freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Igaz :) nem figyeltem :) Ott van az aláírásában a CS-es linkje, az nem elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Igaz :) nem figyeltem :) Hát, a sitten nem is kell figyelni, de ha itt jársz, kapd össze magad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Tegnap kaptam egy levelet, hogy szponzorálhatom a rendőrséget... Országúton, kósza 60-as tábla mögé álltak be, ráadásul ismerem is azt a helyet, de figyelmetlen voltam, és bekerültem az albumba... 93-al... :) Csekket még nem küldtek, de gondolom, ami késik, nem múlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 :):D:D Hát, a sitten nem is kell figyelni, de ha itt jársz, kapd össze magad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Hát, a sitten nem is kell figyelni, de ha itt jársz, kapd össze magad... :) Azért a sitten is kell figyelni, nehogy hátulról beléd szaladjanak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Igaz :) nem figyeltem :) semmi baj,bár nem voltál mindig ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Tegnap kaptam egy levelet, hogy szponzorálhatom a rendőrséget... Országúton, kósza 60-as tábla mögé álltak be, ráadásul ismerem is azt a helyet, de figyelmetlen voltam, és bekerültem az albumba... 93-al... :) Csekket még nem küldtek, de gondolom, ami késik, nem múlik... Húú, 45 papír lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Húú, 45 papír lesz... :) ezt akkor még nagyon olcsón megúsztad! haverom 50 helyett 91 (tavaly) és ezért kellett 90 papírt kicsengetnie... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 ezt akkor még nagyon olcsón megúsztad! haverom 50 helyett 91 (tavaly) és ezért kellett 90 papírt kicsengetnie... :) Én tavaly november-ben mentem 50-helyett 93-al,és az 60 papír,amit a mai napi még nem küldtek ki.Biztos elfelejtették :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én tavaly november-ben mentem 50-helyett 93-al,és az 60 papír,amit a mai napi még nem küldtek ki.Biztos elfelejtették :) Ha 60 napon belül nem küldik ki, akkor nem kell befizetni. http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...ol_a_rendorseg/ de: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...ek_gyorshajtok/ És ha már a papír a kezedben van (sajnos): "Az új rendszerben a szabályszegést elkövető állampolgár a rendszám és a határozat azonosítója segítségével a kozigbirsag.police.hu oldalon megnézheti a bizonyító erejű fényképet." Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ha valakit érdekel, eladó lett az asszony corsája. kell vele foglalkozni, de ide is felrakom, hátha érdekel vkit: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3754267 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ha valakit érdekel, eladó lett az asszony corsája. kell vele foglalkozni, de ide is felrakom, hátha érdekel vkit: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3754267 Azta ,94-ben Corsában 2 légzsák?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Püben írj le rőla mindnet ami lehet, lehet, hoyg a hugomat érdekli mennyi az alja az árnak? Ha valakit érdekel, eladó lett az asszony corsája. kell vele foglalkozni, de ide is felrakom, hátha érdekel vkit: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3754267 Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 mennyi az alja az árnak? Miért nem tetejét kérdezed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Vagy az oldalát :):) Miért nem tetejét kérdezed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Miért nem tetejét kérdezed? :) Avagy mennyit enged a feléből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azta ,94-ben Corsában 2 légzsák?? :) Bizony :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Püben írj le rőla mindnet ami lehet, lehet, hoyg a hugomat érdekli mennyi az alja az árnak? Te, freeze, a rendszer nem enged neked vmiért privit küldeni, azt irja, h a felhaszn. nem használhatja a levelezőt? Mit tettél, h nem!? Akkor ide válaszolok: Szia, freeze! szóval tavaly szeptben vettük az asszonynak, h megtanuljon egy nem túl drága kocsin vezetni :) Akkor átnézte egy szerelő, amit mondott, azt kicseréltük benne (lengéscsill, gömbfejek.) Viszont a küszöb tuti cserés + bár nem értek hozzá, sztem hengerfejtömítést is kell cserélni, mert habos az olajbeöntőnél (persze 1-2 km-es távon használtuk, lehet, h egyébként meg kéne kicsit hajkurászni). Ha ez a 2 dolog megvan, ######a kis tanulóautó lehet. Mi szerettük, csak az asszonynak már nem kell, mert ugyanoda fog járni a 2 gyerek oviba. Szal nem árulok zsákbamacskát, ezeket kell rá költeni... Egyelőre 240 alá nem szívesen mennék, mert csak ma kezdtem hirdetni... zuglóban lehet megnézni, gyakorlatilag bármikor. Húgodnak mire kellene? Üdv.: dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 PEsten lakik, ott járni kelni, meg elmenni vele ide oda, Balatonra ilyenek Te, freeze, a rendszer nem enged neked vmiért privit küldeni, azt irja, h a felhaszn. nem használhatja a levelezőt? Mit tettél, h nem!? Akkor ide válaszolok: Szia, freeze! szóval tavaly szeptben vettük az asszonynak, h megtanuljon egy nem túl drága kocsin vezetni :) Akkor átnézte egy szerelő, amit mondott, azt kicseréltük benne (lengéscsill, gömbfejek.) Viszont a küszöb tuti cserés + bár nem értek hozzá, sztem hengerfejtömítést is kell cserélni, mert habos az olajbeöntőnél (persze 1-2 km-es távon használtuk, lehet, h egyébként meg kéne kicsit hajkurászni). Ha ez a 2 dolog megvan, ######a kis tanulóautó lehet. Mi szerettük, csak az asszonynak már nem kell, mert ugyanoda fog járni a 2 gyerek oviba. Szal nem árulok zsákbamacskát, ezeket kell rá költeni... Egyelőre 240 alá nem szívesen mennék, mert csak ma kezdtem hirdetni... zuglóban lehet megnézni, gyakorlatilag bármikor. Húgodnak mire kellene? Üdv.: dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Te, freeze, a rendszer nem enged neked vmiért privit küldeni, azt irja, h a felhaszn. nem használhatja a levelezőt? Valszeg rákattintottál véletlenül az üzikben a neve mellett a "pü tiltólistára vétel"-re!(vagy te vagy a jegesember) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 nekem nincs senki a listámon Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Valszeg rákattintottál véletlenül az üzikben a neve mellett a "pü tiltólistára vétel"-re!(vagy te vagy a jegesember) ...Vagy hugyosbokor-üzemmód van... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem tudom, EZT ismeritek-e? Szerintem nagyon érdekes. Pont egy légifolyosó alatt "ücsörgök", legközelebb tudom csekkolni a Gulfstream-eket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Valszeg rákattintottál véletlenül az üzikben a neve mellett a "pü tiltólistára vétel"-re!(vagy te vagy a jegesember) Hát nem láttam olyan sort, de mind1, legfeljebb nem privi lett belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 PEsten lakik, ott járni kelni, meg elmenni vele ide oda, Balatonra ilyenek Szal használná :) arra szvsz teljesen jó egy kis rendbehozatal után, de mondjuk Gdanskba nem indulnék el vele. Bár egy 1000 ccm-es 92-es fiestával megtettem ezt 2004-ben :) De hát az az én hőskorom volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts