freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A fszt... be kell önteni betonnal szt jóva'.... :devlish: Meg fugázót és csemperagasztót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A fszt... be kell önteni betonnal szt jóva'.... :devlish: Régen mikor még Trabim volt annak a szélvédőgumija egy kb. 2 centis részen nem ért össze fenn-középen,az eső mindig beesett.Ott még a rágógumi is bevált időlegesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A fszt... be kell önteni betonnal szt jóva'.... :devlish: Na, a maffia múlt csak elő bújt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Pssszt! MEgnit mehetek vissza a börtönbe! :devlish: Na, a maffia múlt csak elő bújt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Na, a maffia múlt csak elő bújt! :devlish: Jó,hogy azt nem írta,hogy le kell fagyasztani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Pssszt! MEgnit mehetek vissza a börtönbe! :devlish: Inkább pihenj mert már kevered a billentyűket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 :devlish: Jó,hogy azt nem írta,hogy le kell fagyasztani! :lol: Inkább pihenj mert már kevered a billentyűket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 :devlish: Ez az utólsó fás idézet a Greenpeace jelmondata nem? Amúgy meg egy indián mondás csak eredetiben hosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Egyébként épp egy egyszerű forumot fejlszetek egy kézilabda csapatnak a honlapjára... Már majdnem összekeverem hová írok :devlish: Most tesztelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Lehet, én egy haverom Skype accountjából loptam. Nem Opeles, gondoltam nem veszi észre a plágiumot :devlish::D:D:D:D Ez az utólsó fás idézet a Greenpeace jelmondata nem? Amúgy meg egy indián mondás csak eredetiben hosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Pssszt! MEgnit mehetek vissza a börtönbe! :devlish: Akkor Neked kampeca (by Jarjar)! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Lehet, én egy haverom Skype accountjából loptam. Nem Opeles, gondoltam nem veszi észre a plágiumot :devlish::D:D:D:D http://www.indavideo.hu/video/Indianok_6/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Így szól teljesen: "Only when all the rivers have run and all the fish in the sea have died, only when all the rainforests have been burnt down and there is no food for the animals, only when all the blue skies have been filled with smoke and the cities of the world have choked, will the white man understand that it's too late to save the earth." Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Aham.. ez így még nem olvastam/hallottam... Így szól teljesen: "Only when all the rivers have run and all the fish in the sea have died, only when all the rainforests have been burnt down and there is no food for the animals, only when all the blue skies have been filled with smoke and the cities of the world have choked, will the white man understand that it's too late to save the earth." Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Purhabot neki. Ja, aztán meg leheljem télen az ablakot, ha párásodik :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Kívánjunk a tiszteletreméltó Qpack cartársnak boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Sziasztok Meg tudná valaki mondani, hogy tudom levenni a díszléceket az Astráról, hogy utána még visszarakható állapotba is legyen? Vagyis, hogy ne barmoljak szét mindent..... Köszi Jah, és persze ha szülinap akkor Isten éltesse sokáig!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 qpack-nak kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Sziasztok Meg tudná valaki mondani, hogy tudom levenni a díszléceket az Astráról, hogy utána még visszarakható állapotba is legyen? Vagyis, hogy ne barmoljak szét mindent..... Köszi Jah, és persze ha szülinap akkor Isten éltesse sokáig!!!! Az ajtókon lévőkre gondolsz? Kárpit lebont egy csavar kicsavar, eltol, asszem hátra és jön is le. És: Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Qpack! Boldog születésnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Qpack! Boldog születésnapot! Csatlakozom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Csatlakozom!! Még 150évet Qpack-nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 boldog születésnapot Qpack. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 De hol van Ő? Biztos már magánkívül! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts