Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 köszi, egyébként jelen leszek mert csak maradt opel a családba :) A Boráról megtudhatunk valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 A Boráról megtudhatunk valamit? Hogyne, az Adriáról a partvidék felé fújó szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 A Boráról megtudhatunk valamit? 1.6 16V, 2005/12 évj. 36000km van benne ez igaz (tulajt ismerem) digi klíma, metál fekete nyári-téli gumigarn. mindkettő acélfelnin, középső kartámasz, hűthető kesztyűtartó, elekt. abl. elől-hátul. ABS-ASR-ESP, vezetett szervízkönyv, 2db bicskakulcs, 2M ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 1.6 16V, 2005/12 évj. 36000km van benne ez igaz (tulajt ismerem) digi klíma, metál fekete nyári-téli gumigarn. mindkettő acélfelnin, középső kartámasz, hűthető kesztyűtartó, elekt. abl. elől-hátul. ABS-ASR-ESP, vezetett szervízkönyv, 2db bicskakulcs, 2M ft Sok balesetmentes km-t hozzá. :D Aztán vigyázz az AGR-el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sok balesetmentes km-t hozzá. ;) Aztán vigyázz az AGR-el... ;) köszönöm szépen, jaj ne is mond AGR :) :D a hideg is kiráz ettől a rövidítéstől.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 köszönöm szépen, jaj ne is mond AGR :D ;) a hideg is kiráz ettől a rövidítéstől.... Majd amikor abban is takarítod, akkor is ezt mond! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 ok, akkor inkább kedden veszem meg... Online biztosítás... És másnap 0 órától van biztosításod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
morgo65 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Astra G dísztárcsa, 4 db 6000,- Ft. Egész baráti ár ahhoz képest, hogy eddig csak darabját találtam ennyiért. http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_opel_15.16-os Üdvözlők minden Opel tulajdonost, fórumozót! Kb fél éve lettem boldog tulajdonosa egy 2005-ös Astra G típusú gépkocsinak és úgy 5hónapja találtam rá erre a fórumra. Sok érdekes, hasznos dolgot megtudtam az autóról. Egyenlőre kérdésem nincs, de szeretnék lassan belecsöppenni a fórumba. Ezért a dísztárcsa témához íme egy link: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...ztarcsadiszkont CSAK 5e pénz az eredeti Opel garnitúra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Üdvözlők minden Opel tulajdonost, fórumozót! Kb fél éve lettem boldog tulajdonosa egy 2005-ös Astra G típusú gépkocsinak és úgy 5hónapja találtam rá erre a fórumra. Sok érdekes, hasznos dolgot megtudtam az autóról. Szia,üdv a fedélzeten!Pécsett már vagytok egypáran! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Online biztosítás... És másnap 0 órától van biztosításod... Ennyi! :) pl: Netrisk.hu ajánlom figyelmedbe, otthonról a székedben ülve kötöd meg a biztit, mindent ők intéznek helyetted, ingyenes az egész, a biztosítótól kapják a pénzt. Ha velük kötöd meg nem kell keddig sem várnod és kevesebb macera neked is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Ennyi! :) pl: Netrisk.hu ajánlom figyelmedbe, otthonról a székedben ülve kötöd meg a biztit, mindent ők intéznek helyetted, ingyenes az egész, a biztosítótól kapják a pénzt. Ha velük kötöd meg nem kell keddig sem várnod és kevesebb macera neked is... Ez így van.. Én netrisknél csinálom ... Teljesen korrekt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 1.6 16V, 2005/12 évj. 36000km van benne ez igaz (tulajt ismerem) digi klíma, metál fekete nyári-téli gumigarn. mindkettő acélfelnin, középső kartámasz, hűthető kesztyűtartó, elekt. abl. elől-hátul. ABS-ASR-ESP, vezetett szervízkönyv, 2db bicskakulcs, 2M ft az astra váltóját vissza fogod sírni :D ...én is használtam egy darabig céges kocsiként egyet, garantált 70ekm-el és akadt mint a veszedelem...a három alig akart összejönni neki...(olvasd el a totalcar népitéletében, többen is erre panaszkodnak) a családban is van egy ilyen és arra is panaszkodnak emiatt... kollégám aki még használta, azt mondta a vectra és az astra is fényévekkel jobb ergonómiailag is...a megemelt feneke viszont zavart a tolatásban... Szóval sok sikert hozzá, de ilyenekre számíthatsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 az astra váltóját vissza fogod sírni ;) ...én is használtam egy darabig céges kocsiként egyet, garantált 70ekm-el és akadt mint a veszedelem...a három alig akart összejönni neki...(olvasd el a totalcar népitéletében, többen is erre panaszkodnak) a családban is van egy ilyen és arra is panaszkodnak emiatt... kollégám aki még használta, azt mondta a vectra és az astra is fényévekkel jobb ergonómiailag is...a megemelt feneke viszont zavart a tolatásban... Szóval sok sikert hozzá, de ilyenekre számíthatsz... :) Ne mondj ilyeneket, mert tényleg elsírja magát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Leléptem a hétvégére haverhoz Gyulára ezért most: Kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 autót :) egyébként VW Bora lett a befutó Hibamentes, balesetmentes közlekedést és örömöt a Borához! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Hibamentes, balesetmentes közlekedést és örömöt a Borához! :D Kinek van bora??? :) Az édest szeretem. Van egy barátom aki a sünéknél dolgozik mint sofőr...,ő hajtott ilyet.... Sok jót nem mondott róla.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeLove Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Szép estét! A Bosch ESItronic 2009 aktíválási folyamatát elmondaná nekem valaki. Nagyon megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Igen, a tiéd Coupe, ez meg Classic II lista :-)))) Azóta kiderült hogy az Uralzöld színt valóban csak Coupéra és Cabrióra fújták, ráadásul ott is csak 2000 márciustól (Cabriónál 2001 márciustól) 2002 júniusáig, szóval akár ritka színnek is nevezhetjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Azóta kiderült hogy az Uralzöld színt valóban csak Coupéra és Cabrióra fújták, ráadásul ott is csak 2000 márciustól (Cabriónál 2001 márciustól) 2002 júniusáig, szóval akár ritka színnek is nevezhetjük... Ritka mint az ural zöld coupé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Ritka mint az ural zöld coupé :) Sajnos nem eléggé. Sima (nem Coupé) G Astrában meg Zafirában volt egy szín amit még kevesebb ideig, mindössze csak 3 hónapig, 2001 márciustól 2001 júniusig használtak, mégpedig a "Bayern München Edition" kiadásoknál. Ez volt a Maisgelb avagy kukoricasárga. Zafirán így nézett ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 az astra váltóját vissza fogod sírni :D ...én is használtam egy darabig céges kocsiként egyet, garantált 70ekm-el és akadt mint a veszedelem...a három alig akart összejönni neki...(olvasd el a totalcar népitéletében, többen is erre panaszkodnak) a családban is van egy ilyen és arra is panaszkodnak emiatt... kollégám aki még használta, azt mondta a vectra és az astra is fényévekkel jobb ergonómiailag is...a megemelt feneke viszont zavart a tolatásban... Szóval sok sikert hozzá, de ilyenekre számíthatsz... :) én is hallottam a "bora váltóról" DE ez az autó már 2005-ös és ERT-s váltó a régi DUU-s kódú volt az akadós széthullós...... már ennek is utánajártam......de biztos hogy lesznek érdekességek....a méretétől én is félek picit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 én is hallottam a "bora váltóról" DE ez az autó már 2005-ös és ERT-s váltó a régi DUU-s kódú volt az akadós széthullós...... már ennek is utánajártam......de biztos hogy lesznek érdekességek....a méretétől én is félek picit:) Fúúú voltál a folkszvágen fórumon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 hugyosbokor ezt ne mond meg senkinek mert megköveznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 hugyosbokor ezt ne mond meg senkinek mert megköveznek :) Téged vagy engem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Téged vagy engem? engem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts