Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Bemész az első jobb Opelker.be és leemeled az újságtartó állványról. De bescannelhetem azt is és elküldöm mailben.

Kösssziiiiiiiii :lol:

Ha nem sikerül szerezni, akkor majd megkérlek, hogy küldd el nekem !

Elküldve
Nem ismerem, csak 1x voltam ott 8 éve. De biztos van ott is és free. A Danubiával szerintem az a baj, hogy nem jó helyen van. Közlekedésileg.

Csak azért kérdeztem, mert be akartam nyalni uhu-nak... :wink: Érted? :roll: Egyébként közlekedésileg tényleg szerencsétlen egy helyen van, azt el kell ismerni...

Elküldve

Nyuszifülecske!

Beszéltem telefonon az Uraddal, és azt kell mondanom, hogy a hallottak miattr csalódtam benned....

Hát ezt tanulod ezen a fórumon??? Gagyi , utángyárotott alkatrésszel összerakni a vezérlést?? Hát nem is tudom mit mondjak....

:smt010 :smt107

Elküldve
Nyuszifülecske!

Beszéltem telefonon az Uraddal, és azt kell mondanom, hogy a hallottak miattr csalódtam benned....

Hát ezt tanulod ezen a fórumon??? Gagyi , utángyárotott alkatrésszel összerakni a vezérlést?? Hát nem is tudom mit mondjak....

Várjunk még vele, lehet hogy ékszíjat nem cseréltek neki, és akkor még árban vagyunk... talán...

Elküldve
Nyuszifülecske!

az uram későn szólt hogy vigyem fel a kocsit, de különben meg nem mondtam neki hogy spóroljon az alkatrészen, majd holnap elmondom mi mennyibe, s miért, ne idegesítsetek már, így is tök ideg voltam egész napo.

Elküldve
na nem hallgatom hogy húztok fel még jobban, rohanok a kocsiért. holnap beszámolok.

sziasztok

OK, holnap számolj be! Nyugodj le picit, remélhetőleg azért nincs akkora vész! Valószínű azért csak nem a vezérlésen spóroltak. Vagy esetleg vhonnan nagyobb kedvezménnyel szerzik az alkatrészt... az is lehet tán.

Elküldve

OK, holnap számolj be! Nyugodj le picit, remélhetőleg azért nincs akkora vész! Valószínű azért csak nem a vezérlésen spóroltak. Vagy esetleg vhonnan nagyobb kedvezménnyel szerzik az alkatrészt... az is lehet tán.

Amúgy most miről is van szó ?

Elküldve
Amúgy most miről is van szó ?

Nyuszi most vitte szerelőhöz az autóját... Cseréltek rajta szíjakat, plusz olajat 52-ért... Pontosan még nem tudni, mit, ezt várjuk. Mert így picit olcsónak tűnik ez gyári alkatrészekkel.

Elküldve
Ki mennyire van megelégedve a gyári eépített hangszóróival?...

Én teljesen meg vagyok velük elégedve. CAR300+6 hangszóró... De ezt mindenkinek magának kell hallania és eldöntenie. Ajánlom figyelmedbe az Astra gyári "HIFI" topikot...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.