Korzika Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 A Blitzre jön valaki a csapatból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 úúú. Ti is megtaláltátok azt a nagymellű vöröset az ablakban? :wacko: Hát, van egy pár ablak, melyikben láttad? :wacko: Amúgy a hegyekben van egy-két ház, amit szőr-szőr alapon elcserélnék a sajátunkkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hát, van egy pár ablak, melyikben láttad? :wacko: Amúgy a hegyekben van egy-két ház, amit szőr-szőr alapon elcserélnék a sajátunkkal... :D nem mondom meg. bibibe. :wacko: /nem láttam én sem csak nem lehetett kihagyni/ amúgy vagy két napja gondolkoztam el azon, hogy ferihegy mitől hegy ha olyan lapos mint 1 rajztábla. akit esetleg érdekelne a válasz. itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 nem mondom meg. bibibe. :D /nem láttam én sem csak nem lehetett kihagyni/ amúgy vagy két napja gondolkoztam el azon, hogy ferihegy mitől hegy ha olyan lapos mint 1 rajztábla. akit esetleg érdekelne a válasz. itt Van valami egyszerű mondja annak ha linket akarok berakni ,és ne a link látszódjon ha valami szöveg ?? Pl. mint a Tomié Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Van valami egyszerű mondja annak ha linket akarok berakni ,és ne a link látszódjon ha valami szöveg ?? Pl. mint a Tomié Van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Van valami egyszerű mondja annak ha linket akarok berakni ,és ne a link látszódjon ha valami szöveg ?? Pl. mint a Tomié Ez a gomb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ez a gomb Jééé van ilyen gomb :D Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jééé van ilyen gomb :D Köszi. Jesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Van. :D Tudom egyszerű vagyok mint a fatraktor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Tudom egyszerű vagyok mint a fatraktor :D Egyenes kérdésre egyenes válasz. Ja, a hogyan is érdekelt volna? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egyenes kérdésre egyenes válasz. Ja, a hogyan is érdekelt volna? :wacko: Te ,ennyi rúgás elég lesz mára :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Te ,ennyi rúgás elég lesz mára :wacko: :wacko: Nem akartam beléd rúgni, de azt a vitéz urat, aki este 9 óra után kezd el lakott terület fölött (konkrétan Kaposvár légterében) Red Bull Air Race stílusban gyakorlatozni vadászrepülővel, meg aki ezt engedélyezi, nos azt szívesen fenékbe billenteném. És ez már nem az első alkalom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem akartam beléd rúgni, de azt a vitéz urat, aki este 9 óra után kezd el lakott terület fölött (konkrétan Kaposvár légterében) Red Bull Air Race stílusban gyakorlatozni vadászrepülővel, meg aki ezt engedélyezi, nos azt szívesen fenékbe billenteném. És ez már nem az első alkalom. :D Én bírom a rúgást. :wacko: Hogy válna az ilyenek a repcsijébe a kerozin gázolajjá és adná neked. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem akartam beléd rúgni, de azt a vitéz urat, aki este 9 óra után kezd el lakott terület fölött (konkrétan Kaposvár légterében) Red Bull Air Race stílusban gyakorlatozni vadászrepülővel, meg aki ezt engedélyezi, nos azt szívesen fenékbe billenteném. És ez már nem az első alkalom. :D Ne bántsd, jön a repülőnap, gyakorol :wacko: Mi is láttuk Nagykanizsán, szép volt az éjszakai égen a fáklya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nem akartam beléd rúgni, de azt a vitéz urat, aki este 9 óra után kezd el lakott terület fölött (konkrétan Kaposvár légterében) Red Bull Air Race stílusban gyakorlatozni vadászrepülővel, meg aki ezt engedélyezi, nos azt szívesen fenékbe billenteném. És ez már nem az első alkalom. :D Este lézer, nappal tükör. :wacko: Valami ilyesmit olvastam. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sziasztok! Csak azt kérdezném, hogy kell kivenni a gyári magnót? Kell valami csatlakozót vennem, vagy a gyári már jó a mostani cd-s rádiókhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sziasztok! S.O.S. ben szükségem lenne a következő alkatrészekre: ASTRA G SEDAN-hoz(4ajtós)! csomagtérajtót , hátsó lökhárító, fenéklemez+hátfal+nyúlványok. Ha tud valaki segíteni az legyen kedves PÜ-ben jelentkezzen mert mostanság nem sokat fórumozok... vagy 209286618 Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha trafipax előtt 50 helyett 55 körül mentem az nem bünti még ugye :D ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 A kalkulátor szerint nem bünti, persze attól függ, mennyire tág a "körül" :wacko: Ha trafipax előtt 50 helyett 55 körül mentem az nem bünti még ugye :D ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha trafipax előtt 50 helyett 55 körül mentem az nem bünti még ugye :D ?? Óra szerint 55? Mert akkor az még lehet, hogy 50 sem volt, de ebből biztos nem lesz büntetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Itt az utcában amikor mértek, akkor beszélgettem a rendőrrel és mutatta, hogy 65re van belőve a kamera. Itt is 50es tábla van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha trafipax előtt 50 helyett 55 körül mentem az nem bünti még ugye :D ?? Addig jó vagy míg nem fognak meg utána rögtön. Ha igen akkor helyszíni birság. Ha mégis lefotóztak és nem állítanak meg akkor közig birság. Ez azt jelenti, hogy ha más vezeti a kocsidat és lefotózzák akkor te kapsz csekket. Ezt te fizeted, vagyis kifizetteted a sofőrrel, de ha megmondod ki volt akkor még ő is kap bénz büntit. Tehát ha ez van akkor megúszható egy csekkel az egész. Egy rendőr ismerősöm azt mondta, aki a közlekedésieknél osztályvezető, hogy 50-es táblánál 69km-nél kattan a trafi. Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sziasztok! Csak azt kérdezném, hogy kell kivenni a gyári magnót? Kell valami csatlakozót vennem, vagy a gyári csati már jó a mostani cd-s rádiókhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Addig jó vagy míg nem fognak meg utána rögtön. Ha igen akkor helyszíni birság. Ha mégis lefotóztak és nem állítanak meg akkor közig birság. Ez azt jelenti, hogy ha más vezeti a kocsidat és lefotózzák akkor te kapsz csekket. Ezt te fizeted, vagyis kifizetteted a sofőrrel, de ha megmondod ki volt akkor még ő is kap bénz büntit. Tehát ha ez van akkor megúszható egy csekkel az egész. Egy rendőr ismerősöm azt mondta, aki a közlekedésieknél osztályvezető, hogy 50-es táblánál 69km-nél kattan a trafi. Remélem tudtam segíteni. Még annyi hogy a annak is lehet örülni ha helyszíni birságot kapsz, mert a közig birság min. 30000Ft. A helyszíni meg egy 10000 Kb. vagy kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az anyjukat! http://automenedzser.hu/hirek/20100729_ope...ereso_2010_7_29 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts