = Rosario (Argentína) • S = Szentgotthárd (Magyarország) • Z = Torbali (Törökország) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Ma pancsi után: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Lássátok, ezért jó az én 1.2-m :D annak nyomhatom van időm észbekapni, mire felgyorsul. :wacko: Üdv! Nekem is 1.2-esem van :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Köszönöm a segítséget tgabika76 nagyon sokat segítettél most már tudom hogy Antwerpenben gyártották az a szám jött ki hogy 5 nagyon jó érzés hogy nyugaton gyártották. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Köszönöm a segítséget tgabika76 nagyon sokat segítettél most már tudom hogy Antwerpenben gyártották az a szám jött ki hogy 5 nagyon jó érzés hogy nyugaton gyártották. :D Csak annyi pici javítás, hogy Antwerpenben rakták össze, de az alegységek máshol is készülhettek. Az enyém pl. Lengyelországban lett összerakva alvázszám alapján, a motorja pedig Aspern-ből származik motorszám alapján. Mégis eltört benne a vezérműtengely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Nekem is 1.2-esem van :wacko: Kedves Gábor, üdv a klubban :wacko: Persze csak poénból mondtam, szerény véleményem szerint nem rosszak az 1.2es astra-k, jó nem egy Ferrari, de nem is az a cél. Igaz 5fő+csomagok+klíma, na az a kemény :wacko: Főleg ha még utánfutót is húzni kell. A cégnél van egy astra g bérautó, 1.6 pff az aztán teszi a dolgát, na egy olyat elfogadnék :D Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Ma pancsi után: http://kephost.hu/thumb-485B_4C53E895.jpg Egyszerűen mesecép :D Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 ..először kicsit belekeveredtem a számokba a forgalmiban.. és az jött ki, Timbuktuban rakták össze.. :wacko: ...hmm.. izé.. aztán megszámolva rendesen a karaktereket, kijött, hogy Bochum.. és megnyugodtam.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Csak annyi pici javítás, hogy Antwerpenben rakták össze, de az alegységek máshol is készülhettek. Az enyém pl. Lengyelországban lett összerakva alvázszám alapján, a motorja pedig Aspern-ből származik motorszám alapján. Mégis eltört benne a vezérműtengely... Az enyém ugye Bertone, tehát csakis Grugliasco-ban rakhatták össze, de a motorja például szentgotthárdi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Az enyém ugye Bertone, tehát csakis Grugliasco-ban rakhatták össze, de a motorja például szentgotthárdi. :D Egy érdekes statisztikai adat lehetne megnézni a Z14XEP-s motorok gyártási helyét... itt a fórumon, akinek volt tengelytörése, vagy csavarlazulása, beírjátok légyszi, hogy honnan származik a motorotok? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts