Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

komolyan nem értelek.

Igen is szeretek olcsón megúszni mindent.És?

Nem fogok újat venni ha lehet olcsóbban ragasztatni is.

Akkor írd le légyszíves, hogy miért nem érdemes ragasztatni!

Erre viszont kíváncsi vagyok.

azért, mert 2010 ben van olyan alkatrész ami jó, és van ami kicsit jó, és olcsó, és van szar.

1980 ban a ladán még ragasztották a magyar kisipari féket ( talán 50LE). 2010 ben egy trabanthoz képest nagy teljesitményü autóval azért meg kell állni is. és engem fogsz összetörni. de ha nem engem akkor mást.

valószinüleg azért 20.000 ft egy fékbetét,mert az alkalmas a napi használatra. a 210 forintos nem valószinü.

és ha nem megy a gépkocsi javitgatása mert nem engedi a pénztárcád akkor el kell adni.

és venni egy olcsóbban fentartható autót. mert dugni is meg szüznek is maradni nemlehet.

én is fizetésből élek. és amikor elkopott a fékem megvettem a közel 30.000 forintos fékbetétet, mert nekem fontos hogy én meg tudjak állni.

a 3.000 forintossal meg nembiztos. ( valószinüleg az is közrejátszhat, hogy egyszer a kadettommal egy jó textar betét miatt majdnem összetoltam egy sort, mert bár nyomtam a féket nem sikerült a megállás...)

hát en nyi a véleményem így késő este :)

javasonám ennek a cikknek az elolvasását.: http://www.autoszektor.hu/Szakma/Hozzaszol..._c_cikkhez.html

nem akartalak megsérteni, de mostanában az ilyen fillérezések eléggé kicsapják nálam a biztositékot, főképp hogyha nem tudsz megállni, és összetörik az autó akkor meg az opel a nagy szar, hogy ilyen szar fékkel szerelték fel.

Megosztás:

Nem tudom, EZT ismeritek-e? Szerintem nagyon érdekes. Pont egy légifolyosó alatt "ücsörgök", legközelebb tudom csekkolni a Gulfstream-eket... :devlish:

Erre a témára egy picit visszatérve.Volt ma itt egy munkatársam aki mélyebben

beleásta magát ebbe a repüléses témába,van itt két link,az első

itt a torony és a pilóták beszélgetését hallhatod(ferihegy)

A köv. pedig egy részletesebb ,jobb oldal mint a flightradar24,regisztrációhoz kötött

kb. 1-2 hét múlva engednek be a rendszerbe,de akkor meglátod milyen szuper!

íme ez az.

Megosztás:

Az ittas kerékpározás mifelénk 70 ezret ér! :lol:

tom, de vigyázok. az a vicc, h 1x megállítottak rendőrök, ittam vagy 3 sört, na, mondom jön a bünti. Erre - jól figyeljetek - a biciklim alvázszámát olvasták le, mázlim volt, csak lopott bringát kerestek :devlish:

Megosztás:

tom, de vigyázok. az a vicc, h 1x megállítottak rendőrök, ittam vagy 3 sört, na, mondom jön a bünti. Erre - jól figyeljetek - a biciklim alvázszámát olvasták le, mázlim volt, csak lopott bringát kerestek :devlish:

Na majd megnézem bicikli EPC-ben :lol:

Ez is jó egynek

Megosztás:

Hát az nem jóó! Én idén mennék először.

Már amugy mástól is hallotam, hogy nem volt f...sza!

Esetleg győrben nem lesz valami nagyobb rendezvény mostanság? Régen volt XXL-tuning találkozó!

Nem tudok róla. Ám engem az ilyen egyébként sem érdekel túlzottan. Ma este kellett volna a Pezoba menni, de elvették a kedvem.

Megosztás:

Megjöttem,jó volt.Sör volt sok! :lol:

Asszony vezetett. :lol:

Egészségedre :devlish:

Én is leraktam a vasat, nyomtam egy szarvasos kólát+sört :lol:

Most többre nem is vágyok.

Elég volt mára a szerelésből.

Megint láttam érdekeset a vason.

Fekszek alatta küzdök az ablakmosó sziv. motorral,meglátok egy fekete dobozt a lökhárítónál.

Gondoltam csak nem ,és de első köd lámpa komplett,kábel nincs belső kapcsoló nincs.

A másik ,csináltam a bal első ajtót mert zörgött az üveg.

Találtam egy csatlakozót,sárga színű két pólusú ,oldal légzsák .pfff.

Nem is értem.

Inkább egy dolgot csináltak volna meg rendesen :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Van egy 1.6 16v astrám aminek javították az ECU-ját fél év garanciát vállalt rá a szaki, de most lejárt a fél év és megint nem indul be az autóm. Valószínű, hogy megint ez a probléma mert cseréltünk benzin szivattyút, gyújtótrafót gyertyákat és még mindig nem indul.Fél évvel ezelőtt ez oldotta meg a problémát.A kérdéseim, hogy kéne venni esetleg egy újat és azt csak berakni és kész, vagy fel is kell előtte programoztatni?A másik, ha ezt ami benne van megint elviszem a szakihoz aki csinálta, kell e hozzá az egész autó vagy elég ha ki van szerelve és csak az ECU-t viszem oda?

Válaszokat előre is köszönöm, elég sűrgős lenne.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.