Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Vadászatra szerintem gyenge, meg sérülékeny lenne egy ilyen gép. Valami használt Niva vagy Land Rover inkább...

De ilyesmi lehetne zöldben:

[ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100623/Dacia_Duster_3_z_ld_OK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm! Egyébként van egy Nivája az öregnek. Azt el akarja adni. Mondjuk ütni vágni arra nagyon jó a Niva szó se róla. De ő most ilyet akar venni.

Módosítva : uhuhu
ejnye-bejnye....
Megosztás:

Köszönöm! Egyébként van egy Nivája az öregnek. Azt el akarja adni. Mondjuk ütni vágni arra nagyon jó a Niva szó se róla. De ő most ilyet akar venni.

Akkor beleszeretett a papa a gépbe. Mondjuk, nem lenne szívem egy új autóba betenni a zsigerelt őzbakot, meg magam mellé ültetni a lucskos vizslát... Persze egy idő után az ilyesmitől ez is használt lesz, ez az élet rendje... :D

Megosztás:

Tegnap cseréltem ablaktörlő lapátokat .

GM került rá.

Döbbenetes a különbség,még most.

Remélem ez a tuti.

Próbáltam sok fajtát,de csak pénz kidobás volt.

Sok emberkével beszéltem és mindenki a gyárit istenítette.

Na majd kiderül.

GM? ez van ráírva? Nem a Valeo, ugye?

Mennyibe került ez? :D

Megosztás:

Sziasztok....egy korábbi kérdésemre nem tudom ha esetleg valaki nem e tudna válaszolni,segiteni..

Esetleg valaki nem tudja 1.4 xep-n milyen öninditó van,vagy hogy ez nem e jo hozzá?

Egy ismeröstöl kaptam egy öninditót,tiszta uj állapotban,annyit tudott rola hogy Opel,1.4 vagy 1.6 körüli-hez való,de ennél többet semmit nem tud ö sem.

AMi rá van irva az a következö.

Valeo Made is France

21K8 0217 Sm M2

09130838

D6R6162 12 V

Nem tudom ezekböl lehet e valamit kezdeni,hogy mégis milyen tipusra való ez akkor most?

Valaki esetleg ezekböl nem tudna valamit mondani nekem?

Köszönöm elöre is.

Megosztás:

El is felejtettem, ti figyelmeztettetek ^_^ Köszike mindenkinek, krisztusi korba léptem...

Persze, atom, Te egy 6-ossal fiatalabb vagy :P Sok boldogságot tenéked is!

SOk Boldog Születésnapot Nektek! csakhogy ti is érezzétek az idő múlását! :D ;)

Megosztás:

SOk Boldog Születésnapot Nektek! csakhogy ti is érezzétek az idő múlását! :D ;)

Kösz, én már érzem, annyi sört vettek a kollégák ^_^ nyugi, bringával vagyok. Tom, az is tilos, de kisebb tilos :P

Szerk: Mc-elek, s atöbbiek: azt a bizonyos zuglói sörözést megejthetnénk vmikor ;)

Szerk2: nem tudom, ez-e a jó fórum az ilyen össznépi sörözésnek - már ha ebben érdekelt vki - vagy van más hely is ennek - páran benne lennénk, az erről-arról meg megfelelő fórumnak tűnik ehhez...

Megosztás:

Más téma:

Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! ^_^

Lakott terület, 84km/ó, 45 píz lesz.

Egy dolgot még nem tudok, vajon a jogsim ugrik-é?

Üdv. a klubban! :D

Ha 85 lett volna, az 60 ezer...

Szerintem sima közigazgatási eljárás indul ellened, aztán befizeted a csekket. Ez még szerencsére nem tartozik a kirívóan durva esetek közé, meg ha jó volt eddig a renoméd, a jogsit nem bolygatják. Csak aztán vigyázz, nehogy ismétlésbe ess, mert az már gubancos lehet.

Megosztás:

Más téma:

Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! :P

Úgy néz ki én is belementem, 50 helyett 71! Ez 30 pénz! :D És saját kollégáim mértek be! ^_^ Nem veszik el a jogsid oggy!

Megosztás:

Más téma:

Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! :D

valóban, üdv a klubban ^_^ nekem 60 helyett 84 autópályán (!) volt 30 E. Sztem bőven nem ugrik a jogsid, csak a bünti lesz, ez még nem oltári gyorshajtás...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.