NeedForSpeed Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Az Astra H caravan baró vas! Sokféle autót nézegettem mostanában (VW,Skoda,Seat,Ford), de úgy néz ki ha csere lesz maradok az 1,7-es H-nál. Árban is jó, megminden. H Astra Caravan project nekem is felötlött. Én egy külföldről behozott 1.9 150 pacis, kicsit sérült OPC line 2 verzót hoznék. Minap volt fenn egy 1.8Mért. Nagyon baráti volt. Azt atomjaira dobnám és opc arden kékre lefújnám és egy csippet még tolnék bele 185paci és ennyi. Ja meg egy H opc első lökös mert azt opc line csomagban nem adják. Ebben felállásban lenne belőle kb 1db, mivel H kombit nem gyártottak opc-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 H Astra Caravan project nekem is felötlött. Én egy külföldről behozott 1.9 150 pacis, kicsit sérült OPC line 2 verzót hoznék. Minap volt fenn egy 1.8Mért. Nagyon baráti volt. Azt atomjaira dobnám és opc arden kékre lefújnám és egy csippet még tolnék bele 185paci és ennyi. Ja meg egy H opc első lökös mert azt opc line csomagban nem adják. Ebben felállásban lenne belőle kb 1db, mivel H kombit nem gyártottak opc-be. Nna ez tutti projekt lenne!! Az 1,9-es 120 lovas verziót (ebből azért jóval több van mint a 150 paripásból) én is bevállalnám, de ezek drágábbak. Két dolog miatt viszont paráznék ezektől a motroktól, az egyik, hogy úgy tudom ezek valami dígó származékok, a másik meg a fő szopatógép a kettős tömegű lendkerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nna ez tutti projekt lenne!! Az 1,9-es 120 lovas verziót (ebből azért jóval több van mint a 150 paripásból) én is bevállalnám, de ezek drágábbak. Két dolog miatt viszont paráznék ezektől a motroktól, az egyik, hogy úgy tudom ezek valami dígó származékok, a másik meg a fő szopatógép a kettős tömegű lendkerék. Mi a gond a Fiat motorokkal? Elég sok helyre rakták azt az 1,9-es motort, nem olyan elveszett cég a Fiat, mint sokan gondolják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 A macskáimnak is tetszik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 A macskáimnak is tetszik :rolleyes: Nagyon komoly ;) .A kutyám majd szét szette a monitort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bakker... Most nézem ,hogy kulccsal fel lehet húzni az ablakot??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bakker... Most nézem ,hogy kulccsal fel lehet húzni az ablakot??!! Aha, fel lehet. Csak záráskor elfordítva tartod a kulcsot, s húzza is. Távirányítóval próbálkoztam hasonlót (hosszan nyomtam a bezáró gombot), de azzal nem húzta fel. Ezt nem tudja, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bakker... Most nézem ,hogy kulccsal fel lehet húzni az ablakot??!! Az enyémet biztos nem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Aha, fel lehet. Csak záráskor elfordítva tartod a kulcsot, s húzza is. Távirányítóval próbálkoztam hasonlót (hosszan nyomtam a bezáró gombot), de azzal nem húzta fel. Ezt nem tudja, ugye? De tudja,csak át kell valami 2 szálat kötni.Nekem is így csinálták meg,csak én arra ráuntam,és raktam bele egy felhúzó modult Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Aha, fel lehet. Csak záráskor elfordítva tartod a kulcsot, s húzza is. Távirányítóval próbálkoztam hasonlót (hosszan nyomtam a bezáró gombot), de azzal nem húzta fel. Ezt nem tudja, ugye? Igen, felhúzza kulccsal és nálam reteszelésre riaszt és húzza min2 ablakot! :rolleyes: Elvileg gyári modul de utólag lett belerakva az enyémbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na, eldöntöttem, hogy veszek az autóra légterelőt. Visszaolvastam a fórumon (nem csak ezen, hanem már jártam ford, suzuki, citroen fórumokon is) a HEKO vs Szatuna párbajokat de 2 dologra sehol sem kaptam választ. 1. Melyik típus szereti jobban a fóliázott (első és hátsó) üveget? 2. Be lehet-e hajtani ezektől a terelőktől a visszapillantó tükröket? Nekem a HEKO csinosabb, de a Szatuna masszívabbnak látszik viszont éppen emiatt, hogy vastagabb lehet, hogy "kevesebb" a hely az üvegnek.... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na, eldöntöttem, hogy veszek az autóra légterelőt. Visszaolvastam a fórumon (nem csak ezen, hanem már jártam ford, suzuki, citroen fórumokon is) a HEKO vs Szatuna párbajokat de 2 dologra sehol sem kaptam választ. 1. Melyik típus szereti jobban a fóliázott (első és hátsó) üveget? 2. Be lehet-e hajtani ezektől a terelőktől a visszapillantó tükröket? Nekem a HEKO csinosabb, de a Szatuna masszívabbnak látszik viszont éppen emiatt, hogy vastagabb lehet, hogy "kevesebb" a hely az üvegnek.... köszi A szatuna talán 5 ml esővel kevesebbet enged be, vagyis 0,05 mm-el lejjebb engedheted az ablakot esőben, mint a Hekonal. A Heko csinosabb, én azért vettem azt annó. A kérdéseidre nem tudom a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 nekem volt szatuna asszem 1 év után belekaristolt az üvegbe, picit be tudod hajtani a visszapillt, de nem teljesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 nekem volt szatuna asszem 1 év után belekaristolt az üvegbe, picit be tudod hajtani a visszapillt, de nem teljesen nekem szatuna van, kicsit megkarcolta az üveg sarkát nálam is, de én normálisan be tudom hajtani a visszapillantót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem HEKO van, szvsz jobban néz ki mint szatuna, az kicsi már ormótlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Igen, felhúzza kulccsal és nálam reteszelésre riaszt és húzza min2 ablakot! :rolleyes: Elvileg gyári modul de utólag lett belerakva az enyémbe! Találtam egy ilyet: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._171394890.html Nekem is haasonló van gyáriba! (a hátsókat is felhúzná, ha nem kurblis lenne !!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 A szatuna jobb,de a heko a szebb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok...zerviztol_36854 Vajon a gyakorlatban is fog ez működni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok...zerviztol_36854 Vajon a gyakorlatban is fog ez működni? Persze, sok utángyártott alkatrész után az emberek kiborulnak és beviszik a szakszervízbe az autójukat. Ki jár rosszul, megint az autós, aki egyszer kifizeti az ugy. alkatrészt + beszerelést, aztán meg viszi a márkaszervízbe és ott is kifizeti már a gyári alkatrész + munkadíjat. Elszaporodnak a koklerek is. Nyugaton ez lesz. A garis szervizeket meg úgysem fogják elengedni, tehát Te otthon tuti nem szervizelhetsz, max viheted autószerelős haverhoz, akinek van papírja. Szerintem ez sokat nem fog érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Ezmiez Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Ezmiez Csak idézem az egyik TC-s hozzászólót: ""Csak azok a műveletek képeznek kivételt, amelyek a gyártó által biztosított garancia feltételei." Ez meg majdnem minden, szóval adtunk a szarnak egy pofont." Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na közbe vettem én is egy ilyet http://www.vatera.hu/insignia_ablakfuvoka_..._171266191.html És be is szereltem.Szerintem nagyon jó.Raktam fel egy rövid kis videót. Ide http://www.youtube.com/watch?v=LceyoVZ7Fm8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na közbe vettem én is egy ilyet http://www.vatera.hu/insignia_ablakfuvoka_..._171266191.html És be is szereltem.Szerintem nagyon jó.Raktam fel egy rövid kis videót. Ide http://www.youtube.com/watch?v=LceyoVZ7Fm8 nem akarok senkit sem megbántani de ez miért jobb mint a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 nem akarok senkit sem megbántani de ez miért jobb mint a gyári? mert olyan mint egy szép szökőkút!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 nem akarok senkit sem megbántani de ez miért jobb mint a gyári? Mármint a gyári G Astra fúvókánál? Hát az látszik a videón: mert ez nem két vékony sugárban spriccel fúvókánként, hanem porlaszt. Viszont engem az érdekelne hogy ez valami utángyártott szerkezet lehet? Mert akkor elég drága, a gyári Insignia fúvóka is ugyanennyibe kerül és az mégiscsak eredeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts