Norbedlee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Terepralin voltam ma délben. :) már azt hittem hogy a G Astrával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 G Astrával voltam,csak letámasztottam a parkolóban mert túl gyors volt ... nem akartam a Palikot megszégyeníteni! UI. gyorsan vedd ki a képet az idézetből,mert jönnek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 G Astrával voltam,csak letámasztottam a parkolóban mert túl gyors volt ... nem akartam a Palikot megszégyeníteni! UI. gyorsan vedd ki a képet az idézetből,mert jönnek.... akkor szerencséje volt Laci bá'-nak, hogy nem aláztad le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 akkor szerencséje volt Laci bá'-nak, hogy nem aláztad le :) Akkor Palik közvetített volna... Valahogy így: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Terepralin voltam ma délben. :D már azt hittem hogy a G Astrával :) Látom megvan az új szerelem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Látom megvan az új szerelem :D a szívemen belül mindig Opel-es maradok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 a szívemen belül mindig Opel-es maradok :) :) Nézegettem insight-ot,meg érdeklődtem uhuhu-nál.. Meg utána olvasgattam,és arra jutottam hogy megvárom az ampera-t :D Mondjuk a 40000EUR ,amit írtak az nem kevés . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Most délben az enyém is rám ijjesztett,indítottam ,de csak 3 henger ment egy ideig. Ahogy mentem a ralira megtankoltam (mert már alig volt benne anyag)és adtam a szájának, hadd pörögjön.Nem dobott lámpát se és azóta rendesen megy.Remélem ennyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Most délben az enyém is rám ijjesztett,indítottam ,de csak 3 henger ment egy ideig. Ahogy mentem a ralira megtankoltam (mert már alig volt benne anyag)és adtam a szájának, hadd pörögjön.Nem dobott lámpát se és azóta rendesen megy.Remélem ennyi volt. Már Te is wartburg-os vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Látom megvan az új szerelem :) Én meg mostanában a C Classe Merci kombikat nézegettem ,automatával,1.8-2.0 motorral ,németben. Egész jó áron lehetne venni,ha a regadó nem lenne.... Lehet megtudta az Astra és azért b@szakodott.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 a szívemen belül mindig Opel-es maradok :) :) Próbálnál mást írni itt az Opel fórumon... :D :D Használjad egészséggel az új bort Borát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Próbálnál mást írni itt az Opel fórumon... :D :) Használjad egészséggel az új bort Borát. :D http://www.blogcdn.com/www.bloggingstocks....rat-posters.jpg Itt van nektek borát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 a szívemen belül mindig Opel-es maradok :) :) VW Bora? Az is a mi kutyánk kölyke, mármint az is német. Jól van az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Próbálnál mást írni itt az Opel fórumon... :) :) Használjad egészséggel az új bort Borát. :D köszönöm szépen srácok! Remélem nem lesz baj a vassal:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 És leirá valaki részletesen hogy álljak neki?Nem vagyok olyan elveszett emberke,de hát még nem csináltam ilyet,dehát muszáj lesz megnéznem. Szelep tömitést veszek esetleg kell valami más még? Mi az amit elötte le kell még venni vagy kiszedni? És ha mondjuk nem lazák a csavarok,akkor nem is fog meglazulni nekem-? Vagy elöfordulhat majd egy idö után mégis csak? Elmész a boltba, nem nem az ABC-be, hanem az autós botlba, veszel Loctite 243-at. Hazamész... Szóval: - a motor jobb (ha szembe álls bal) oldalán 2 érzékelőről csati le, elölről olajgomba csati le. - vezetékcsatorna leszed - gyújtótrafóról csati le, fedél jobbra el. - gyújtótrafó két csavar ki, helyére nagyobb, asszem M6-be (ne húzd túl), ezen csavarkonál fogva a trafó fölfelé kihúz . - innentől kezdve az összes csavart látod, ami a fekete szelepfedelet fogja. - ezeket kicsavarod és szépen leszeded. Ha már idáig eljutsz szerintem kend be, ne nézegesd, max tájékozódó jelleggel, hogy Neked meghúzták-e vagy nem. Én szépen letakarítottam a fém részeket és visszament a régi tömítés és eddig nem ereszt. Ha eresztene, akkor megint szétszedem ennyire és akkor ráköltöm a gyári tömítésre a 8000 pénzt. A szervizes topicban lehet jobb helye lenne ennek, na mindegy. Mákod van hogy ráérek és visszaolvastam ennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DjRoly Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok. Ha volt már ilyen jellegű kérdés elnézést kérek! De tudna valaki egy megbízható autószerelőt ajánlani (tapasztalat útján) Dunakeszi közelében vagy Fóton vagy IV. ker -ben? Sajnos eddig még csak ígérgetéssel és hozzá nem értéssel találkoztam. vagy meg sem nézte a kocsit és azt mondta kész. Sajnos a motorba is bele kell nyúlni eléggé... és inkább mennék biztosra most már, nemcsak odaviszem , fizetek és semmi nem történik, vagy csak letörlik az olajat :) Előre is köszönök minden javaslatot! Üdv: Roland Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok. Ha volt már ilyen jellegű kérdés elnézést kérek! De tudna valaki egy megbízható autószerelőt ajánlani (tapasztalat útján) Dunakeszi közelében vagy Fóton vagy IV. ker -ben? Sajnos eddig még csak ígérgetéssel és hozzá nem értéssel találkoztam. vagy meg sem nézte a kocsit és azt mondta kész. Sajnos a motorba is bele kell nyúlni eléggé... és inkább mennék biztosra most már, nemcsak odaviszem , fizetek és semmi nem történik, vagy csak letörlik az olajat :) Előre is köszönök minden javaslatot! Üdv: Roland Ha Törökbálint megfelel, akkor Wessz-t ajánlom. Keress rá, elő szokott fordulni a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 :) http://blog.puruttya.hu/bypost/2010/04/04/...i_elme_diadalai Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Nem tudom, EZT ismeritek-e? Szerintem nagyon érdekes. Pont egy légifolyosó alatt "ücsörgök", legközelebb tudom csekkolni a Gulfstream-eket... :) ...jajj, ezt csak most láttam meg... Imádom a repülőket földön, vízen (nem vízben), levegőben.... ha lenne pénzem, vennék egyet és megtanulnám vezetni... persze csak is CASCO-val :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok, Elkezdett kopni a kormányom, sajnos a gyűrűm lekoptatta a felső kemény réteget, azóta elég rendesen kopik már csak a használattól. Gondoltam be lehetne bőrözni. Tudtok friss infót hogy hol lehet ilyet csináltatni? Olvastam a Kecskemét Kadafalva cikket, de ott nem láttam elérhetőséget ill. már több mint 2 éves a cikk. Multikormány, nem bőrös. Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok, Elkezdett kopni a kormányom, sajnos a gyűrűm lekoptatta a felső kemény réteget, azóta elég rendesen kopik már csak a használattól. Gondoltam be lehetne bőrözni. Tudtok friss infót hogy hol lehet ilyet csináltatni? Olvastam a Kecskemét Kadafalva cikket, de ott nem láttam elérhetőséget ill. már több mint 2 éves a cikk. Multikormány, nem bőrös. Üdv, Ákos Szia! Győrben pl: http://www.kormany-borozes.hu/ Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok, Elkezdett kopni a kormányom, sajnos a gyűrűm lekoptatta a felső kemény réteget, azóta elég rendesen kopik már csak a használattól. Gondoltam be lehetne bőrözni. Tudtok friss infót hogy hol lehet ilyet csináltatni? Olvastam a Kecskemét Kadafalva cikket, de ott nem láttam elérhetőséget ill. már több mint 2 éves a cikk. Multikormány, nem bőrös. Üdv, Ákos Kormányvédő rá,esetleg??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok, Elkezdett kopni a kormányom, sajnos a gyűrűm lekoptatta a felső kemény réteget, azóta elég rendesen kopik már csak a használattól. Gondoltam be lehetne bőrözni. Tudtok friss infót hogy hol lehet ilyet csináltatni? Olvastam a Kecskemét Kadafalva cikket, de ott nem láttam elérhetőséget ill. már több mint 2 éves a cikk. Multikormány, nem bőrös. Üdv, Ákos Sajnos elég hamar kopik a kormány itt egy link próbáld meg http://www.vatera.hu/kormany_borozes_167800319.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Budapest ill. környék lenne jó, lehetőleg megvárható formában, mert napi használatban van az autóm. Neten keresgéltem, tapasztalat jó lenne, ki hol csináltatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Budapest ill. környék lenne jó, lehetőleg megvárható formában, mert napi használatban van az autóm. Esetleg ez itt: http://www.varrga.hu/ Budapesti ugyan, tehát közel van neked, de tapasztalatom az nincs vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts