PGA Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ebben a monszunos májusi időben elgondolkodtam, hogy nem paprikapalántát kellett volna ültetni a kertben, hanem rizst... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 MHSZ-nél 1986-ban Ezerkecskével és Aviaval. 1 hónap intenzív elméleti képzés napi 8 órában (KRESZ, műszaki, eü., műhelygyakorlat). Munkahelyi kikérő (azaz éppen úgy járt a fizetés, mintha dolgoztunk volna). B+C jogsi 3600Ft-ért. Akkoriban 4200 Ft-ot kerestem havonta. Sziasztok.A 1986-B-1200-Zsiguli,C-Zil nagyon állat volt.4150Ft ebből 150Ft a páv 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ebben a monszunos májusi időben elgondolkodtam, hogy nem paprikapalántát kellett volna ültetni a kertben, hanem rizst... Én ma palántáztam enyhe esőben.Leraktam egy pallót azon közlekedtem.Ültető fa helyett csak belenyomkodtam a földbe a palántákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hans Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ebben a monszunos májusi időben elgondolkodtam, hogy nem paprikapalántát kellett volna ültetni a kertben, hanem rizst... Szántani meg vízilóval kell lassan.Alacsony fekvésű helyen lakom,a barázdában már áll a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Na kimentem ma Noé bárkájával megnézni egy futamot (előlünk sajna csak a rajthoz csorgó autókat láttam), egy olyan helyre ahonnét két derékszögű kanyart+1 majdnem teljes visszafordítót beláttam. Szarrá áztam még az esernyő alatt is de megérte, a Bömösök meg a dinnyések nagyon jól tették a vasat a kanyarokban, az elsőkerekesek között egy benzines fauvé golf ment állatul, mesterien kezelte a kéziféket, ilyen technikát még nem láttam (igaz ehhez kellett a vizes aszfalt is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Na kimentem ma Noé bárkájával megnézni egy futamot (előlünk sajna csak a rajthoz csorgó autókat láttam), egy olyan helyre ahonnét két derékszögű kanyart+1 majdnem teljes visszafordítót beláttam. Szarrá áztam még az esernyő alatt is de megérte, a Bömösök meg a dinnyések nagyon jól tették a vasat a kanyarokban, az elsőkerekesek között egy benzines fauvé golf ment állatul, mesterien kezelte a kéziféket, ilyen technikát még nem láttam (igaz ehhez kellett a vizes aszfalt is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 errefelé is kicsit több esett a kelleténél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Üdv! Vasárnap reggel 55mm, ma reggelre 95mm ( összesen ennyi esett). Egy öröm az ürömbe, hogy a RainTire működik. :devlish: Ablaktörlő....... Metroba veszek 1400 / db áron jeget kaparni nagyon jó télen. De mostanában nem találtam a .... mindig olcsó boltba W5 márkájú szélvédőről vízlepergető cuccot. 2000 Ft körül volt annó, 2 évig frankón működött, 60 km/h felett letolta a vizet........ Más: srácok van köztetek olyan aki ért a 2 kerekű motorokhoz, konkrétan a Yamaha Fazer típus érdekelne, PM-ben keressen meg ha van ideje, lenne pár kérdésem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Pénteki szabályos parkolás Kecskeméten: http://kepfeltoltes.hu/view/100517/7854188...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ja, ez is jó volt, a fazon matt részegen aludt az autójában, a túloldalon egy friss horpadással a corsa-n. Jöttek is nemsoká a rendőrök. Az öreg pár órával előtte csinált egy koccot, aztán meg lelépett. Utána meg megállt egy kicsit pihenni a parkolóban :devlish: Én meg sunyin lefotóztam :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/100517/K_p001_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Na jól hallottam én hogy valami csapágyas lesz. Ma indulásnál nem csak az a hang volt amit korábban írtam, hanem az a bizonyos ,,visítós csapágyhang,, is megjelent egy alig fél másodpercre. Már le is zsíroztam az illetékessel a csapágyazást. Addig is elvitte a mosógépet javítani. :devlish: Remélem kihúzza még tavaszig mert ilyen hidegben nem esik jól a bicajjal dolgozni menés. :lol: Nekem ez megint előjött... :lol: Télen végül nem foglalkoztam vele, mert ahogy melegebb lett nem csinálta, de most a hidegben\zegernyében megint. És csak hideg autónál csinálja, szóval hiába viszem oda egy szakihoz nem tudom megmutatni... Neked végül a generátor csapágy volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ken Block Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 [ Ken Block Jóvanmá,kenblokk-kenblokk2! Kis különbség azért van a kocsik között! :lol: Ui.régen ezt az ezerkettessel rükvercben csináltuk,bekötött szemmel. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Jóvanmá,kenblokk-kenblokk2! Kis különbség azért van a kocsik között! :lol: Ui.régen ezt az ezerkettessel rükvercben csináltuk,bekötött szemmel. :devlish: Persze-persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ma reggel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ma reggel :lol: Kigyulladt a sárgalámpa és vészprogramra állt az autó????? :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ma reggel :devlish: Mit kellene látni? Nekem indítás előtt normálisnak tűnnek a lámpák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ma reggel :lol: http://kepfeltoltes.hu/thumb/100518/538185...ltoltes.hu_.jpg Elgurultak a krómgyűrűk? :devlish: Este még kevesebb kilométerrel tetted le? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mit kellene látni? Nekem indítás előtt normálisnak tűnnek a lámpák. Elgurultak a krómgyűrűk? :devlish: Este még kevesebb kilométerrel tetted le? :lol: Na ezeket sem teszi ki az ablakba! :lol: Most biztos forgolódik az ágyban és nem tudja miért nem jön álom a szemére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Mit kellene látni? Nekem indítás előtt normálisnak tűnnek a lámpák. Az óra állás :devlish: 39000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Kigyulladt a sárgalámpa és vészprogramra állt az autó????? :lol: :lol: Igen és a víz állást is jelent ,anyáméknál a garázs+pince 60cm :devlish: Hosszú hétvégére megvan a program :lol: kb 1M a kár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Igen és a víz állást is jelent ,anyáméknál a garázs+pince 60cm :devlish: Hosszú hétvégére megvan a program :lol: kb 1M a kár. Őrület már ez a rengeteg eső,itt most is zuhog!Szerencsére nálunk a városon kívül van a Kutas nevű patak(csatorna) így nem okoz gondot,majd kimegyek megnézem mekkora.De ahol a városban van a folyó az gáz,szegény Edelényiek, Sátoraljaújhelyiek ,Bogácsot elmossa a víz ,stb.... Edelényben tavaly(vagy tavalyelőtt) voltam,hát amúgy nem egy nagy folyó ami átszeli a várost ,inkább csak patak,most meg kiönt! :lol: Látjátok , kivágták a sok erdőt a könnyű haszonért és most pedig nincs ami megkösse a vizet ,felszívja az esőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Van baj elég most a vízzel... Segítsünk: „Szerda déltől a hazai mobilszolgáltatók közös segélyvonalat működtetnek az árvízkárosultak megsegítésére. A 1749-es szám hívásával a T-Mobile, a T-Home, a Telenor és a Vodafone hálózatából is adományt küldhetünk. Minden hívás és sms 200 forinttal járul hozzá a károsultak megsegítéséhez. A befolyt pénzt a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak.” Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Igen és a víz állást is jelent ,anyáméknál a garázs+pince 60cm :devlish: Hosszú hétvégére megvan a program :lol: kb 1M a kár. épp akartam kérdezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Az óra állás :lol: 39000 Nálam ma pont 20.000 km :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts