GH Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 starchild83 írta: Lehet volt már róla szó, de szeretnék bicikli tartót, azt a fajtát gondoltam amit hátra kell rögzíteni a csomagtartó mögé, ilyen szíjakkal is... Erről vkinek valami vélemény? Mondjuk EZ? Én pörögtem ezen itt nemrég. 5 ajtós a járgányod? Ha igen akkor szerintem ne erőltesd... Ilyen hátulra szerelhetőt akartam, de az olcsóbbak egyszerűen nem jók erre az autóra sehogy sem, van ez a Thule ami azt írja magáról hogy igen, de horror pénzbe kerül úgyhogy ki sem próbáltam. Azt is számold bele, hogy szinte biztosan takarásba kerül a féklámpa/rendszám, ezeknek meg kell oldani a láthatóvá tételét (van hozzá kiegészítő), ami szerintem plusz macera + pénz, ha nem akarsz mindenhol a kékekkel birkózni... Én végül belenyugodtam és vettem egy egyszerű tetőcsomit meg gyári Opel (egyébként sztem Thule) 0km-es bringaszállítót 8e-ért/db a Vaterán :rolleyes:
speter Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 starchild83 írta: Lehet volt már róla szó, de szeretnék bicikli tartót, azt a fajtát gondoltam amit hátra kell rögzíteni a csomagtartó mögé, ilyen szíjakkal is... Erről vkinek valami vélemény? Mondjuk EZ? Sógoromék feltettek egyszer egy ilyet a kocsira, utána polírozták két hétig a helyét. aláment a kosz és karcolt. Én tuti nem raknék fel, akkor inkább egy használt gyári tetőcsomi kb 15e pénzért + 1-2-3 bringatartó a tetőre.
starchild83 Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Ok akkor ez a hátsó módszer kilőve. Tetőcsomira mit ajánlotok? Vegyek Uhuhuéknál gyárit vagy van jó minőségű alternatíva? Típus, gyártó stb?:rolleyes:
Mc-elek Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Zachi,hát szülinapot ,neked vagy 100at még :rolleyes:
Zachi Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Mc-elek írta: Zachi,hát szülinapot ,neked vagy 100at még :rolleyes: Kösz!
Korzika Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Csatlakozom. ;) Boldog szülinapot Zachinak! :rolleyes:
Mc-elek Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Ez milyen már :rolleyes: Diesel Tigra: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra...i_sport-3780270
potyo Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Mc-elek írta: Ez milyen már :rolleyes: Diesel Tigra: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra...i_sport-3780270 Miért ne? Lesz ilyen is: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/06/1...zo_impreza_sti/ Ideje lesz megbékélni a gondolattal, hogy nemsokára a fűnyírót is dízelmotor fogja hajtani ;) -------------------- Nemrég volt itt a kilóméterórák állásáról szó. Igaz, nem Astra, de szerintem belefér. Ma pár percig ez volt:
Zachi Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 banjani írta: Boldog szülinapot Zachi!! :D corsIKa írta: Csatlakozom. :D Boldog szülinapot Zachinak! :D :rolleyes: Köszönöm, köszönöm! ;) Higgyétek el , én tehetek róla a legkevésbé! :D Gratuláltam is őseimnek. :D
starchild83 Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 ERRŐL mi a vélemény? Plusz ehhez jönne a 2 kerékpár rögzítő ~8k körül / db... 50ből meglennék. Tartónak mondjuk THULE FreeRide 530
uhuhu Elküldve Június12, 2010 Szerző Elküldve Június12, 2010 Handbrake írta: Üdv! Opelék küldtek levelet, Az Opel gyártmányú gépjárművek műszaki problémái, típusonként. Insignia 7 db Vectra C és Signum: 1 db Astra H, Zafira B: 1 db Vivaro: 2 db Érdekes, hogy ilyen előfordul........ Toyota szagú nem? ezt a levelet azért kaptad, mert az autód érintett egy visszahivásban. a motorburkolatban megáll a viz, és kirohad a lengőkar tartó a bölcsőben....
Zachi Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 Összesen 11db Magyarországon? Hogy lehet ehhez hasonlítani a Toyota visszahívását?
Amusing Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 starchild83 írta: ERRŐL mi a vélemény? Plusz ehhez jönne a 2 kerékpár rögzítő ~8k körül / db... 50ből meglennék. Tartónak mondjuk THULE FreeRide 530 ilyen bicaj tartót már én láttam már 6-7k körül, szemeztem is vele (záras) majd megkeresem hol láttam. Vaterával vigyázz, mert sok minden drágább
GH Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 starchild83 írta: ERRŐL mi a vélemény? Plusz ehhez jönne a 2 kerékpár rögzítő ~8k körül / db... 50ből meglennék. Tartónak mondjuk THULE FreeRide 530 Miért nem veszel használtat (vagy legalább 2nd hand) a tetőcsomiból is? Vaterán 10 körül már szokott lenni gyári meg thule. Elromlani nem nagyon tud...
uhuhu Elküldve Június12, 2010 Szerző Elküldve Június12, 2010 Zachi írta: Összesen 11db Magyarországon? Hogy lehet ehhez hasonlítani a Toyota visszahívását? ez nem 11 db autó, hanem 11 fajta visszahivás....
Zachi Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 uhuhu írta: ez nem 11 db autó, hanem 11 fajta visszahivás.... Ja! ;) Akkor most: vagy én nem tudok olvasni (annyira másnapos nem vagyok :rolleyes: )vagy ők nem tudnak fogalmaznivagy a szövegkörnyezetből kiragadva az idézet félreérthető
GH Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 azért ez az Insignia 7db eléggé riasztó a többihez képest :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Zachi írta: Ja! ^_^ Akkor most: vagy én nem tudok olvasni (annyira másnapos nem vagyok :D )vagy ők nem tudnak fogalmaznivagy a szövegkörnyezetből kiragadva az idézet félreérthető Nekem is úgy jött le hogy ez 11féle olyan problémát jelent ami miatt visszahívták az autókat... @GH: ez engem is elgondolkodtatott, aztán arra jutottam hogy valószínűleg ez azért lehet mert az Insignia még nem annyira "kiforrott" autó mint a többi, még vannak gyermekbetegségei. A H Astrát ugye 2003-ban mutatták be, de amint az ábra mutatja, még ma is kerülnek felszínre konstrukciós problémák a típussal kapcsolatban.
Carpenter Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 starchild83 írta: Lehet volt már róla szó, de szeretnék bicikli tartót, azt a fajtát gondoltam amit hátra kell rögzíteni a csomagtartó mögé, ilyen szíjakkal is... Erről vkinek valami vélemény? Mondjuk EZ? Szia! Nekem ilyen van az F Astra Caravánomhoz. 2-3 bicajt viszek vele rendszeresen. Nagyon nehéz lesz tőle az autó és meghúzza a hátsó ajtót a bringák súlya. No meg az akasztó kampók is karcolnak. Úgy hogy most olyat veszek majd, amit vonóhorogra lehet szerelni.
szasa77 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Hallottam, hogy létezik vmiféle gázpedál tuning! Tud rola valaki valamit mondani? A másik kérdés, hogy softvert tud-e valaki modositani (tuningolni)? Köszi a segitséget és bocs ha sügérséget kérdezek!! :D
dsteel Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 szasa77 írta: Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Hallottam, hogy létezik vmiféle gázpedál tuning! Tud rola valaki valamit mondani? A másik kérdés, hogy softvert tud-e valaki modositani (tuningolni)? Köszi a segitséget és bocs ha sügérséget kérdezek!! :D Miért, nem ugrik eléggé a dízeled? Na jó, az enyém se ^_^ Ami idegesít az enyémen: akkora a turbólyuk, mint a Marianna-árok. 2000 f/p-ig akárhogy taposnám szegény belét: semmi, aztán 2000-től belepréselődöm az ülésbe (kis kötői túlzás). Ha klíma van, még annyira se húz (természetesen) sw frissítésre gondolsz, vagy effektív a tuningra... Mert frissítésre tudok embert, tuningra nem... A gázpedáltuningot valahol már tárgyalták (talán itt), asszem van olyan vélemény, h átverés, de majd mások, akik járatosabbak, kifejtik...
zoleo Elküldve Június16, 2010 Elküldve Június16, 2010 Sziasztok! A kovetkezo problemamat szeretnem megosztani veletek, remelve hogy valaki mar halott errol es tud segiteni. Egy 2003-as G Astra Z16SE tulajdonosa vagyok, a minap a kovetkezo problema tortent: Menet kozben, egyik pillanatrol a masikra egyszercsak elment a gazpedal, vagyis abszolut nem erzekelt semmit, semmi figyelmezteto lampa nem gyult ki, a motor nem allt meg. Felrehuztam az ut melle, ket haromszori probalkozas utan egy kicsit hagytam pihenni (kb 10 perc), utana elindult, hazaertem vele. Masnap mentem a szervizbe, racsatlakoztattuk a laptopot, es kiirta, hogy Gazpedal helyzeterzekelo szenzor hiba. Elmentem beszereztem egy gazpedalt, kicsereltuk, de a hiba ugyanugy megmaradt. Bongezgetve forumokon, talaltam meg egy olyan leirast, hogy ki kell takaritani a folytoszelepet(Throttle Body), miutan ez megtortnet, 3 napig nem volt gond, a tegnap ismet megtortent, elment a gazpedal. Kelrek ha tudtok segitsetek! Mivel lehet a gond? Elore koszonom!
freeze Elküldve Június16, 2010 Elküldve Június16, 2010 Anyámék is hibásan érintkeztek egyszer... na azé vagyok én :D:D:D: potyo írta: Hibás érintkezés nem lehet valahol?
Recommended Posts