potyo Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Anyámék is hibásan érintkeztek egyszer... na azé vagyok én ^_^:D:D: Szokták mondani: "nem birt apád nyugodtan aludni" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 ^_^Szokták mondani: "nem birt apád nyugodtan aludni" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Szokták mondani: "nem birt apád nyugodtan aludni" :D Cagy csak szexálomkóros. Most ez nagyon divat, pont ma olvastam ezt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Cagy csak szexálomkóros. Most ez nagyon divat, pont ma olvastam ezt. :D Lehet konzervatív vagyok, de ébren jobb az ilyesmi. Alvás közben max. aludni jó... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én fenntartásokkal kezelem ezeket a kosza orvostani híreket. Olyan ez minta Bifidusz eszenzisz Bifidusz akturegulárisz El Kezei deffenzisz A magyarországo fogorvosok szövetségének az ajánlása A magyaroszági Pizzaszövetség ajánlása Lehet konzervatív vagyok, de ébren jobb az ilyesmi. Alvás közben max. aludni jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleo Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Na aztan ti kisegitetek :D))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Na aztan ti kisegitetek :D))) Szerintem a fojtószelepnél is lehet valami gond. Úgy tudom, ez is bejátszik az ECU-nak a gázpedál állás mellett. Mikor leállítod, nem hallasz zajt a fojtószelep felől, amikor keresi a helyét? A helyedben én leszedném/leszedetném, és jó alaposan elpucolnám WD40-el, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Tudja valaki Zachi tel. számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Üdv! Láttátok az új Caravant illetve sports tourert? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/06/1...uj_astra_kombi/ Egy gondom vana formatervvel. Annyira sportosra akarták, hogy pont családi autónak lesz kicsit nehezen használható, mert a hátsó ablakoknál az övvonal rettentő magas aztán nyüszögnek majd a lurkók, mert nem látnak ki... Mondjuk ez mostanság minden autónal így van, kivétel talán a Skoda roomster... A csomagtartótól is féltem, mert a hírekben mondták, hogy nem lesz világbajnok, de az én Caravbanom 470 literénél még nagyobb is és ebben is nagyon jól elférek. Szóval király, csak félek, hogy az ára miatt nem nekem való lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem tudtok olcsón spoilert/szárnyat/ g astrára? Nekem nincs az autómon és olyan hiányosnak érzem anélkül a gépet!Szerintem sokat dob rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Igen...valaki tuti tudja :P nincs az az ember akinek senki sem tudná a telszámát :D ^_^ Tudja valaki Zachi tel. számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Üdv! Láttátok az új Caravant illetve sports tourert? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/06/1...uj_astra_kombi/ Egy gondom van a formatervvel. Annyira sportosra akarták, hogy pont családi autónak lesz kicsit nehezen használható, mert a hátsó ablakoknál az övvonal rettentő magas aztán nyüszögnek majd a lurkók, mert nem látnak ki... Mondjuk ez mostanság minden autónal így van, kivétel talán a Skoda roomster... Nagyon szép,nekem bejön(ne)! :D Ja,a mostani kombik már nem csak arról szólnak,mint régebben. Az esztétikum már megelőzi a nagy raktér/pakolhatóság szempontokat! Nem tudtok olcsón spoilert/szárnyat/ g astrára? Nekem nincs az autómon és olyan hiányosnak érzem anélkül a gépet!Szerintem sokat dob rajta! Vatera vagy bontó! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Igen...valaki tuti tudja :P nincs az az ember akinek senki sem tudná a telszámát :D ^_^ Köszi Emese. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Igen...valaki tuti tudja ;) nincs az az ember akinek senki sem tudná a telszámát ^_^ :P Ez jó volt! ;) Az biztos,hogy 06- al kezdődik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Tudja valaki Zachi tel. számát? Én kis hazánk ÖSSZES telefonszámát fejből tudom! csak nem tudom, kihez tartozik a szám (mármint nem az én szám, ugye...) :D AVAGY: nekem a Balatonban mindenhol leér a lábam - csak a fejem nem látszik ki... na jó, reggelre ennyit, mindenkinek hasonlóan vidám napot, mint ahogy nekem indult! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 CarTársak... Ezt sasoljátok meg. Én percekig csuklottam. Egy eccerű Astra G :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem tudtok olcsón spoilert/szárnyat/ g astrára? Nekem nincs az autómon és olyan hiányosnak érzem anélkül a gépet!Szerintem sokat dob rajta! ...és minimum 11.85 lóerővel meg is emeli a teljesítményt!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 És még én vagyok a hugyosbokor..... :D ^_^ Mocskos banda :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 És még én vagyok a hugyosbokor..... :D ^_^ Mocskos banda :P ;) ki vagyunk osztva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 CarTársak... Ezt sasoljátok meg. Én percekig csuklottam. Egy eccerű Astra G :P Mintha pár fontos komponenes hiányozna belőle. :D Legalább nem lopják el lábon. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Mintha pár fontos komponenes hiányozna belőle. :D Legalább nem lopják el lábon. ^_^ az is barom aki ellopja. már bocsánat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 KÉne a ráknak... Egyből eladnám :D az is barom aki ellopja. már bocsánat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 KÉne a ráknak... Egyből eladnám :D hát igen.. azért talán nem véletlen, h G astránk van! ez egy ésszerű autó, kevés kompromisszummal, a videón pedig egy pazarló, használhatatlan baromság van. Ez az okfejtésem igaz lehet(ne), de végülis G astra van a videón... ki érti ezt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 :D:D hát igen.. azért talán nem véletlen, h G astránk van! ez egy ésszerű autó, kevés kompromisszummal, a videón pedig egy pazarló, használhatatlan baromság van. Ez az okfejtésem igaz lehet(ne), de végülis G astra van a videón... ki érti ezt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts