Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Tegnap kaptam egy levelet, hogy szponzorálhatom a rendőrséget...

Országúton, kósza 60-as tábla mögé álltak be, ráadásul ismerem is azt a helyet, de figyelmetlen voltam, és bekerültem az albumba... 93-al... :)

Csekket még nem küldtek, de gondolom, ami késik, nem múlik...

Megosztás:

Tegnap kaptam egy levelet, hogy szponzorálhatom a rendőrséget...

Országúton, kósza 60-as tábla mögé álltak be, ráadásul ismerem is azt a helyet, de figyelmetlen voltam, és bekerültem az albumba... 93-al... :)

Csekket még nem küldtek, de gondolom, ami késik, nem múlik...

Húú, 45 papír lesz... :)

Megosztás:

Én tavaly november-ben mentem 50-helyett 93-al,és az 60 papír,amit a mai napi még nem küldtek ki.Biztos elfelejtették :)

Ha 60 napon belül nem küldik ki, akkor nem kell befizetni.

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...ol_a_rendorseg/

de:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...ek_gyorshajtok/

És ha már a papír a kezedben van (sajnos):

"Az új rendszerben a szabályszegést elkövető állampolgár a rendszám és a határozat azonosítója segítségével a kozigbirsag.police.hu oldalon megnézheti a bizonyító erejű fényképet."

Megosztás:

Püben írj le rőla mindnet ami lehet, lehet, hoyg a hugomat érdekli

mennyi az alja az árnak?

Te, freeze, a rendszer nem enged neked vmiért privit küldeni, azt irja, h a felhaszn. nem használhatja a levelezőt?

Mit tettél, h nem!?

Akkor ide válaszolok:

Szia, freeze!

szóval tavaly szeptben vettük az asszonynak, h megtanuljon egy nem túl drága kocsin vezetni :) Akkor átnézte egy szerelő, amit mondott, azt kicseréltük benne (lengéscsill, gömbfejek.) Viszont a küszöb tuti cserés + bár nem értek hozzá, sztem hengerfejtömítést is kell cserélni, mert habos az olajbeöntőnél (persze 1-2 km-es távon használtuk, lehet, h egyébként meg kéne kicsit hajkurászni). Ha ez a 2 dolog megvan, ######a kis tanulóautó lehet. Mi szerettük, csak az asszonynak már nem kell, mert ugyanoda fog járni a 2 gyerek oviba.

Szal nem árulok zsákbamacskát, ezeket kell rá költeni...

Egyelőre 240 alá nem szívesen mennék, mert csak ma kezdtem hirdetni...

zuglóban lehet megnézni, gyakorlatilag bármikor.

Húgodnak mire kellene?

Üdv.:

dani

Megosztás:

PEsten lakik, ott járni kelni, meg elmenni vele ide oda, Balatonra ilyenek

Te, freeze, a rendszer nem enged neked vmiért privit küldeni, azt irja, h a felhaszn. nem használhatja a levelezőt?

Mit tettél, h nem!?

Akkor ide válaszolok:

Szia, freeze!

szóval tavaly szeptben vettük az asszonynak, h megtanuljon egy nem túl drága kocsin vezetni :) Akkor átnézte egy szerelő, amit mondott, azt kicseréltük benne (lengéscsill, gömbfejek.) Viszont a küszöb tuti cserés + bár nem értek hozzá, sztem hengerfejtömítést is kell cserélni, mert habos az olajbeöntőnél (persze 1-2 km-es távon használtuk, lehet, h egyébként meg kéne kicsit hajkurászni). Ha ez a 2 dolog megvan, ######a kis tanulóautó lehet. Mi szerettük, csak az asszonynak már nem kell, mert ugyanoda fog járni a 2 gyerek oviba.

Szal nem árulok zsákbamacskát, ezeket kell rá költeni...

Egyelőre 240 alá nem szívesen mennék, mert csak ma kezdtem hirdetni...

zuglóban lehet megnézni, gyakorlatilag bármikor.

Húgodnak mire kellene?

Üdv.:

dani

Megosztás:

PEsten lakik, ott járni kelni, meg elmenni vele ide oda, Balatonra ilyenek

Szal használná :) arra szvsz teljesen jó egy kis rendbehozatal után, de mondjuk Gdanskba nem indulnék el vele. Bár egy 1000 ccm-es 92-es fiestával megtettem ezt 2004-ben :) De hát az az én hőskorom volt...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.