tommirra Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 múltkor volt itt valaki aki árult méretpontos gumiszőnyeget jó áron. ha még megvan kérem jelentkezzen. vevő lennék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Május 1. Taszár: a gyorsulás ünnepe! Kedvcsinálónak: Programok 2010.05.01: - Autós Gyorsulás (HR, PL, SLO versenyzőkkel) - Motoros Gyorsulás - HANDICAP SHOW Futamok - Helikopteres gyorsulás, sétarepülés (FLY-COOP) - Páros hangnyomás verseny (KICKER dB CUP?10) - Autó szépségverseny (Carstyling Show?n Shine TOUR?10) - Modellfotózás - Szlalom Majális (új pálya ? új szervezők!) - Ingyenes motoros vezetéstechnikai képzés (PAJZS.HU) - Streetfighter Show - Drifter.hu - Drift bemutató - Ökörsütés és még számos meglepetés? Bővebben a fenti linken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 ki nem fizettet autó és a másik nem tudom egyszerüen nem normális. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1617 ide kéne irni ha lehet. Nekem arra a linkre azt írja ki, hogy nincs jogosultságom hozzászolni, ugyhogy ide írom. Én is innen a fórumról hallottam rólad/rólatok. Aztán jártam az M0 elkerülőn egyszer- kétszer, gondoltam beugrom már megnézetni az autómat mivel akkor még elég sokat használtam (havi 4-5000km). Telefonon egyeztettünk Wessz-szel és nem azt mondta, hogy majd ekkor meg akkor hanem ha odaérek menjek be és átnézi az autót. Számomra meggyőző és alapos átvizsgálás volt. Utána kicsit később belecsúsztam az árokba az 52-es úton, úgy, hogy elhajlott a lengőkar az autón és nem tudtam menni vele mert kitekerte a kormányt a kezemből. Össze-vissza telefonálgattam segítségért meg trélerért. Végső elkeseredésemben felhívtam Wesszt és elpanaszoltam mi történt, ha jól emlékszem még képet is küldtem neki az autóról akkor. Ő azt mondta, hogy ha nem találok a közelbe trélert ő ad egy telefonszámot és nála próbálkozhatok. Az volt a baj, hogy elég késő este volt már és hirtelen nem tudott Wessz sem leakasztani lengőkatr de különben lejött volna és ott helyben kicserélte volna az alkatrészt. Egyébként sokszor felhívtam abban az időben tanácsot kérni és mindig rendelkezésre állt. Ő ajánlotta, hogy tetessek klímát az autómba mert megoldható. Meg is vettem már minden cuccot csak még időm meg pénzem nem volt felmenni hozzá és berakatni. De ha arra kerül a sor akkor biztos, hogy Wessz fogja belerakni!! Csak a telszámod nem tudom mert szoftverfrissítették a telefonom és kitörlődött az is. :) Ja és egy haverom is vitte már hozzá a Golfját diagnosztikai vizsgálatra amit ha jól emlékszem nem egy veszett összegért csinál. Szóval nem rossz szervíz az csak vannak akik kihasználják a jószívűségét, visszaélnek vele. Gondolom ilyesmi van a háttérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Megállt alattam menet közben az Ecotec motoros Astra G 1,4-es A szerelők szerint a hiba gyújtás elektronikát kell cserélni,kb 300 000Ft. Tudtok javasolni valamit? milyen motor? a Z14XEP hez a vezérlőegység 188.000 Ft, olyan 90 körül mondtak nekem bontottat, de gari nélkül. a Z14XE hez nem tudom mennyi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy az angel eye lámpában a ledeket hogy lehet kicserélni?Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy az angel eye lámpában a ledeket hogy lehet kicserélni?Köszi. Azok nem ledek rizsszemizzók. Leveszed a kupakot asszem 3-3 ilyen izzó van körbe, kihúzod a foglalatot, aztán abból az izzót, összerakni fordítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Megvan nekem is az öröm :) 50km/h->87km/h Bírság összege: 45 000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Megvan nekem is az öröm :D 50km/h->87km/h Bírság összege: 45 000 Ft nekem 60 helyett 84-nél (autópályán, vasárnap, ez a legszebb) volt 30 E HUF. Aránylag nem is jártál rosszul :) büntetnek most már keményen, ami 1ébként nem is baj.... csakhát ne engem, ugye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Megvan nekem is az öröm :) 50km/h->87km/h Bírság összege: 45 000 Ft Tudom, nem vigasztaló, de ha 3 km/h-val gyorsabb vagy, 60.000 lenne... Mindenesetre a szombathelyi postásoknak lesz munkájuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 nekem 60 helyett 84-nél (autópályán, vasárnap, ez a legszebb) volt 30 E HUF. Aránylag nem is jártál rosszul :) büntetnek most már keményen, ami 1ébként nem is baj.... csakhát ne engem, ugye :) Hát igen, vigyázni kell... Fellebbezni meg nem lehet, hogy "én csak megfagyiztattam az autómat...". Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 PGA! hogy megy a verda? olajat eszi? üdv:freeze Hát igen, vigyázni kell... Fellebbezni meg nem lehet, hogy "én csak megfagyiztattam az autómat...". Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 PGA! hogy megy a verda? olajat eszi? üdv:freeze Köszi, eddig minden OK. Lassan közelítem az 5.000 km-t és nincs olajfogyasztás az 5W30-ból. Mondjuk, ezt el is vártam... :) A motor szépen jár, csendes, 4000 RPM felett még nem járt. Várok nyárig, addig nincs fagyi, nehogy torokgyulladást kapjon... :) Addig is próbálok azért dinamikusan jönni-menni, nálam eddig pl. ismeretlen volt a városi 3. fokozat. Most olyan 2300-3200 között tartom, kezdek hozzászokni, megpróbálom nem ellustítani. A felújítás óta 95-ös VPowert iszik, szereti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ok, örülök neki :) Mostanság kevesebbet írok ide, de remélem nem veszítem el a régi cimborákat :D Köszi, eddig minden OK. Lassan közelítem az 5.000 km-t és nincs olajfogyasztás az 5W30-ból. Mondjuk, ezt el is vártam... :) A motor szépen jár, csendes, 4000 RPM felett még nem járt. Várok nyárig, addig nincs fagyi, nehogy torokgyulladást kapjon... :D Addig is próbálok azért dinamikusan jönni-menni, nálam eddig pl. ismeretlen volt a városi 3. fokozat. Most olyan 2300-3200 begin_of_the_skype_highlighting 2300-3200 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 2300-3200 end_of_the_skype_highlighting között tartom, kezdek hozzászokni, megpróbálom nem ellustítani. A felújítás óta 95-ös VPowert iszik, szereti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Mostanság kevesebbet írok ide, ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Tudom, nem vigasztaló, de ha 3 km/h-val gyorsabb vagy, 60.000 lenne... Mindenesetre a szombathelyi postásoknak lesz munkájuk... Igen azt láttam, hogy a vas megyei rendőrségtől kaptam a levelet Borsod megyében. de legalább már van egy fotóm "Család az autóban" címmel: https://kozigbirsag.police.hu/ beírod az ügyiratszámot, a rendszámot és megjelenik a fotó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Igen azt láttam, hogy a vas megyei rendőrségtől kaptam a levelet Borsod megyében. de legalább már van egy fotóm "Család az autóban" címmel: https://kozigbirsag.police.hu/ beírod az ügyiratszámot, a rendszámot és megjelenik a fotó. szedd le légyszíves egy képlopóval vagy ha simán le lehet tölteni és tedd már ide be...a rendszámot takard ki nyugodtan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Tudom, nem vigasztaló, de ha 3 km/h-val gyorsabb vagy, 60.000 lenne... Mindenesetre a szombathelyi postásoknak lesz munkájuk... alapból ennyit vonnak le(3km/h)a mértből...a műszer pontatlanséga miatt..inkább minusz mint plusz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Tudom, nem vigasztaló, de ha 3 km/h-val gyorsabb vagy, 60.000 lenne... Mindenesetre a szombathelyi postásoknak lesz munkájuk... Ezt hogy értetted hogy a SZombathelyi postásoknak lesz dolguk?Ki Szombathelyi itt még??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ezt hogy értetted hogy a SZombathelyi postásoknak lesz dolguk?Ki Szombathelyi itt még??????? A rendőrség Szombathelyre telepítette az ilyen ügyekkel foglalkozó részlegét, tehát az egész országból oda futnak be a mosolyalbumok. 200-300 fő+informatikai infrastruktúra foglalkozik az ügyintézéssel, évi 600.000 üggyel számolnak (gyorshajtás, parkolási szabályok megsértése, stb.)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 szedd le légyszíves egy képlopóval vagy ha simán le lehet tölteni és tedd már ide be...a rendszámot takard ki nyugodtan... :) Ehun van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ehun van :) Szép kép :) Én a 37-es Szerencs felé szoktam látni őket a 110-es részen ,ahol van 70-es tábla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ehun van :) aztán miféle G astra ez? :D hihetetlen ez a technika....most mondja egyik ismerős...nálunk is lövöldöznek...40 helyett 49...mondjuk neki "csak" 3eFt-os papírt nyomtak a kezébe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 aztán miféle G astra ez? :) Meg a rendszáma is fura :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Hogy mutassak én is szépet. :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Hogy mutassak én is szépet. :) Ezek valami sátor összeállításához való elemek? Szépen meg vannak hegesztve. Én épp most járok egy tanfolyamra, ahol az AWI hegesztést fogom megtanulni rozsdamentes csőre különböző poziciókban, TÜV minősítéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts