Tom Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ne aggódj, elnéző vagyok. mindenki tévedhet :wink: :lol: Gondolom telonak némileg komolyab bünti jár egy ilyen tévedésért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Húúúúúúha.... szegény Én.... :roll: na még a végén megsajnállak benneteket :evil: jaj ti szegény férfiak :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Gondolom telonak némileg komolyab bünti jár egy ilyen tévedésért. :D az én Drágám nem szokott tévedni :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 az én Drágám nem szokott tévedni :oops: Jaaa! Úgy könnyű!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 az én Drágám nem szokott tévedni :oops: :smt003 :smt059 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jaaa! Úgy könnyű!! :lol: :D minden nevelés kérdése, tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2005 szegény Teló! hogy miket kell neked kibirni :roll: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :smt003 :smt059 azért nem kéne túlzásokba esni!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szegény Teló! hogy miket kell neked kibirni :roll: :? Ne csináld má... Kezdem sajnálni magam... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szegény Teló! hogy miket kell neked kibirni :roll: :? ne aggódj, azért nioncs olyan rossz dolga :wink: vigyázok az egészséges egyensúlyra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ne csináld má... Kezdem sajnálni magam... :lol: :D majd holnap kisirhatod magad a vállamon :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 majd holnap kisirhatod magad a vállamon :wink: :lol: Igen, holnap megyek, és kisírom magam nálad... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kipletykáljuk a nőket uhuval.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Igen, holnap megyek, és kisírom magam nálad... :lol: :D legalább ne előttem beszélnétek meg a dolgaitokat. :twisted: örüljetek hogy egyáltalán összeengedlek titeket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kipletykáljuk a nőket uhuval.... :wink: Nőket?????????????? szóval megcsaltál te gaz!!!!na csak kerülj a kezem közé :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nőket?????????????? szóval megcsaltál te gaz!!!!na csak kerülj a kezem közé :twisted: :twisted: Jajjjajajajjjjj..... Nem úgy értettem... :oops: Természetesen nők = uhuhuné és telóné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jajjjajajajjjjj..... Nem úgy értettem... :oops: Természetesen nők = uhuhuné és telóné :lol: na persze, lehet kisnyuszi vagyok, de hülye nem :roll: akkor megyek a szerelőmhöz, szereltetni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 na persze, lehet kisnyuszi vagyok, de hülye nem :roll: akkor megyek a szerelőmhöz, szereltetni :? szerelem... szereled... szerelő... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szerelem... szereled... szerelő... :wink: most kivételesen tied a pont. ez tetszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomzol Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Sziasztok! Most készülök venni egy Astra G 1,7-es DTI dieselt. 2002-es, van benne 60 ezer. A barátomtól veszem 1,8-ért, mert van némi hiba hátul meg egyik oldalt, ami meg kell csináltatni. Ahogy nézegettem 2,5 alatt nem igazán van ilyen állapotú,korú, főleg hogy ezüst metál. A kérdésem az lenne, hogy igaz-e hogy olyan 4,5 körül eszik átlagban? Hol lehet kapni rá olcsón alufelnit meg gumit? Kb milyen árra számoljak? Szokás-e utólag lefesteni az oldallécet, meg a kilincset, hogy az is ezüst legyen mint az autó? Ki mennyire van megelégedve a gyári eépített hangszóróival? Szeretem ha dinamikusan és szépen tisztán szól egy hangszóró, de nem ismerem az Astra G-ben levőeket. Minden hozzászólásnak nagyon örülök, akinek ilyen kocsija van. Egyébként elvileg 75 lovas Isuzu motor van benne. Üdv: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Szokás lefesteni, szerintem jól néz ki. Alufelnit most nagyon akciózza az Opel, opelmagazinban van egy nagy lista. Nagyon baráti áron lehet már venni gyárit. Ami azért komolyabb, mint a különböző olasz cuccok. A 4,5-t országúton kíméletes hajtással elhiszem, de nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Szokás lefesteni, szerintem jól néz ki. Alufelnit most nagyon akciózza az Opel, opelmagazinban van egy nagy lista. Nagyon baráti áron lehet már venni gyárit. Ami azért komolyabb, mint a különböző olasz cuccok. A 4,5-t országúton kíméletes hajtással elhiszem, de nem tudom. szóval semmi reakció a bocsánatkérésemre? :lol: ennyi idő után sem? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Miért, Te észrevetted az Avataromat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szóval semmi reakció a bocsánatkérésemre? :lol: ennyi idő után sem? :D :lol: Télleg, npasi, mi volt veled 1 hétig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ....opelmagazinban van egy nagy lista.... Mármint az újságban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts