woody1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sztem felesleges belegravíroztatni. Úgysem fogod tudni, hogy ki vitte el. A kötegelő és a kerékőr is csak megnehezíti a dolgát. Ha akarja úgy is elviszi. :) Úgy gondolkodtam, hogy ha bele van gravírozva egy rendszám, azt nem lopja el, mert nem tudja eladni. Nem vennék meg... ...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én is gondolkodtam, hogy mit lehet csinálni, ha vennék a régi helyett gyári dísztárcsákat. Ismerősöm a gyári dísztárcsákba belegravíroztatta a rendszámot úgy, hogy ne lehessen kivenni belőle. Nem rossz ötlet. Ha úgy határozok, hogy veszek gyárit, akkor ezt én is megjátszom. A nyári egyébként alufelnis és kerékőröm is van. Így azt gondolom, hogy a kerekek biztonságban vannak.... :) Szerintem is járható út, pákával bele kell sütni belülről. Levesz egyet meglátja, ha vissza nem is rakja, de odaba*a a kocsi mellé és szitkozódva keres másik autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Úgy gondolkodtam, hogy ha bele van gravírozva egy rendszám, azt nem lopja el, mert nem tudja eladni. Nem vennék meg... ...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :D Ja, értem. Bár sztem attól még ellophatja, csak nem adja el. Ez neked jó? Engem rohadtul idegesítene. ;) Nem hát. Szted a profi keréktolvaj nincs erre rákészülve??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Úgy gondolkodtam, hogy ha bele van gravírozva egy rendszám, azt nem lopja el, mert nem tudja eladni. Nem vennék meg... ...ne már... nem tuti a kerékőr? Pedig azt hittem, hogy így legalább ezért nem kell parázni... :) Nem a felnit, az egész autót viszik. :D Amúgy meg ha éjjel lopják el a dísztárcsát, akkor nem is látják , hogy mi van belegravírozva. Meg amúgy se foglalkoznak vele, lekapják és kész. Max otthon látja, hogy milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem is járható út, pákával bele kell sütni belülről. Levesz egyet meglátja, ha vissza nem is rakja, de odaba*a a kocsi mellé és szitkozódva keres másik autót. Ismerősömnek nem belül, hanem kívül lett bele gravírozva. Feltűnő, szóval ki lehet szúrni, és esztétikailag sem ront az összképen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem is járható út, pákával bele kell sütni belülről. Levesz egyet meglátja, ha vissza nem is rakja, de odaba*a a kocsi mellé és szitkozódva keres másik autót. szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :) :D De attól még marad a lenyomat, max a 3-asomból csinál 8-ast. No, mindegy az a legjobb ha el sem akarják vinni az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 szerinted lesegetni fogja a helyszínen hogy mit szedett le? ha kívülről nem látszik? a belső felét ahogy te pákával megcsináltad úgy ő meg elsimítja pákával... :D ;) Viszi a rendszámot is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Viszi a rendszámot is ;) :) Meg ami a két rendszám között van azt is...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2010 Ismerősömnek nem belül, hanem kívül lett bele gravírozva. Feltűnő, szóval ki lehet szúrni, és esztétikailag sem ront az összképen. a multkor láttam egy ilyet... hát, gyönyörü mitnemondjak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Astra G dísztárcsa, 4 db 6000,- Ft. Egész baráti ár ahhoz képest, hogy eddig csak darabját találtam ennyiért. http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_opel_15.16-os Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Astra G dísztárcsa, 4 db 6000,- Ft. Egész baráti ár ahhoz képest, hogy eddig csak darabját találtam ennyiért. http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_opel_15.16-os Biztosan "nagykereskedő". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Ja, ha beszerzési áron adná az egy számjegyű lenne és a konkrét értékkel matematikai osztásra a következő hibaüzenet jelenne meg: "runtime error: division by zero" :) Biztosan "nagykereskedő". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Ja, ha beszerzési áron adná az egy számjegyű lenne és a konkrét értékkel matematikai osztásra a következő hibaüzenet jelenne meg: "runtime error: division by zero" :) lopás egy utcai árustól....: "Né má dicsak há elvitte beszerzési áron!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 lopás egy utcai árustól....: "Né má dicsak há elvitte beszerzési áron!" :D HAHA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 And the shoemakers' theme rises again :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Szép. Itt meg nem szerepel az Uralzöld ami az én Coupém színe. Lehet hogy azt meg csak Coupéra fújták? Igen, a tiéd Coupe, ez meg Classic II lista :-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 üdv, olyankor mivan ha én pl most szombaton veszek autót és nem tudok rá biztosítást kötni mert ugye jönnek az ünnepek csak leghamarabb kedden...ilyenkor van valami teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 olyankor mivan ha én pl most szombaton veszek autót és nem tudok rá biztosítást kötni mert ugye jönnek az ünnepek csak leghamarabb kedden...ilyenkor van valami teendő? Persze, keddig ne használd az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 ok, akkor inkább kedden veszem meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 ok, akkor inkább kedden veszem meg... Mit veszel kedden???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Mit veszel kedden???? autót :) egyébként VW Bora lett a befutó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Soxerencsét hozzá,azért majd néha írjál ide is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Soxerencsét hozzá,azért majd néha írjál ide is! köszi, egyébként jelen leszek mert csak maradt opel a családba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Na, látszik, hogy rég óta nem olvastam a fórumot, jól lemaradtam a dolgokról... Mi lett? Megúntad az Astra dógait? autót :) egyébként VW Bora lett a befutó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts