1.2 gcc Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Az már túl van díszítve! :D Nekem nem tetszik, egyedül az első lámpája! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Van egy nagy tudású fábiás kolega. Elég buta hangja van és a fogyasztása sem egyszerű. Régóta tépem a számat hogy vigye márkaszervizbe . Elment leitold-hoz. Azt mondták neki,hogy átugrott a v.lánc és elment a vezérlése,ebből kifolyólag dob neki hátsó lambda hibát is. Az autóba 135e km van. Csak érdekesség képen írtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Nem tudtok olcsón spoilert/szárnyat/ g astrára? Nekem nincs az autómon és olyan hiányosnak érzem anélkül a gépet!Szerintem sokat dob rajta! http://www.apotuning.hu/index.php?cmd=term...p;termek_id=415 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 CarTársak... Ezt sasoljátok meg. Én percekig csuklottam. Egy eccerű Astra G ^_^ ez egyszerűen hányinger....az ilyen "autóktól" egyszerűen megdöbbenek, hogy mennyi idióta van aki egy jó kis kocsiból használhatatlan tyúkólat csinál egy rakás pénzből... 1-2 kérdés... ki a csoda fogja nézegetni az ajtókon lévő kijelzőket? hol szívja be ez a moci a levegőt? (csomó alkatrész hiányzik belőle - itt nem a kerekre gondolok) ez a kormány egyszerűen használhatatlan.. Szóval ez nekem inkább kiábrándító, mint szép...és használható... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 sziasztok, casco-t kötöttem a kicsikére, lenne pár kérdésem: 1. MKB biztosítóról van e tapasztalata valakinek? (utólag találtam róluk egy -két negatív kommentet fórumokon) 2. a kocsi szemlézésénél bevett szokás lefényképezni a kulcsokat? (kicsit idegesít engem, mert az alapján szerintem könnyen el lehet készíteni a kulcsokat...vagy ez már üldözési mánia?? :D ) 3. az autó hány éves koráig kötnek általában cascot? Úgy hallottam hogy idősebb kocsikra már nem. Egyébként 6200ft/hó és teljeskörű casco, netrisk-en kötöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 ez egyszerűen hányinger....az ilyen "autóktól" egyszerűen megdöbbenek, hogy mennyi idióta van aki egy jó kis kocsiból használhatatlan tyúkólat csinál egy rakás pénzből... 1-2 kérdés... ki a csoda fogja nézegetni az ajtókon lévő kijelzőket? hol szívja be ez a moci a levegőt? (csomó alkatrész hiányzik belőle - itt nem a kerekre gondolok) ez a kormány egyszerűen használhatatlan.. Szóval ez nekem inkább kiábrándító, mint szép...és használható... :D Ez a rusnyaság nem arra van, h használják... Kb, mint lolo ferrari cicije.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 sziasztok, casco-t kötöttem a kicsikére, lenne pár kérdésem: 1. MKB biztosítóról van e tapasztalata valakinek? (utólag találtam róluk egy -két negatív kommentet fórumokon) 2. a kocsi szemlézésénél bevett szokás lefényképezni a kulcsokat? (kicsit idegesít engem, mert az alapján szerintem könnyen el lehet készíteni a kulcsokat...vagy ez már üldözési mánia?? :D ) 3. az autó hány éves koráig kötnek általában cascot? Úgy hallottam hogy idősebb kocsikra már nem. Egyébként 6200ft/hó és teljeskörű casco, netrisk-en kötöttem. Ez nagyon érdekelne engem is! Én is pont most akarok hozzájuk váltani, mert a többiekhez képest szintén elég jó árat mond nekem a Netrisk... Eddig csak lopás cascom volt egy másiknál, de most szerzi meg a jogsit az asszony és egy teljes cascoval mégis jobban érzem magam ^_^ A kulcsokat nekem is fényképezni kellett anno, szerintem az alapján még nem fognak egy működő immo-s kulcsot legyártani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 KÉne a ráknak... Egyből eladnám :D Az a baj,hogy nem ad érte senki annyit amennyit ráköltöttek,főleg úgy,hogy használni sem merik.A másik viszont az egyediség,de az már csak másodlagos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 sziasztok, Egyébként 6200ft/hó és teljeskörű casco, netrisk-en kötöttem. Ezt nem értem,nekem fele az alianz-nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 sziasztok nektek a hamutartó lassan,vagy hirtelen nyílik,mert nekem nincs benne a fogaskerék,csak a fékező kis izé,ezért kicsapódik egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 sziasztok nektek a hamutartó lassan,vagy hirtelen nyílik,mert nekem nincs benne a fogaskerék,csak a fékező kis izé,ezért kicsapódik egyből. Nálam,szépen,komótosan ,csillapítva nyílik,mint a jó kazettásmagnók ajtaja régen! ^_^ Amúgy nem használjuk,max. aprópénz(húszezres :P ) tárolására. Remélem senki sem dohányzik a kocsiban!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Nálam,szépen,komótosan ,csillapítva nyílik,mint a jó kazettásmagnók ajtaja régen! ^_^ Amúgy nem használjuk,max. aprópénz(húszezres :P ) tárolására. Remélem senki sem dohányzik a kocsiban!!! :D de nem ám...az előző tulaj bezzeg beégetett 2 kis pötyit az ülésembe... fúj! aprópénzre és kulcsra használom, a benne lévő kivehető hamutál nélkül, úgy nagyobb a hely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Ez nagyon érdekelne engem is! Én is pont most akarok hozzájuk váltani, mert a többiekhez képest szintén elég jó árat mond nekem a Netrisk... Eddig csak lopás cascom volt egy másiknál, de most szerzi meg a jogsit az asszony és egy teljes cascoval mégis jobban érzem magam :D A kulcsokat nekem is fényképezni kellett anno, szerintem az alapján még nem fognak egy működő immo-s kulcsot legyártani... tavaly az mkb-nál voltam, mert övék volt a legjobb ár. Váltottam a postára,ott 30E/év nekem,B5-ben. Nem volt bajom az mkb-val, de mivel mindenhol előre fizetek 1 évet, és sehol sem okozok kárt ( ^_^ ), ez el is várható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ezt nem értem,nekem fele az alianz-nál Hát azt én sem értem, ott valami 15ezer körül lett volna 1HÓNAPRA!!! Az ugye 180ezer/év :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hát azt én sem értem, ott valami 15ezer körül lett volna 1HÓNAPRA!!! Az ugye 180ezer/év :D Nekem ott 210e lenne a 10/100as (kb a legdrágább...) Budapest B0 26év (és 8 éve vezetek, kár nem volt) Közben én is megtaláltam azt a pár MKB fikázós kommentet valamelyik blog-on, nem tűnik annyira komolynak... Inkább szervizes véleményekre lennék kiváncsi, gondolom ott van független vélemény arról hogy milyenek a kárrendezésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 sziasztok nektek a hamutartó lassan,vagy hirtelen nyílik,mert nekem nincs benne a fogaskerék,csak a fékező kis izé,ezért kicsapódik egyből. Nekem hirtelen kivágódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Freeze! Ha lesz egy kis időd photoshoppal át tudnád alakítani EZT vadász zöld színűre? Az após ilyet akar venni csak szeretné látni, hogy nézne ki zöldben, ugyanis vadászik az öreg és más szín nem jó csak a zöld.:D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nekem ott 210e lenne a 10/100as (kb a legdrágább...) Budapest B0 26év (és 8 éve vezetek, kár nem volt) Közben én is megtaláltam azt a pár MKB fikázós kommentet valamelyik blog-on, nem tűnik annyira komolynak... Inkább szervizes véleményekre lennék kiváncsi, gondolom ott van független vélemény arról hogy milyenek a kárrendezésnél. ja, egyébként itt találtam a negatív kritikát, nem is a szövegben, hanem inkább a kommentek között... http://szivatos.blog.hu/2010/05/21/cascot_...k_szivat_az_mkb Viszont ha nagyon keresném, biztos mindegyik biztosítóról találnék ilyen-olyan szapulós sztorikat, úgyhogy nem foglalkozom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Valaki segítene? A hátsó üléspad alatt van egy nagy műanyag takarófedél ami nem tudom hogy mit takar, vagy mire való. Nem nyitható, inkább egy 15 centis vakdugóra hasonlít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Valaki segítene? A hátsó üléspad alatt van egy nagy műanyag takarófedél ami nem tudom hogy mit takar, vagy mire való. Nem nyitható, inkább egy 15 centis vakdugóra hasonlít. Nem ott lehet hozzáférni a hajtóanyagtartály tetejéhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem ott lehet hozzáférni a hajtóanyagtartály tetejéhez? De ,onnan szerelhető az AC pumpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Freeze! Ha lesz egy kis időd photoshoppal át tudnád alakítani EZT vadász zöld színűre? Az após ilyet akar venni csak szeretné látni, hogy nézne ki zöldben, ugyanis vadászik az öreg és más szín nem jó csak a zöld.:D Köszi Nem csak ilyen színekben érhető el? http://www.daciaduster.org/ - Oldal alja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ja, hát hétvégén arrafelé gyakori a 4-6 km-es sor :D Kaposvár - Mernye etap kb. 17-18 km 95 perc. Nem volt semmi ilyesmi. Csak sár és útjavítás ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 ESP-t lehet utólag beépíteni egy 99-es 1,6os (tehát még nem elektromos gázpedálos) Astraba? Vagy ugyanilyen idős 1,4-es és 1,8-as motorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nem csak ilyen színekben érhető el? http://www.daciaduster.org/ - Oldal alja... Tudom, hogy csak ezekben a színekben van, de nem létezik olyan, hogy én azt mondom nekem zöld kell és akkor zöldre festik..?? Igazából nem tartana semmiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts