nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Izgi volt, mi? A csúcsponton egy kis reklám azért kellett volna még, hogy tovább izgulhassunk, vajon Hose Alvarado de Buenda visszafogadja e Manuelat... :wink: :?: :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :?: :?: :?: :?: Mi ez a sok :?: :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Manuela =Nyuszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hose Alvarado de Buenda pedig én vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Mi ez a sok :?: :?: :?: :?: hát hogy mi az hoyg visszafogadsz e, ez nem lehet kérdés :!: szerintem, max fordított esetben te gaz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 --én meg a magányos hős Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 --én meg a magányos hős (csak halkan..... jaj te szegény :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 hát hogy mi az hoyg visszafogadsz e, ez nem lehet kérdés :!: szerintem, max fordított esetben te gaz :wink: Te tudod, de az egyszeri néző izgul még a reklám alatt is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 (csak halkan..... jaj te szegény :lol: ) Mentél volna a Hufnágel Pistihez (magányos hős) feleségül inkább, mi???? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Te tudod, de az egyszeri néző izgul még a reklám alatt is... :wink: jaj bocs ezt a nézők kizárásával akartam közölni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :smt082 azé ne legyek má én a Hufnagel Pisti.... :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Mentél volna a Hufnágel Pistihez (magányos hős) feleségül inkább, mi???? :wink: ugyan drágám, nekem te vagy a ........ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 ugyan drágám, nekem te vagy a ........ :wink: ...az olaj a motorban,a polir a fényen....a villám a körben......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 sziasztok mára végeztem. legyetek jók :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 bocsánat hogy hosszú lesz, de úgy érzem ez midenkit érint :lol:... Ez már volt itt ebben a topikban.... Uhu törölte is, mert egy másik topikban már beidézte vki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Most értem haza, erre sehol senki! Hát milyenek ezek a G Astrások... :evil: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Most értem haza, erre sehol senki! Hát milyenek ezek a G Astrások... :evil: :lol: :D :lol: Ez volt a büntetésed!... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hi! Már épp akartam kérdezni Nyuszifültől hogy hol van Telo, az ura és parancsolója! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hi! Már épp akartam kérdezni Nyuszifültől hogy hol van Telo, az ura és parancsolója! :lol: Jó reggelt Héééé!!! max az ura kifejezés a helytálló :!: :wink: itt én hordom a nadrágot!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hi! Már épp akartam kérdezni Nyuszifültől hogy hol van Telo, az ura és parancsolója! :lol: Néha nem én vagyok a parancsoló.... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Néha nem én vagyok a parancsoló.... :oops: :oops: :smt045 :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én kérek elnézést... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jó reggelt Héééé!!! max az ura kifejezés a helytálló :!: :wink: itt én hordom a nadrágot!!!! úúúúúúúúúú szegény Teló! :smt104 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én kérek elnézést... :oops: :oops: ne aggódj, elnéző vagyok. mindenki tévedhet :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 úúúúúúúúúú szegény Teló! :smt104 Húúúúúúha.... szegény Én.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts