Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na tessék, jégeső esik, szegény autóm kint áll az utcán és ázik, remélem nem tesz benne kárt ez a ronda eső. :lol:

Micsoda??? Jégeső???? Nálunk süt a napocska... :sunny:

Elküldve

Micsoda??? Jégeső???? Nálunk süt a napocska... :sunny:

igen mert ide küldtétek as rossz időt, itt olyan fekete fellegek vannak, mintha......

nem baj, mire megyek haza hátha

Elküldve

tegnap öszeakadtam egy ürgével, azt mondta simán elmegy mellettem, versenyre hívott.

neki egy 75LE kocsija van létezik ez? nincs megszerelve, ezt tutira tudom.

ugye nem lehet ellenfél? :shock:

Elküldve
tegnap öszeakadtam egy ürgével, azt mondta simán elmegy mellettem, versenyre hívott.

neki egy 75LE kocsija van létezik ez? nincs megszerelve, ezt tutira tudom.

ugye nem lehet ellenfél? :shock:

Versenyezgetünk, gyorsulgatunk asszony?! Hát erre tanítottalak? :oops:

Egyébként attól függ, jól elkapod e a rajtot. Ha sz*rul rajtolsz, sztem le tud verni...

Elküldve

Versenyezgetünk, gyorsulgatunk asszony?! Hát erre tanítottalak? :oops:

Egyébként attól függ, jól elkapod e a rajtot. Ha sz*rul rajtolsz, sztem le tud verni...

úgy felbosszatott, mi a fenét képzel magáról, egy fapados...., uhh de mérges vagyok.

igen a rajt tudom az a lényeg, de azt rendszeresen gyakorolom, mint tegnap este is :roll:

Elküldve
úgy felbosszatott, mi a fenét képzel magáról, egy fapados...., uhh de mérges vagyok.

igen a rajt tudom az a lényeg, de azt rendszeresen gyakorolom, mint tegnap este is :roll:

Ez vmi ismerős?

Na de mesélj csak, mi volt tegnap este?? :roll: :twisted:

Elküldve

ÉN MIT MONDOK??? :lol: :D

Te csak mondd azt uuuuuuuuhuhuuuuuuuuuuuuuuu...

Én viszont elhárítok mindent! Mi az hogy bagoly mondja? Én nem ismerkedek senkivel!... utcán... :oops:

Elküldve

ÉN MIT MONDOK??? :lol: :D

bocsi, de ez agalád megcsal. és ilyenkor nagyon nem tudom mit mondok, de megölöm az tuti, mindkettőt.

de az embert előbb :chain: megkínzom, :Hangman:

csak érjek haza!!!!! :twisted:

Elküldve
bocsi, de ez agalád megcsal. és ilyenkor nagyon nem tudom mit mondok, de megölöm az tuti, mindkettőt.

de az embert előbb :chain: megkínzom, :Hangman:

csak érjek haza!!!!! :twisted:

Mondtam én ilyet, hogy megcsalom??? Nem! Ugye? Igazam van? :roll: Kérlek ne bánts nőm!... nem fáj fejem :wink:

Elküldve

Mondtam én ilyet, hogy megcsalom??? Nem! Ugye? Igazam van? :roll: Kérlek ne bánts nőm!... nem fáj fejem :wink:

Kérlek ne bánts nőm!....s nem fáj főm!

Így sokkal költőibb, nem? De a verést így se úszod meg... :lol: :D

Elküldve
Kérlek ne bánts nőm!....s nem fáj főm!

Így sokkal költőibb, nem? De a verést így se úszod meg... :lol: :D

Igazad van, így sokkal költőibb! :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.