Mc-elek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 De ezek a spray-k,olyanok hogy egyszer lenyomod a gombot és úgy marad.kijön belőle mind Egy spray kb 2500-3000 forint ,és nem elég a hőcserélőt takarítani hanem az össze légcsatornát. Nekünk van a lakásba is,tavaly nem kicsit voltam beteg..... Háromszor fújtam át....de tuti lett. Szezon előtt ,én is megcsinálom mindkettőt :devlish: Csak azt akartam kihozni belőle ,hogy ennyit megér az egészség Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Egy spray kb 2500-3000 forint ,és nem elég a hőcserélőt takarítani hanem az össze légcsatornát. Nekünk van a lakásba is,tavaly nem kicsit voltam beteg..... Háromszor fújtam át....de tuti lett. Szezon előtt ,én is megcsinálom mindkettőt :lol: Csak azt akartam kihozni belőle ,hogy ennyit megér az egészség Ááááá.Nagyon megszívtam.Na én 2 flakont vettem ebből a prevent márkából.De nem is ez a lényeg,hanem-autó beindít,klíma be,belső keringetés úgy ahogy kell.Nah kiszállok,lenyomom a spray-n a kupakot,és érezz csodát :devlish: kint jobban éreztem az illatot mint az autóban.Naaaaaa?Szerinted?????Elment szarni az a levegő csappantyú motor. :lol: Még régebben vettem a vaterán egy lapátot,mert el tőrt,és a srác csak egybe adta oda,és bízom benne hogy a motort nem dobtam ki,mert azt a műanyag keretet azt úgy el dobtam,hogy senki se találja meg :lol: Most fejeztem be a generált,kiszedtem azt a motort,szétkaptam,és csak remeg a motor,és forró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ááááá.Nagyon megszívtam.Na én 2 flakont vettem ebből a prevent márkából.De nem is ez a lényeg,hanem-autó beindít,klíma be,belső keringetés úgy ahogy kell.Nah kiszállok,lenyomom a spray-n a kupakot,és érezz csodát :lol: kint jobban éreztem az illatot mint az autóban.Naaaaaa?Szerinted?????Elment szarni az a levegő csappantyú motor. :lol: Még régebben vettem a vaterán egy lapátot,mert el tőrt,és a srác csak egybe adta oda,és bízom benne hogy a motort nem dobtam ki,mert azt a műanyag keretet azt úgy el dobtam,hogy senki se találja meg :lol: Most fejeztem be a generált,kiszedtem azt a motort,szétkaptam,és csak remeg a motor,és forró. pfff Van életed..kafa meló :devlish: adnál neki 3-6 -t kb 2kg akkor nem jönne ki. ;) Szerk.: Én most raktam újra a gépet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 A csóka kicsit rágerjedt a szilikoncsöcsre, már majdnem kicsúszott a száján, hogy "sunáznám"... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nem érdekelnek a motorok, de ebben a termékben van fantázia :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Úgy döntöttem, hogy lefóliáztatom az autót, és így is tettem! Eldöntöttem, hogy nem költök többet az autó tuningolására, így néz ki a szerelmem! :lol: 1. http://kep.psharing.com/351023.jpg 2. http://kep.psharing.com/351026.jpg 3. http://kep.psharing.com/351033.jpg FOREVER G ASTRA!!! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Hát, az a rendszámtábla megvilágítás érdekes. Nem igazán funkcionális:) Nem állíítottak még meg érte? Az nem biztos, hogy előirás, hogy csak fehér fénnyel szabad(kell!) megvilágítani, de, hogy adott távolságból leolvashatónak kell lennie a rendszámnak az tuti. Én is akarok egy krómozott kipufogóvéget, csak az enyémnek hajlított a cső vége... Úgyhogy előbb lesz rajta másik dob, mint csupán csak a vég:) Úgy döntöttem, hogy lefóliáztatom az autót, és így is tettem! Eldöntöttem, hogy nem költök többet az autó tuningolására, így néz ki a szerelmem! :lol: 1. http://kep.psharing.com/351023.jpg 2. http://kep.psharing.com/351026.jpg 3. http://kep.psharing.com/351033.jpg FOREVER G ASTRA!!! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dixi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 A felni nagyon tetszik! Úgy döntöttem, hogy lefóliáztatom az autót, és így is tettem! Eldöntöttem, hogy nem költök többet az autó tuningolására, így néz ki a szerelmem! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Hát, az a rendszámtábla megvilágítás érdekes. Nem igazán funkcionális:) Nem állíítottak még meg érte? Az nem biztos, hogy előirás, hogy csak fehér fénnyel szabad(kell!) megvilágítani, de, hogy adott távolságból leolvashatónak kell lennie a rendszámnak az tuti. Én is akarok egy krómozott kipufogóvéget, csak az enyémnek hajlított a cső vége... Úgyhogy előbb lesz rajta másik dob, mint csupán csak a vég:) még eddig nem állítottak meg érte! A környéken azért nem mert, ott vagyok én is rendőr!:devlish: Máshol meg ha megállítanak és szólnak érte majd kicserélem! Egyébként fehér ledes izzót nem találtam pedig azt akartam bele rakni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 A környéken azért nem mert, ott vagyok én is rendőr!:lol: Ez jó volt! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ez jó volt! :devlish: A kis sündőr :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Hát lehet, hoyg nekik másfajta van a szervizben. Aszonta áttfertőtleníti ez mindehol uyganúgy, de itt betolva a cuccot a leghatásosabb. De ezek a spray-k,olyanok hogy egyszer lenyomod a gombot és úgy marad.kijön belőle mind Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Manuál klimás, klíma kikapcsolva, ventillátor 3-as fokozaton: Ahogy tekergettem a befúvott levegő iránya kapcsolót, furcsállom, hogy a "középre és lábra" ill. a "csak lábra" állás közti befúvás között alig van különbség középen (nyitva mind a 4 szellőző). Gyakorlatilag középen fujdogál egy kicsit mindig. Mintha nem nyitná ki. Megnéztem, hogy ha csak szélvédőre fújok, középen is jön egy kicsi, majd a "szélvédő és lábra" közben is. "Csak középre" állás tökéletes orkán erejűt fúj középen. Lehet. hogy valami elmászott az állító mechanikán, vagy ez ilyen? Emlékeim szerint korábban mintha ez azért rendesebben működött volna. Szóval úgy tűnik, hogy ha a középre fújás van kombinálva valamivel, akkor nem nagyon nyit ki. Tudom, hogy ha kombinált akkor gyengébben jön középen mint a "csak középen" álláskor, de most kombinált állásban szinte nem is jön semmi sem középen. Mit kellene megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintetek mióta szerelnek twinportos mocit a G-be? Mármint melyik évtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintetek mióta szerelnek twinportos mocit a G-be? Mármint melyik évtől. Eszerint Z14XE 2000-2003 között létezett, Z14XEP pedig 2004-től, ezért szerintem 2004-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Eszerint Z14XE 2000-2003 között létezett, Z14XEP pedig 2004-től, ezért szerintem 2004-től. Mondhatnánk így is: Classic II-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Eszerint Z14XE 2000-2003 között létezett, Z14XEP pedig 2004-től, ezért szerintem 2004-től. És akkor elkezdték rakni a G-be is vagy először a H-ba és csak utána. Vagy csak cl2-be raktak ,vagy már a G-be is? Tudom sok hülye kérdés :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 És akkor elkezdték rakni a G-be is vagy először a H-ba és csak utána. Vagy csak cl2-be raktak ,vagy már a G-be is? Tudom sok hülye kérdés :devlish: Mivel Z14XE csak 2003-ig létezett, ezért vagy nem raktak 1,4-es motort G-be, vagy raktak Z14XEP-t. Utóbbi valószínűbb. Most neked direkt G kell, a CL2 nem számít bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mivel Z14XE csak 2003-ig létezett, ezért vagy nem raktak 1,4-es motort G-be, vagy raktak Z14XEP-t. Utóbbi valószínűbb. Értem,akkor nem feltétlenül kell cl2-nek lenni hogy xep moci legyen benne. Hacsak'04ben nem volt már cl2-ő :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Értem,akkor nem feltétlenül kell cl2-nek lenni hogy xep moci legyen benne. Hacsak'04ben nem volt már cl2-ő :devlish: Ház ezaz, hogy 2004-ben jelent meg a H Astra is, úgyhogy lehet, hogy tényleg csak CL2-be került twinportos motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mivel Z14XE csak 2003-ig létezett, ezért vagy nem raktak 1,4-es motort G-be, vagy raktak Z14XEP-t. Utóbbi valószínűbb. Most neked direkt G kell, a CL2 nem számít bele? csak az érdekelt ,hogy csak a cl2-be van xep ,vagy van sima G-ben.... De ezt kitalálni....,hol vagy uhuhu? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ház ezaz, hogy 2004-ben jelent meg a H Astra is, úgyhogy lehet, hogy tényleg csak CL2-be került twinportos motor. Szerintem is,mert akkor lett a G-ből cl2-ő. Az milyen H-ba Z12XEP motor. Az is nagy találmány :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintem csak Cl2 től,mert úgy tudom, hogy a H-ban jelent meg ez a motor. Ergó Gastra csak cl2-ben kapott ilyen mocit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintem is,mert akkor lett a G-ből cl2-ő. Az milyen H-ba Z12XEP motor. Az is nagy találmány :devlish: Azt nem tudom,hogy G Astrába mikor tették,de nekem a 2003-as C Corsámban már Z10XEP volt! Amúgy miért fontos ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts