Mc-elek Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Hát ha az van :rolleyes: Szülinapot banjaninak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Isten éltessen banjani! (A nevedet olvasva először mindig Gordon polgártársunk jut eszembe... :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Köszönöm mindenkinek! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Isten éltessen banjani! (A nevedet olvasva először mindig Gordon polgártársunk jut eszembe... ;) ) Meg a Rózsaszín pitbull:rapbull című száma.Ez!!!!!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Isten éltessen banjani! (A nevedet olvasva először mindig Gordon polgártársunk jut eszembe... :D ) én meg mindig azt gondoltam, h ez vmi olasz név a banjani (mondjuk úgy ejtjük ki, h bánnyáni) :rolleyes: aztán belegondoltam, és valszeg egy szép magyar név ;) érjed a füled ameddig akarod, a bokád talán már túlzás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 én meg mindig azt gondoltam, h ez vmi olasz név a banjani (mondjuk úgy ejtjük ki, h bánnyáni) :rolleyes: Hát akkor: Buon compleanno signore! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Hey bajnani! (bannyáni) Bere troppo il mio amico! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Hey bajnani! (bannyáni) Bere troppo il mio amico! nem tok ám olaszul, csak sejtek... Az aláírásod viszont bene, sehr gut... szerk: buono :rolleyes:)) mire jó a gugli tránszlétör Link to comment Megosztás: More sharing options...
psc2 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Hello Valaki nem tudja kb mennyibe kerül egy komplett bal oldal metál fényezés mostanság? Előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 az illetékeseknek boldog név és/vagy szülinapot. :rolleyes: corsIKa: milyen acél váz, milyen átépítés? csak érdekel mint bringást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nehogy azt hidd, hogy én nem azzal fordítottam :rolleyes: Én sem tudok olaszul! Azt akartam írni, hogy, Igyál sokat Barátom! :D nem tok ám olaszul, csak sejtek... Az aláírásod viszont bene, sehr gut... szerk: buono ;) )) mire jó a gugli tránszlétör Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nehogy azt hidd, hogy én nem azzal fordítottam :rolleyes: Én sem tudok olaszul! Azt akartam írni, hogy, Igyál sokat Barátom! ;) Igen, aztat már megértettem, mit jelent. Már aszittem tucc olaszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 az illetékeseknek boldog név és/vagy szülinapot. :rolleyes: corsIKa: milyen acél váz, milyen átépítés? csak érdekel mint bringást. pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 corsa nem astra de na http://homar.blog.hu/2010/06/07/az_opel_sz...yilik_a_legzsak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Banjani! Boldog születésnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Banjani! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Szereztem 1 sötét lámpát, de van rajta egy méllyebb karc amúgy nem matt és jó állapotban van! Milyen mélykarcot lehet kipolírozni egy lámpából?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Üdv! Opelék küldtek levelet, Az Opel gyártmányú gépjárművek műszaki problémái, típusonként. Insignia 7 db Vectra C és Signum: 1 db Astra H, Zafira B: 1 db Vivaro: 2 db Érdekes, hogy ilyen előfordul........ Toyota szagú nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Egy kis érdekesség aki még nem látott ilyet.Autodiagnosztika Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nem hangzik rosszul, ha szerelő volnék, boztos meg nézném Egy kis érdekesség aki még nem látott ilyet.Autodiagnosztika Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 egy kis vidámság ebben a melegben: http://oddee.com/item_97051.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Üdv! Opelék küldtek levelet, Az Opel gyártmányú gépjárművek műszaki problémái, típusonként. Insignia 7 db Vectra C és Signum: 1 db Astra H, Zafira B: 1 db Vivaro: 2 db Érdekes, hogy ilyen előfordul........ Toyota szagú nem? Ha a Fiat a japánoké lenne, igen gyakori lenne a szepuku! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ha a Fiat a japánoké lenne, igen gyakori lenne a szepuku! ;) ez jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Vaterán "opelalkatreszek" néven nem tudjátok ki árul kijelzővédő fóliát? Hátha opeles hátszéllel akciós lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Lehet volt már róla szó, de szeretnék bicikli tartót, azt a fajtát gondoltam amit hátra kell rögzíteni a csomagtartó mögé, ilyen szíjakkal is... Erről vkinek valami vélemény? Mondjuk EZ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts