Korzika Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 http://www.ergus.hu/digitig.html Múlthéten rendeltem,nagyon jó. Megszoktam égni én is,relatív kis árammal dolgozok. 100A felett pulcsi vagy kabát ;) Mehetsz a Teutul családba! :rolleyes: :D Hadd kérdezzem már meg,hogy bicikli(mtb) vázat mivel kell hegeszteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Mehetsz a Teutul családba! :rolleyes: ;) Hadd kérdezzem már meg,hogy bicikli(mtb) vázat mivel kell hegeszteni? Az alakom megvan hozzá :D Én awi-val csinálnám főleg ha alu vagy cr-mo anyagból van a váz. Ha sima szénacél (ST37),akkor lehet elektróda vagy láng vagy co. Én awi-t javaslom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Az alakom megvan hozzá :rolleyes: Én awi-val csinálnám főleg ha alu vagy cr-mo anyagból van a váz. Ha sima szénacél (ST37),akkor lehet elektróda vagy láng vagy co. Én awi-t javaslom Acélvázas átépítése készül(ne)! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Acélvázas átépítése készül(ne)! :rolleyes: awi-t neki. ;) tiszta ,szép,mély beolvadás,kicsi hőtérkép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Dolgozós képek :rolleyes: De szép lesz ;) Má várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 De szép lesz :rolleyes: Má várom ;) Meg milyen jó lesz felvinni a negyedikre. Kösd fel a ... :D Bazi nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 http://www.ergus.hu/digitig.html Múlthéten rendeltem,nagyon jó. Megszoktam égni én is,relatív kis árammal dolgozok. 100A felett pulcsi vagy kabát ;) 260e+áfa!!!!?? :rolleyes: Nem sok egy kicsit? EZ szerintem sokkal jobb gép és olcsóbb is. Tud AC/DC áramot, jobb a bekapcs. ideje és nem utolsó sorban olcsóbb is. Mondjuk igaz, hogy 30kg. De abban a kategóriában is vannak olcsóbb gépek mint amit vettél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Meg milyen jó lesz felvinni a negyedikre. Kösd fel a ... :D Bazi nehéz. Őőő, azt hittem nekem csak a kocsit kell intézni :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 260e+áfa!!!!?? :rolleyes: Nem sok egy kicsit? EZ szerintem sokkal jobb gép és olcsóbb is. Tud AC/DC áramot, jobb a bekapcs. ideje és nem utolsó sorban olcsóbb is. Mondjuk igaz, hogy 30kg. De abban a kategóriában is vannak olcsóbb gépek mint amit vettél. Van ettől olcsóbb is br108e-ért,de az és ez is kínai lom. Van különbség hidd el ;) A másik dolog: 20% erejéig lehet felszerelést venni hozzá azaz 208e a gép.Mert ugye az áfa vissza jön. :D És még volt 3% előre utalási kedvezmény. A főnők nem akart kínait venni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Őőő, azt hittem nekem csak a kocsit kell intézni ;) :D :D Majd az erő velünk lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Majd az erő velünk lesz :rolleyes: Vagy majd Besza-Behu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Őőő, azt hittem nekem csak a kocsit kell intézni :rolleyes: ;) :D Magánbörtönt építetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Magánbörtönt építetek? :rolleyes: Ne is mond... Frankfurt-ban azt építettem,ott van a tudomány nem Sándorfalván ;) Szerk: http://de.wikipedia.org/wiki/Verwaltungsge...diums_Frankfurt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Én nagyon elégedet vagyok a G Astrámal akárki akármit mond ennyi jó kis autó szerintem le a kallapal az Opel előtt 4DANKE OPEL! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Én nagyon elégedet vagyok a G Astrámal akárki akármit mond ennyi jó kis autó szerintem le a kallapal az Opel előtt 4DANKE OPEL! :rolleyes: ;) Nem akarlak megbántani, de téged az OPEL bérelt fel, hogy mindenféle jókat írj az autóról? mert hasonló dícsérő szavakat már korábban is írtál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nem akarlak megbántani, de téged az OPEL bérelt fel, hogy mindenféle jókat írj az autóról? mert hasonló dícsérő szavakat már korábban is írtál... hagyd már ..ezt legalább érhetően és helyesen írta le... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 hagyd már ..ezt legalább érhetően és helyesen írta le... ;) én kérek elnézést :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Boldog névnapot a Norberteknek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Boldog névnapot a Norberteknek :rolleyes: Itt is Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Itt is Köszi szépen. Én is köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Boldog névnapot a Norberteknek ;) BOldognévn apotkív Ánoka NorbeekNAk% :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 BOldognévn apotkív Ánoka NorbeekNAk% ;) Ez olyan Livis :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Boldog névnapot a Norberteknek :rolleyes: Én is minden jót kívánok nekik! Öcsémnek is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 hagyd már ..ezt legalább érhetően és helyesen írta le... :D :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 :D :rolleyes: ;) Boldog szülinapot Banjani! :D Isten éltessen sokáig! A Róberteknek,Robiknak pedig nagyon sok boldog névnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts