telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Mármint az újságban ? Igen, ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 NEM ÉRTEK SEMMIT Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Yup. És van benne az új 1.8/16V-ről leírás. 140LE, csomó módosítás. Holnapra bescannelem a cikket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 NEM ÉRTEK SEMMIT Nők... :wink: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Igen, ott! Aham. És azt hol lehet megvenni ? Tán benyakúton láttam, hogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nők... :wink: :oops: utállak!!!! :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Aham. És azt hol lehet megvenni ? Tán benyakúton láttam, hogy van. Jobbaknak kűdik ingyé.... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jahhhh. A jobbak vesznek szép új autót és abból fussa a küldésre :wink: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 utállak!!!! :gib: Látjátok: ezek a házasélet szépségei... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jahhhh. A jobbak vesznek szép új autót és abból fussa a küldésre :smt045 :smt045 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Bemész az első jobb Opelker.be és leemeled az újságtartó állványról. De bescannelhetem azt is és elküldöm mailben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Bemész az első jobb Opelker.be... Pl a danubiába? :roll: :toothy8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nem ismerem, csak 1x voltam ott 8 éve. De biztos van ott is és free. A Danubiával szerintem az a baj, hogy nem jó helyen van. Közlekedésileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Bemész az első jobb Opelker.be és leemeled az újságtartó állványról. De bescannelhetem azt is és elküldöm mailben. Kösssziiiiiiiii :lol: Ha nem sikerül szerezni, akkor majd megkérlek, hogy küldd el nekem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nem ismerem, csak 1x voltam ott 8 éve. De biztos van ott is és free. A Danubiával szerintem az a baj, hogy nem jó helyen van. Közlekedésileg. Csak azért kérdeztem, mert be akartam nyalni uhu-nak... :wink: Érted? :roll: Egyébként közlekedésileg tényleg szerencsétlen egy helyen van, azt el kell ismerni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ... de legalább danubia után lehet rögtön tesztelni ótópályán az autót... egészen Érdig :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nyuszifülecske! Beszéltem telefonon az Uraddal, és azt kell mondanom, hogy a hallottak miattr csalódtam benned.... Hát ezt tanulod ezen a fórumon??? Gagyi , utángyárotott alkatrésszel összerakni a vezérlést?? Hát nem is tudom mit mondjak.... :smt010 :smt107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nyuszifülecske! Beszéltem telefonon az Uraddal, és azt kell mondanom, hogy a hallottak miattr csalódtam benned.... Hát ezt tanulod ezen a fórumon??? Gagyi , utángyárotott alkatrésszel összerakni a vezérlést?? Hát nem is tudom mit mondjak.... :smt010 :smt107 Várjunk még vele, lehet hogy ékszíjat nem cseréltek neki, és akkor még árban vagyunk... talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2005 hát ezen már csak a számla beszkennelésével és megvizsgálásával lehet helyrehozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nyuszifülecske! Beszéltem telefonon az Uraddal, és azt kell mondanom, hogy a hallottak miattr csalódtam benned.... Hát ezt tanulod ezen a fórumon??? Gagyi , utángyárotott alkatrésszel összerakni a vezérlést?? Hát nem is tudom mit mondjak.... :smt010 :smt107 az uram későn szólt hogy vigyem fel a kocsit, de különben meg nem mondtam neki hogy spóroljon az alkatrészen, majd holnap elmondom mi mennyibe, s miért, ne idegesítsetek már, így is tök ideg voltam egész napo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 na nem hallgatom hogy húztok fel még jobban, rohanok a kocsiért. holnap beszámolok. sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 na nem hallgatom hogy húztok fel még jobban, rohanok a kocsiért. holnap beszámolok. sziasztok OK, holnap számolj be! Nyugodj le picit, remélhetőleg azért nincs akkora vész! Valószínű azért csak nem a vezérlésen spóroltak. Vagy esetleg vhonnan nagyobb kedvezménnyel szerzik az alkatrészt... az is lehet tán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 OK, holnap számolj be! Nyugodj le picit, remélhetőleg azért nincs akkora vész! Valószínű azért csak nem a vezérlésen spóroltak. Vagy esetleg vhonnan nagyobb kedvezménnyel szerzik az alkatrészt... az is lehet tán. Amúgy most miről is van szó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Amúgy most miről is van szó ? Nyuszi most vitte szerelőhöz az autóját... Cseréltek rajta szíjakat, plusz olajat 52-ért... Pontosan még nem tudni, mit, ezt várjuk. Mert így picit olcsónak tűnik ez gyári alkatrészekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ki mennyire van megelégedve a gyári eépített hangszóróival?... Én teljesen meg vagyok velük elégedve. CAR300+6 hangszóró... De ezt mindenkinek magának kell hallania és eldöntenie. Ajánlom figyelmedbe az Astra gyári "HIFI" topikot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts