Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hello!

Gyors kérdés:)

Ma reggel kiégett bal első tompítottam is, hol tudok legegyszerűbben megfelelő izzót venni? Tesco?:devlish:

Mi is kell ebbe, H7 vagy mi? 50W?

Pl. ilyet találtam ez jó, hogy fehér?

Izzó 12V H7 55W PX26d fehér 1db/bliszter Alpin81025

http://www.nteam.hu/kepek/06505_1.jpg

én sima sárga dobozos H=-es Hellát használtam 12V 55W asszem valami 4-500ft volt

Megosztás:

Sziasztok,

2 hete vagyok G Astra tulajdonos (1.4 es 2002 -es évj), tanácsot kérnék az alábbiakról:

10 alkalomból kb 3 szor hiába indítózók, nem indul. Felpörög, majd visszaesik a fordulat, leáll. Amikor érzem, hogy felpörgés után túl alacsonyra esik a fordulat, kis gázadással beindul.

Mi lehet a gond?

Még 1-2 kérdésem lenne, de rutinos forumozó lévén >:-)> visszaolvasok egy kicsit, hátha a többire találok válaszokat.

Köszi,

PaXiB

Megosztás:

Sziasztok,

2 hete vagyok G Astra tulajdonos (1.4 es 2002 -es évj), tanácsot kérnék az alábbiakról:

10 alkalomból kb 3 szor hiába indítózók, nem indul. Felpörög, majd visszaesik a fordulat, leáll. Amikor érzem, hogy felpörgés után túl alacsonyra esik a fordulat, kis gázadással beindul.

Mi lehet a gond?

Még 1-2 kérdésem lenne, de rutinos forumozó lévén >:-)> visszaolvasok egy kicsit, hátha a többire találok válaszokat.

Köszi,

PaXiB

Üdv minálunk, remélem, majd sok örömöd lesz a gasztrában! Olvasgass, a tudás 6alom :devlish:

Megosztás:

Nekem eleve egy eszetlen hülyeségnek tűnik, hogy az F-ben volt C jelű motorok után hogy jutott olyan gyorsan az X-hez a motorok jelzése...

Ugyan ez volt b corsában ,főleg nem értem az x10xe motort a corsába.

Vagy hétvégén taliztam tommirra-val ,benéztem a mocihoz ,

x16xel? nem z16xe..

Szinte ugyan az

Megosztás:

No, ma meg volt a 15.000-es olajcsere.

Egy deci sem fogyott az előző csere óta és a leöntött olaj egész tiszta vola még, nem volt fekete.

Ennek örülök... kocc, egészségetekre! :devlish:

15ezer után nem volt fekete az olaj és egy deci se fogyott?

Apááámm...szuper motorokat gyárt az opel. :lol:

Megosztás:

Újabb tapasztalat, hátha fontos:

Többen is említettétek, hogy bizonyos fordulat, vagy terheltség esetén hallotok egy állandó hangmagasságű hangot.

Ki ki nyüszítésnek, ki ki süvítésnek, vagy cicergésnek hívta.

Erre mondtam én, hogy fojtószelep ház fütyül talán.

Tegnap ki takarítottuk, nálam megszűnt ez a hang.

No csak azért írtam, hátha valakinek hasznos az infó.

üdv:freeze

Megosztás:

No, ma meg volt a 15.000-es olajcsere.

Egy deci sem fogyott az előző csere óta és a leöntött olaj egész tiszta vola még, nem volt fekete.

Ennek örülök... kocc, egészségetekre! :devlish:

Azt értem, hogy örülsz a betöltött olajmennyiség meglétének. De most mi van a színével? Túl tisztának találod?

Megosztás:

Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem mert nem szeretnék szerelőhöz fordulni, ha magam is megtudom majd csinálni. A lényeg az, hogy az anyósülés mögött tojásborulás történt és ez ahogy kell befolyt a légbeömlőnyílásba. Gondolom ahhoz, hogy azt kitudjam szedni ki kell vennem az ülést is és ez az én problémám mert nem tudom hogyan kezdjek hozzá, mert szerszámom az van csak fogalmam sincs mit miután kellene csinálni. Vezetékek is vannak meg minden szval kellene egy kis segítség mert akárhányszor beülök az autóba a hányinger kerülget. Segítsetek!!! 2005-ös Astra G

Megosztás:

Tudtátok hogy a lambdának van csere intervalluma? .pl.60e vagy 90e vagy 120e.

Most kutatok skodához de reménytelenül drága 42e ft.

Van, persze. Sőt a katalizátornak is van élettartama, 100-150e km. Ezért van az, hogy a dízel fenntartása se drágább hosszútávon, csak ott egyszer üt be a ménkű félmillió km alatt és akkor költ rá az ember negyedmilliót egyben, míg a benzinesre ugyanezt kisebb részletekben költi el. Gyertya, kábelek, trafósor, lambda, stb. formájában.

Megosztás:

Van, persze. Sőt a katalizátornak is van élettartama, 100-150e km. Ezért van az, hogy a dízel fenntartása se drágább hosszútávon, csak ott egyszer üt be a ménkű félmillió km alatt és akkor költ rá az ember negyedmilliót egyben, míg a benzinesre ugyanezt kisebb részletekben költi el. Gyertya, kábelek, trafósor, lambda, stb. formájában.

Akkor még most elkezdek spórolni katra. :devlish: kb200e (z14xep)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.