Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintem csak Cl2 től,mert úgy tudom, hogy a H-ban jelent meg ez a motor. Ergó Gastra csak cl2-ben kapott ilyen mocit. milyen betűvel kezdődtek a rendszámok '04ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 milyen betűvel kezdődtek a rendszámok '04ben? Év eleje: JAx-yyy Év vége: (kb.) JMx-yyy Hasznaltauto.hu két szélső értéke 04.01 és 04.12 kiadásúakra :devlish: :lol: Azért mérget nem vennék rá, mert csak két rendszámot néztem meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Év eleje: JAx-yyy Év vége: (kb.) JMx-yyy Köszi, mára nincs több hülye ötletem :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 I vége J eleje milyen betűvel kezdődtek a rendszámok '04ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 milyen betűvel kezdődtek a rendszámok '04ben? Az én G Astrám papír szerint 2004-es novemberi, alvázszám szerint már 2005ös modellévű, Classic II, de nem twinportos és Z14XE, akkor ez egy kivételes "átmeneti" darabnak számít? :devlish: Ja és na rendszám J-vel kezdődik, szerintem 2004 körül ezek futottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Köszi, mára nincs több hülye ötletem :lol: Akkor hátradőlhetünk nyugodtan..... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor hátradőlhetünk nyugodtan..... :lol: Vigyázz, mert mindjárt jön az üléstámlával kapcsolatban egy kérdése :devlish: :lol: Ne adj neki tippeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor hátradőlhetünk nyugodtan..... :devlish: Tudom már megint hugyosbokor :lol: Azt már megfigyeltem ha bedobok egy témát ,az pörög egy darabig . De ez a jó,legalább megtudjuk egymás véleményét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Vigyázz, mert mindjárt jön az üléstámlával kapcsolatban egy kérdése :devlish: :lol: Ne adj neki tippeket! :lol: Mi van az üléstámlával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mi van az üléstámlával? :lol: Azon morfondírozom ,hogy vajon melyik évjárattól figyelhető meg a biztonságiöv visszahúzórugójának gyengülése?Ti mit gondoltok? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Azon morfondírozom ,hogy vajon melyik évjárattól figyelhető meg a biztonságiöv visszahúzórugójának gyengülése?Ti mit gondoltok? :devlish: :lol: Szia! A mienk 99.-es kiadás, és a jobb1-nél már gyenge... :S A baloldali is, de az még ,,gyorsabban'' vissza húzza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Azon morfondírozom ,hogy vajon melyik évjárattól figyelhető meg a biztonságiöv visszahúzórugójának gyengülése?Ti mit gondoltok? :devlish: :lol: Nyasgem :lol: Te ezt nem értheted ,hogy ez engem miért érdekelt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szia! A mienk 99.-es kiadás, és a jobb1-nél már gyenge... :S A baloldali is, de az még ,,gyorsabban'' vissza húzza. Nekem fordítva ,a bal1 gyengébb ,mint a jobb1. Nyasgem :devlish: Te ezt nem értheted ,hogy ez engem miért érdekelt. :lol: Főleg úgy,hogy nem árultad el,pedig kérdeztem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mivel Z14XE csak 2003-ig létezett, ezért vagy nem raktak 1,4-es motort G-be, vagy raktak Z14XEP-t. Utóbbi valószínűbb. Most neked direkt G kell, a CL2 nem számít bele? ez tévedés: a mi astra G-nk már classic volt, de még classic felirat nélkül, lengyel gyártásu., 2004.04 havi, és Z14XE motor volt benne. az öcsém astrája Classic már, 2005 ös, ás Z16XE. 2004 és 2005 év elején ha jól emlékszem együtt lehetett rendelni az XE és az XEP motort. talán egy picit feláras volt az XEP. asszem 2005 től volt már csak xep motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor más: http://betamax.hu/portal/index.php?page=sh...t&Itemid=37 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ez tévedés: a mi astra G-nk már classic volt, de még classic felirat nélkül, lengyel gyártásu., 2004.04 havi, és Z14XE motor volt benne. az öcsém astrája Classic már, 2005 ös, ás Z16XE. 2004 és 2005 év elején ha jól emlékszem együtt lehetett rendelni az XE és az XEP motort. talán egy picit feláras volt az XEP. asszem 2005 től volt már csak xep motor Te vagy az igazságos :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2010 Te vagy az igazságos :lol: az nem a Mátyás volt? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor más: http://betamax.hu/portal/index.php?page=sh...t&Itemid=37 :devlish: Most ezzel a XE vagy a XEP motort kell szerelni?Vagy inkább az üléstámlát vagy a biztonsági övet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nekem fordítva ,a bal1 gyengébb ,mint a jobb1. Főleg úgy,hogy nem árultad el,pedig kérdeztem!!!! Ma vitába keveredtem e témában. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ma vitába keveredtem e témában. :lol: 20at mondtak arra a kis seggdugó mocira :devlish: Miket ki nem dobálok az ablakon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 az nem a Mátyás volt? :devlish: De igen. Lehetne a harmadik neved X.Y. Mátyás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ma vitába keveredtem e témában. :devlish: Akkor biztos nem az Operában voltál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 20at mondtak arra a kis seggdugó mocira :devlish: Miket ki nem dobálok az ablakon :lol: Sok, 11-13 között van bontó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor biztos nem az Operában voltál! Nem, Opelába :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Most ezzel a XE vagy a XEP motort kell szerelni?Vagy inkább az üléstámlát vagy a biztonsági övet? :devlish: Mindháromhoz jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts