G á b o r Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 engem :D Azért ilyen kihalt a fórum, mert a többiek elindultak hozzád. :) Nézd a jó oldalát: benne leszel a tv-ben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Azért ilyen kihalt a fórum, mert a többiek elindultak hozzád. :) Nézd a jó oldalát: benne leszel a tv-ben. :D vagy a kékfénybe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Sajnos nem eléggé. Sima (nem Coupé) G Astrában meg Zafirában volt egy szín amit még kevesebb ideig, mindössze csak 3 hónapig, 2001 márciustól 2001 júniusig használtak, mégpedig a "Bayern München Edition" kiadásoknál. Ez volt a Maisgelb avagy kukoricasárga. Zafirán így nézett ki: Nekem a KPM sárga F astra tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nekem a KPM sárga F astra tetszik :) vagy a SÜNfehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes húsvétot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Astra- és egyéb tulajnak :) Kellemes húsvétot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Astra- és egyéb tulajnak :D Köszönöm, mint egyéb tulaj... ;) ;) nesze, ezért ez jár : bocsika :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 EZ szép és erős!! Tetszik nagyon!! 3.0 CDTi 170LE :) Happy Eastern!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az 1.4-es Astra G motorja milyen előírásokat ír elő a motorolajra vonatkozóan? Mert most elég jó áron tudnék venni Shell Helix Premiumot 4990/5l csak nem tudom, hogy ez teljesíti-e azt a normát, ami ezekbe kell. Mert akkor lehet egyből többet is veszek és 1 év múlva mikor újra lesz olajcsere nem kell futkosnom hogy jó árban találjak olajat. 1 év tárolás meg nem hinném hogy gondot okozna neki. Tehát a kérdés, hogy milyen előírások vannak a motorolajra vonatkozóan? Milyen normát kell teljesítenie.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az 1.4-es Astra G motorja milyen előírásokat ír elő a motorolajra vonatkozóan? Mert most elég jó áron tudnék venni Shell Helix Premiumot 4990/5l csak nem tudom, hogy ez teljesíti-e azt a normát, ami ezekbe kell. Mert akkor lehet egyből többet is veszek és 1 év múlva mikor újra lesz olajcsere nem kell futkosnom hogy jó árban találjak olajat. 1 év tárolás meg nem hinném hogy gondot okozna neki. Tehát a kérdés, hogy milyen előírások vannak a motorolajra vonatkozóan? Milyen normát kell teljesítenie.? Ugye nem azt akarod mondani, hogy a kiemelt témák - azaz mit töltsünk bele? címszó alatt nem találtál választ. Ez egyébként sem olajos fórum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem is drága!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem is drága!!!!!! Fúúúú inkább ne tegyél be ilyet ,mert egyszer ilyenért már kaptunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A tűzoltó autó :) Megakartam ma fürdetni ,de hát olyan szép idő volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 És a háttérben pedig ott látható a négy darab hugyosbokor! :) http://www.kephost.com/images2/qu30gd0fis89wf9eqari_tn.jpg A tűzoltó autó :) Megakartam ma fürdetni ,de hát olyan szép idő volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 És a háttérben pedig ott látható a négy darab hugyosbokor! :) Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Vigyázz magadra :D Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :) ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Vigyázz magadra :) Igyekszem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ezt megint megkaptam.... :D Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... A ladák már csak ilyenek! ;) vérmes paripák! :) :) :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A ladák már csak ilyenek! :D vérmes paripák! :) :) :D :D :D :lol: :D Ezt mindig megkönnyezem : Turbo Lada : http://totalcar.hu/tv/2002/11/30/Totalcar_...0_-_Turbo_Lada/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ezt mindig megkönnyezem : Turbo Lada : http://totalcar.hu/tv/2002/11/30/Totalcar_...0_-_Turbo_Lada/ Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :D Aminek a logója fennvan egy forma1-es autón :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Aminek a logója fennvan egy forma1-es autón :) Anno az első magyar F1 futamon a Népszaváé is fent volt, mégis csak Népszava maradt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Hát igen egy ilyen motor jól jönne az én kis opelembe! De hát akár milyen erős is ez az autó akkor is csak LADA! :) :D De sz.r érzés amikor "Csak egy lada" állva hagy,és esélyed sincs utolérni :) Jók is azok.Nekem is volt egy 21074-es.Gyárilag 1.6-os volt.5-ös váltóval.316-os Gaál tengellyel ,dupla weber karbicsekel.Hát ott nem maradtak otthon a lovak,mint Hugyosbokor-nak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ezt megint megkaptam.... :) Az milyen ,hogy egy ezerötös ladát 180nál nem birtam lenyomni :D ???? Aztán sutyiból 190nel.... Neszeneked fagyi.... Az semmi.... úgy 2 hete autópályán 120-nál megelőzött egy trabant... nem hittem a szememnek. Utána vagy 10-20 km-en keresztül előttem ment.....egy idő után megunta, bement a belső sávba és eltűnt a szemem elől........én még mindig 120-al mentem akkor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts