PGA Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A teteje szürke maradt!! :D Oda csak ócsó festék került, válság van... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 (edited) Vadászatra szerintem gyenge, meg sérülékeny lenne egy ilyen gép. Valami használt Niva vagy Land Rover inkább... De ilyesmi lehetne zöldben: [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100623/Dacia_Duster_3_z_ld_OK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszönöm! Egyébként van egy Nivája az öregnek. Azt el akarja adni. Mondjuk ütni vágni arra nagyon jó a Niva szó se róla. De ő most ilyet akar venni. Módosítva Június24, 2010 : uhuhu ejnye-bejnye.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Köszönöm! Egyébként van egy Nivája az öregnek. Azt el akarja adni. Mondjuk ütni vágni arra nagyon jó a Niva szó se róla. De ő most ilyet akar venni. Akkor beleszeretett a papa a gépbe. Mondjuk, nem lenne szívem egy új autóba betenni a zsigerelt őzbakot, meg magam mellé ültetni a lucskos vizslát... Persze egy idő után az ilyesmitől ez is használt lesz, ez az élet rendje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Pff mennyi képpel idézés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2010 Pff mennyi képpel idézés :D ok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 dsteel és atom szülinap egyszerre ,de durvák vagytok :D Boldog szülinapot nektek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 dsteel és atom szülinap egyszerre ,de durvák vagytok ^_^ Boldog szülinapot nektek. :P Bizony, Boldog Szülinapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 dsteel és atom szülinap egyszerre ,de durvák vagytok ^_^ Boldog szülinapot nektek. ;) Bizony, Boldog Szülinapot :D Megelőztetek! :P Én is boldog szülinapot kívánok dsteel és atom cartársaknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Boldog szülinapot mind a kettőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 ok :D Naaa, én sokkal szigorúbb büntetést kaptam ugyanazért a képpel való idézésért... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 dsteel és atom szülinap egyszerre ,de durvák vagytok :P Boldog szülinapot nektek. ;) El is felejtettem, ti figyelmeztettetek :D Köszike mindenkinek, krisztusi korba léptem... Persze, atom, Te egy 6-ossal fiatalabb vagy ^_^ Sok boldogságot tenéked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Tegnap cseréltem ablaktörlő lapátokat . GM került rá. Döbbenetes a különbség,még most. Remélem ez a tuti. Próbáltam sok fajtát,de csak pénz kidobás volt. Sok emberkével beszéltem és mindenki a gyárit istenítette. Na majd kiderül. GM? ez van ráírva? Nem a Valeo, ugye? Mennyibe került ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Oda csak ócsó festék került, válság van... :D Az a napfénytető. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Sziasztok....egy korábbi kérdésemre nem tudom ha esetleg valaki nem e tudna válaszolni,segiteni.. Esetleg valaki nem tudja 1.4 xep-n milyen öninditó van,vagy hogy ez nem e jo hozzá? Egy ismeröstöl kaptam egy öninditót,tiszta uj állapotban,annyit tudott rola hogy Opel,1.4 vagy 1.6 körüli-hez való,de ennél többet semmit nem tud ö sem. AMi rá van irva az a következö. Valeo Made is France 21K8 0217 Sm M2 09130838 D6R6162 12 V Nem tudom ezekböl lehet e valamit kezdeni,hogy mégis milyen tipusra való ez akkor most? Valaki esetleg ezekböl nem tudna valamit mondani nekem? Köszönöm elöre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Az a napfénytető. ^_^ az enyémen nem ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 El is felejtettem, ti figyelmeztettetek ^_^ Köszike mindenkinek, krisztusi korba léptem... Persze, atom, Te egy 6-ossal fiatalabb vagy :P Sok boldogságot tenéked is! SOk Boldog Születésnapot Nektek! csakhogy ti is érezzétek az idő múlását! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 GM? ez van ráírva? Nem a Valeo, ugye? Mennyibe került ez? :D Nem valeo, GM van ráírva. 6e valamennyi a pár+a hátsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 SOk Boldog Születésnapot Nektek! csakhogy ti is érezzétek az idő múlását! :D ;) Kösz, én már érzem, annyi sört vettek a kollégák ^_^ nyugi, bringával vagyok. Tom, az is tilos, de kisebb tilos :P Szerk: Mc-elek, s atöbbiek: azt a bizonyos zuglói sörözést megejthetnénk vmikor ;) Szerk2: nem tudom, ez-e a jó fórum az ilyen össznépi sörözésnek - már ha ebben érdekelt vki - vagy van más hely is ennek - páran benne lennénk, az erről-arról meg megfelelő fórumnak tűnik ehhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Más téma: Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! :D Lakott terület, 84km/ó, 45 píz lesz. Egy dolgot még nem tudok, vajon a jogsim ugrik-é? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Én is boldog születésnapot kívánok Dsteel és Atom cartársaknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Más téma: Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! ^_^ Lakott terület, 84km/ó, 45 píz lesz. Egy dolgot még nem tudok, vajon a jogsim ugrik-é? Üdv. a klubban! :D Ha 85 lett volna, az 60 ezer... Szerintem sima közigazgatási eljárás indul ellened, aztán befizeted a csekket. Ez még szerencsére nem tartozik a kirívóan durva esetek közé, meg ha jó volt eddig a renoméd, a jogsit nem bolygatják. Csak aztán vigyázz, nehogy ismétlésbe ess, mert az már gubancos lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Más téma: Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! :P Lakott terület, 84km/ó, 45 píz lesz. Egy dolgot még nem tudok, vajon a jogsim ugrik-é? Úgy néz ki én is belementem, 50 helyett 71! Ez 30 pénz! :D És saját kollégáim mértek be! ^_^ Nem veszik el a jogsid oggy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Én is boldog születésnapot kívánok Dsteel és Atom cartársaknak! thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Más téma: Na nekem is sikerült beleszaladnom a jóba! :D Lakott terület, 84km/ó, 45 píz lesz. Egy dolgot még nem tudok, vajon a jogsim ugrik-é? valóban, üdv a klubban ^_^ nekem 60 helyett 84 autópályán (!) volt 30 E. Sztem bőven nem ugrik a jogsid, csak a bünti lesz, ez még nem oltári gyorshajtás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 két hét múlva várhatom is a csekket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts