1.2 gcc Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 G,H,J? Vagy Veki C? :rolleyes: G Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 - a középső tükör környékén van két kis "szem", gondolom ez valami belső érzékelő (nekem nyoma sincs ilyennek) - a vészvillogó kapcsolójában a műszerfalon van egy kis piros LED, ami a gyári riasztó bekapcsolt állapotát jelzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signu...utomata-3866977 Szerintetek? szerintem szép csak ilyenkor azt kérdezem magamtól minek ad el vki egy 2 éves kocsit, 5 millás bukással (aki ennyiért vesz kocsit csak nem 0 ft onerővel hitelre vette) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ha mostani gépezetet le kéne cserélném, én vmi ilyesmire tenném: Szerintem szép, jó, kényelmes. Hogy jó-e az már más kérdés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Pootj !!! Boldog szülinapot !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ha mostani gépezetet le kéne cserélném, én vmi ilyesmire tenném: Szerintem szép, jó, kényelmes. Hogy jó-e az már más kérdés :rolleyes: szép autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Nem nézz ki rosszul ez az opel astra H kombi és a saját súlya is csak 1280 kg szerintem megéri!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Az Astra H caravan baró vas! Sokféle autót nézegettem mostanában (VW,Skoda,Seat,Ford), de úgy néz ki ha csere lesz maradok az 1,7-es H-nál. Árban is jó, megminden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 jaja csak még az árakon nem érződik, hogy ujjonan 2,9-ba kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 jaja csak még az árakon nem érződik, hogy ujjonan 2,9-ba kerül Igen, de ez 2,9-es ár az "alap" egynégyes, ötajtósra vonatkozik. De majd most megnézem mit kóstál újonnan egy wagon 1,7-es 100-lovas extrázottabb vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Astra H ötajtós árak: http://www.opelmaxabo.hu/opel-arak/astra_arlista.pdf A dízel 4,7!!-től indul!! Érdemes megnézni az extrákért kért +árat is!! :rolleyes: Horror!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Tényleg, G-t (Classic II-t) meddig lehet még kapni? Kompakt kategóriában, ár-érték arányban szerintem még mindig nyerő. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Tényleg, G-t (Classic II-t) meddig lehet még kapni? Kompakt kategóriában, ár-érték arányban szerintem még mindig nyerő. :rolleyes: Én már csak cl3-t látok,de biztos van elfekvő Másrészt szerintem jó ár a 3 guriga a cl3ért. Igaz z14xep van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Én már csak cl3-t látok,de biztos van elfekvő Másrészt szerintem jó ár a 3 guriga a cl3ért. Igaz z14xep van benne. Szia, hugyi, minden OK? nálam igen :rolleyes: képzeld, ki kellett kennem szilikonnal az ablakperem alatt, mert bevert a cunami, de most már ok. Ahogy látom, jön a következő monszun, jó kis teszt lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szia, hugyi, minden OK? nálam igen :rolleyes: képzeld, ki kellett kennem szilikonnal az ablakperem alatt, mert bevert a cunami, de most már ok. Ahogy látom, jön a következő monszun, jó kis teszt lesz. Csá Dani Minden oké. Szereti a v-power racing-et ;) melyik ablaknál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csá Dani Minden oké. Szereti a v-power racing-et :rolleyes: melyik ablaknál? A szélvédő alatti vékony nútos műa. perem alját kentem végig szilikonnal. Teljesen szétszedtem az elejét és egy adta víz volt a szellőző ventinél a műanyag doboz, szó se róla, ez sztem hülyén van megoldva: ha egy kicsit elmozdul a perem, rögtön befolyik onnan a lábtérbe a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Reteszelés, ilyen is van? Hát, nem tudtam. És akkor a riasztó? Az már az első zárással bekapcsol? Nekem az első zárással csak a központit zárja le,és a másodikkal kapcsol be a reteszelés és a riasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Milyen hibák??? :rolleyes: Pl miket kellet cserélni.akármi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Nekem az első zárással csak a központit zárja le,és a másodikkal kapcsol be a reteszelés és a riasztó. Ja, ez így van. Fnél meg akkor volt a retesz, ha vízszintesen húztad ki a kulcsot a zárból, nem alaphelyzetben állva. De azt hallottam, ez pár mp-cel hosszabbítja csak meg a bejutást, valahogy simán eltörik a reteszt. Bár néha a pár mp is elég, h ne vacakoljon vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 A szélvédő alatti vékony nútos műa. perem alját kentem végig szilikonnal. Teljesen szétszedtem az elejét és egy adta víz volt a szellőző ventinél a műanyag doboz, szó se róla, ez sztem hülyén van megoldva: ha egy kicsit elmozdul a perem, rögtön befolyik onnan a lábtérbe a víz. Ilyen nekem is volt a corsa-ba,lecsúszott a szélvédőről a gumi. a kesztyűtartóban állt a víz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ilyen nekem is volt a corsa-ba,lecsúszott a szélvédőről a gumi. a kesztyűtartóban állt a víz ;) No akkor egy újabb opel-betegség szemtanúi lehetünk: nekem az Fben a szétcsúszott tömítés miatt ázott szrrá a pollenszűrő és dobta a párát mindenfelé. De amíg erre rájöttem... akkor még full kezdő opeles vóttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 No akkor egy újabb opel-betegség szemtanúi lehetünk: nekem az Fben a szétcsúszott tömítés miatt ázott szrrá a pollenszűrő és dobta a párát mindenfelé. De amíg erre rájöttem... akkor még full kezdő opeles vóttam :rolleyes: asszony corsa-ja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ja, ez így van. Fnél meg akkor volt a retesz, ha vízszintesen húztad ki a kulcsot a zárból, nem alaphelyzetben állva. De azt hallottam, ez pár mp-cel hosszabbítja csak meg a bejutást, valahogy simán eltörik a reteszt. Bár néha a pár mp is elég, h ne vacakoljon vele. A rendőrök azt mondják hogy addig jó még így van,mert ha túl jó volna a kocsik védelme akkor ha kell a tulaj élete árán is elvinnék a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 A rendőrök azt mondják hogy addig jó még így van,mert ha túl jó volna a kocsik védelme akkor ha kell a tulaj élete árán is elvinnék a gépet. Ebben lehet vmi. Asszem én sem szeretném az ujjlenyomatos nyitást: vágnák az ujjamat a nyitáshoz ;) Na jó, megyek gyerekeket fürdetni, meg utána a fektetési ceremónia, bírjátok ki nélkülem, lehet h később visszanézek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ebben lehet vmi. Asszem én sem szeretném az ujjlenyomatos nyitást: vágnák az ujjamat a nyitáshoz ;) Na jó, megyek gyerekeket fürdetni, meg utána a fektetési ceremónia, bírjátok ki nélkülem, lehet h később visszanézek :rolleyes: A retina ellenőrzés sem jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts