árpiope Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Este hajrá németek! Vasárnap meg el kell hozni a kupát is. :-) nekem lett igazam!!!!! :-))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Apró kis tévedésben vagy , a német himnusz szövege 1991 óta az eredeti himnusz harmadik versszaka: "Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland! Danach lasst uns alle streben Brüderlich mit Herz und Hand! Einigkeit und Recht und Freiheit Sind des Glückes Unterpfand; |: Blüh' im Glanze dieses Glückes, Blühe, deutsches Vaterland! " Meg amúgy is,egy népet/csapatot az alapján megítélni,hogy mi áll a himnuszában???? 1986-óta sokat dolgoztam nekik, szemét 1 banda/tisztelet a kivételnek/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na ennyit a németekről idáig is csak szerencsével jutottak el.Az angolok ellen is csalás volt mert érvényes gólt vettek el az angoloktól.Hajrá Spain! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Irtó gyengék voltak tegnap a németek,nem is érdemeltek volna győzelmet!(Pedig nekik drukkoltam :rolleyes: !) Kommandós vagy terrorista <_< :timoboy cartársunknak ma van a szülinapja. Boldog szülinapot Timo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 1986-óta sokat dolgoztam nekik, szemét 1 banda/tisztelet a kivételnek/ Ha már foci :rolleyes: http://www.urbanlegends.hu/2010/07/polip-s...melet-focivebe/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sziasztok! Reggel mentem melózni és amikor kinyitottam a csomagtartót látom, hogy egy hatalmas karcolás van az autómon. Az ideg elöntött rögtön, mert valami szemét hogy a keze törjön le, le akarta szedni az emblémát. Nem jött le csak elreped az embléma, ezért jól végighúzta a hátulját. Mit tudok csinálni vele van olyan rész ahol kilátszik a fém is szóval messziről is látható. Gondolom az lenne a legjobb megoldás ha lefényeztetném a hátsó ajtót de annak biztos nagy ára van. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Szia! Senkit sem akarok/akartam vele megbántani csak pusztán humorosnak találtam a kiírást Akkor tegyél mögé mosolygós arcot. :rolleyes: Az sem segít rajta! Hol van benne a humor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Az sem segít rajta! Hol van benne a humor? Aki keresi az megtalálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ma raktam a csomitartóba 200kg vasat. Tök jól viselte.De nem csinálok belőle rendszert. Vagyis csinálnák,jó ára van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ma raktam a csomitartóba 200kg vasat. Tök jól viselte.De nem csinálok belőle rendszert. Vagyis csinálnák,jó ára van -_- :rolleyes: én már vittem csempét (nem keveset) osb lapot (225*167-es pontbefér ) meg zsalukövet is, persze előtte kibéleleltem a kocsit meg sportos lett a hangja, de bírta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Az sem segít rajta! Hol van benne a humor? A humort én sem találtam meg benne, de ettől függetlenül ha tesz utána egy smiley-t, akkor legalább sejthető, hogy poén akart lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 :rolleyes: én már vittem csempét (nem keveset) osb lapot (225*167-es pontbefér ) meg zsalukövet is, persze előtte kibéleleltem a kocsit meg sportos lett a hangja, de bírta <_< Tegnapelőtt hazahúztam szívességből egy utánfutót egy zöldségesből tele dinnyével. Kb 800kg volt az össz súly amit húzott de azt hiszem ez volt az utolsó eset. Nehéz volt neki nagyon. Bár egyszer meg egy passat kombit húztam 25km-en keresztül amin volt egy utánfutó üresen. Na az volt ám a Caravan...-_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mono Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Sziasztok! Tudtok eladó zárható tető csomagtartót 5 ajtós G Astra-hoz? Vagy esetleg lenne annyira szürreálisan jó fej valaki, hogy kölcsönadja egy hétre? 8-) (július 24-31) Természetesen valamilyen anyagi fedezettel gondoltam. (Kölcsönbe nekem már az egyik fele is elég lenne) Vettem egy tető box-ot, de annak ellenére, hogy ritkán látni embereket tető box-okkal szaladgálni, mégis félek, hogy egy imbusz kulcsos rögzítésű csomagtartón csücsülő box esetleg felkelti valaki érdeklődését... Mindenképp venni akarok egy használt darabot, csak a nyaralásig való idő rövidsége miatt nem sok esélyt látok, hogy találok eladót. Köszi! (levél cím nyilvános) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 http://cgi.ebay.de/Opel-Z14XEP-Komplettmot...=item19bda67e8b :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Otthoni játék készlet: http://cgi.ebay.de/Einstell-u-Arretierwerk...=item334fec9352 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Otthoni játék készlet: http://cgi.ebay.de/Einstell-u-Arretierwerk...=item334fec9352 hogy mikre nem keresnek rá emberek?! veszel ilyen játéxert, vagy csak bűvölöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Irtó gyengék voltak tegnap a németek,nem is érdemeltek volna győzelmet!(Pedig nekik drukkoltam <_< !) Ha már így alakult, a spanyolok vigyék el a kupát. Viszont hosszabb távon lesz a németekben még eredmény. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Ha már így alakult, a spanyolok vigyék el a kupát. Viszont hosszabb távon lesz a németekben még eredmény. :rolleyes: Akkor "mehet a tánc" <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Helló! Be lehet valahol állítani azt, hogy ha valakinek privát üzenetet küldök, akkor lássam, ha megkapta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Helló! Be lehet valahol állítani azt, hogy ha valakinek privát üzenetet küldök, akkor lássam, ha megkapta? megnézed, mikor jelentkezett be utoljára. Ha bejelentkezik, feltételezhetően el is olvassa, mert előugrik a kisablak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Helló! Be lehet valahol állítani azt, hogy ha valakinek privát üzenetet küldök, akkor lássam, ha megkapta? Kapcsold be a Személyes üzenetküldő-ben a Menü - Üzenetküldő - Üzenetek követése funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bufi Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Van egy eladó hibakód olvasóm törlőm eladó szemteleül olcsón, nem akarom most ecsetelni a dolgot mindent olvas töröl 2004-ig, ha érdekel valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 az lehet a hibás és tapasztalatból mondom :rolleyes: az 1.2 nél meg szokott ez halni sajnos. amugy: P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség a motor elején, lent az olajteknőnél a váltó összeeresztésnél, 1 csavar fogja, és egy csatlakozó megy rá. a gyári olyan 22 körül van, de van utángyártott is, de azokkal néha sok a baj.... a csatlakozóra vigyázzál, mert könnyen törik.... Helló! Kicseréltem a jeladót. Facet került bele 5500Ft volt. Viszont a kis motor piktogram most sem alszik el a hibakódot ugynúgy írja Gondolom töröltetni kell,az meg csak "szakszervízben megoldható" Most megyekvele pár kört tesztelem előjön-e a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Helló! Kicseréltem a jeladót. Facet került bele 5500Ft volt. Viszont a kis motor piktogram most sem alszik el a hibakódot ugynúgy írja Gondolom töröltetni kell,az meg csak "szakszervízben megoldható" Most megyekvele pár kört tesztelem előjön-e a hiba. Na mentem pár kört hibajelenség nincs mind a két lámpa elalszik viszont a hibakódot ugyanúgy jelzi,szerintem betárolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts